Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.11.2014.
17:27 >> 23:19h
Vestionline A

LE: Partizan napadao, Totenhem pobedio

Fudbaleri Partizana i dalje su bez pobede u Ligi Evrope. Od njih je u petom kolu bolji bio Totenhem (1:0). Strelac jedinog pogotka bio je Stambuli u 49. minutu.

Detalj sa meča Partizana i Totenhema iz Beograda
 

Izabranicima Marka Nikolića ne može apsolutno ništa da se zameri. Igrali su hrabro, napadali, u pojedinim momentima bili bolji rival, ali je ipak na kraju presudilo iskustvo Premijerligaša.

Crno-beli pretrpeli su četvrti uzastopni neuspeh u drugorangiranom evro-takmičenju, pošto su posle Asterasa, dva puta Bešiktaša izgubili i od Totenhema.

Sve promašaje Partizana iz prvog poluvremena kaznio je Benjamin Stambuli četiri minuta posle sudijskog zvižduka za start drugog poluvremena. Odlično je Francuz proigrao Soldada, ovaj pogodio stativu, a lopta mu se "zalepila" za nogu, a on je rutinski smešta u mrežu Partizana.

Meč su u prvom poluvremenu domaće pristalice prekidale nekoliko puta, a onda je delilac pravde u konsultacijama sa delegatom bio prinuđen da pošalje igrače u svlačionicu iz bezbednosnih razloga. Prekid je trajao desetak minuta, a za vreme istog, domaće pristalice provocirale su grupu Partizanovih navijača koji su bili na "Vajt Hart Lejnu" isticavši albanske zastave. 

 

Nije se Partizan uplašio ni posle gola, naprotiv. Stvarao je šanse, a najbolju je imao Vladimir Volkov. Šutirao je glavom, ali je Ugo Ljoris maestralno skinuo njegov šut.

Ruku na srce i Totenhem je imao nekoliko sjajnih šansi. Stoga, kada se sublimira situacija na terenu, može se reći da je rezultat realan.

Lider na tabeli srpskog šampionata u narednom kolu Lige Evrope na svom stadionu dočekaće Asteras za dve nedelje.

 TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+3. minut - Utakmica je završena.
90+2. minut - Glavni arbitar dosudio je penalv za Totenhem, ali je na asistenciju pomoćnika promenio odluku i pokazao ka korneru. Lamela upućuje majstorski udarac, ali Lukač još bolje brani.
88. minut - Englezi su imali priliku da stave tačku na meč, ali je Stambuli nesebično dodao Lameli koji iz teške pozicije ne postiže gol.
85. minut - Velika prilika za Partizan. Volkov je šutirao glavom a Ljoris maestralno skinuo loptu. Živković je potom šutirao iz "mrtvog ugla" i pogodio spoljni deo mreže.
83. minut - Srpski predstavnik u ovim momentima igra dosta bolje i ima više loptu u svom posedu. Totenhem dao gol, ali iz ofsajda...
75. minut - Totenhem je u nekoliko navrata ozbiljno zapretio. Prvo je Lukač Kejnov slobodnjak odbranio, da bi nedugo zatim bio siguran i kod odbijene lopte iz kornera. Paulinjo se našao u odličnoj prilici, ali je golman Partizana opet stigao prvi.
68. minut - Velika prilika za Partizan. Andrija Živković je izblokiran, a iza leđa nije video slobodnog Sašu Ilića.
63. minut - Totenhem bi da postigne i drugi gol. Crno-beli se brane...
59. minut - Prvo se Lazović našao u izglednoj prilici, ali je loše šutirao, da bi stopostotnu priliku promašio Soldado. Tačnije, Lukač je skinuo nemoguće.
49. minut - GOOOOOL! Stambuli je odlično proigrao Soldada, koji pogađa stativu. Lopta se odbija do prvopomenutog Francuza, koji rutinski smešta loptu u mrežu.
46. minut - Utakmica je nastavljena.
45+3 - Meč je nastavljen, bez uzbuđenja. Poluvreme bez golova.
41. minut - Zbog novog upada navijača meč je prekinut!
36. minut - Borba na sredini terena, Partizan se u ovim momentima uglavnom brani. Nešto ozbiljniju šansu domaćih imao je Stambuli.
30. minut - Odlična šansa za crno-bele. Škuletić se našao u prilici posle Lazovićevog dodavanja, ali se spetljao u završnici.
26. minut - U proteklih nekoliko minuta, lopta je uglavnom bila u nogama prvotimaca Totenhema. Domaći navijači drugi put na terenu, prekidaju utakmicu.
20. minut - Lamela je uputio centaršut po zemlji, ali je Soldado za "pola sekunde" zakasnio. I dalje bez golova...
15. minut - Nova ozbiljna prilika za Partizan. Lazović je u kaznenom prostoru primio loptu grudima, ruku na srce, bio povučen sa leđa, uputio udarac, ali preko gola.
8. minut - Prvo uzbuđenje i u kaznenom prostoru domaćina. Grbić je uputio loptu u kazneni prostor, ali Škuletić nije uspeo da je stigne.
5. minut - Totenhem je od samog starta napao gol Partizana. Zasada, bezuspešno...
1. minut - Utakmica je počela. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online