Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 28.11.2014.
17:00
mondo.rs A

Mijailović o traci: Pitajte gazdu kluba

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde nije želeo mnogo da priča o predaji trake Darku Lazoviću, ali je u razgovoru za MONDO nagovestio da to nema mnogo veze sa njegovom ili trenerovom odlukom.

Razmirice sa upravom: Nikola Mijailović
 

Kada su fudbaleri Crvene zvezde prošle subote istrčali na teren u Kragujevcu, mnogi su ostali iznenađeni.

Umesto Nikole Mijailovića, crveno-bele je protiv Radničkog 1923 kao kapiten izveo Darko Lazović.

Po zvaničnim informacijama, iskusni levi bek je predao kapitensku traku zbog prevelikog pritiska koji ga sputava da se koncentriše samo na teren, dok se nezvanično može čuti da je imao sukob sa saigračem Milošem Bosančićem.


Mondo je pitao Mijailovića da kaže o čemu je reč, ali nije želeo mnogo da priča na tu temu.

"Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten", odgovorio je, očigledno aludirajući na Zvezdana Terzića sa kojim je imao konflikt još letos, kada je trenutni v.d. generalnog sekretara stigao u klub.

Igrači, predvođeni Nenadom Milijašem i Mijailovićem, podigli su tada glas nezadovoljni jer nisu dobili plate, a Terzić je tada poručio da ko nije zadovoljan situacijom, može da napusti Zvezdu.

Mijailović je, takođe, istakao da odluka o kapitenu nije jedini put da se neko iz klupskog rukovodstva mešao u trenerov posao.

Podsetio je na slučaj Predraga Đorđevića, koji će po svemu sudeći napustiti Crvenu zvezdu posle samo šest meseci u klubu, bez ijednog zvaničnog nastupa.

"To je stvarno dobar momak, radio je pošteno i niko nema primedbe na njegov rad. Pričao sam sa šefom (trenerom Nenadom Lalatovićem) o toj situaciji. Ne zna ko je doveo Đorđevića, on je letos tražio Cvetkovića... U jednom trenutku rečeno mu je da ga ne stavi u tim i on je poslušao stav kluba. Ni jednog trenutka nije gledao sebe, već stav Crvene zvezde. Od kada je došao, nije mu bilo bitno da napravi rezultat, već da ispuni stav kluba. Većina trenera to ne bi prihvatila", smatra Mijailović.

POVEZANE VESTI

Petak 28.11.2014. 20:44
Očito je TERZIĆ NAPRAVIO "PRAVU SPORTSKU ATMOSFERU". ISTO KAO KADA JE DOVEO KLEMENTEA ZA SELEKTPRA REPREZENTACIJE . ZVEZDA ĆE KRENUTI NAPRED KADA ČASNI ZVEZDAŠI ( DULE SAVIĆ , JUGOVIĆ . DEKI STANKOVIĆ ... ) DOĐU U KLUB . NARAVNO DA ONI NEĆE NIKADA RADITI SA ZLOTVORIMA KAKVI SU TERZIĆ , KOKEZA , TONČEV . PRVO SE TA BANDA MORA NAJURITI PA ONDA DOVESTI LJUDE OD IMENA I ČASTI KAKVIH U ZVEZDINOJ PORODICI IMA MNOGO . AKO TO NE URADITE CIGANIJO SPASA VAM NEMA . REALNO .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online