Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.11.2014.
20:07
Beta A

Nikolić: Drugi gol uneo mir

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je zadovoljan nastupom svog tima u pobedi nad Slogom iz Petrovca na Mlavi, kao i da nema mnogo zamerki na igru.

Zadovoljan prikazanim: Trener Partizana Marko Nikolić
 

"Igrali smo u kombinovanom sastavu i trebalo nam je sedam-osam minuta da dođemo do ritma, ali posle toga smo odigrali jedno od najlepših poluvremena ove sezone. Bilo je lepih akcija i mnogo prilika, i ako treba da bude neka kritika, onda su to promašene šanse, jer Partizan ne sme toliko da promašuje", rekao je Nikolić.

Partizan je na svom terenu pobedio sa 3:0, a u sastavu tima nije bilo prvotimaca Saše Ilića, Danka Lazovića, Vladimira Volkova i Milana Lukača. Sloga trenutno igra u Prvoj ligi Srbije.

"Drugo poluvreme smo počeli nervozno i tako smo igrali sve do drugog gola koji je uneo mir. Posle toga smo utakmicu rutinski priveli kraju. Sloga je igrala izvanredno. Ima igrače koji zaslužuju da igraju u Super ligi, možda čak i u Partizanu. Želim im da se plasiraju u Super ligu", rekao je Nikolić.

Partizan rutinski do četvrtfinala Kupa

 

Žreb za četvrtfinale održaće se u petak. Osim Partizana, plasman među osam najboljih izborili su još i Spartak, Čukarički, Voždovac, Vojvodina, Jagodina, Rad i niški Radnički.

"Trenutno razmišljam samo o Napretku. Koga god da izvučemo u četvrtfinalu, neće biti lako. Tu su Rad, Voždovac, Čukarički...sve dobre ekipe. Nadam se samo da ćemo igrati na domaćem terenu", rekao je Nikolić.

Partizan je posle 12 kola prvi na tabeli, sa četiri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu. U nedelju dočekuje Napredak, tim sa kojim je prošle sezone igrao nerešeno kod kuće i izgubio u gostima.

"Napredak nam je prošle sezone odneo pet bodova. Na neki način je odlučio trku za titulu. Ta utakmica (u nedelju) je od ogromne važnosti, možda i presudna u ovom ciklusu koji je pred nama", rekao je Nikolić.

Trener Sloge Dragan Đorđević kazao je da je njegov tim ispunio cilj.

"Došli smo da se nadigravamo i da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Mislim da smo to i pokazali. Imali smo uspone i padove, ali mislimo da smo mogli i mi da postignemo gol. Partizanu želim sve najbolje i u kupu i prvenstvu", rekao je Đorđević.

Novinare je zanimalo da li tim ima ambicije da se plasira u Super ligu.

"Mi radimo tako kao da ćemo od sutra biti superligaši", kratko je rekao Đorđević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online