Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 11.12.2014.
18:31
Vestionline A

LE: Partizan "nulom" rekao zbogom Evropi

Crno-beli ponovo nisu uspeli da postignu pogodak. Istina, ovoga puta bili su bliži nego ikad u ovosezonskom izdanju u Ligi Evrope, ali se Ninkovićev udarac na "prazan gol" zadržao na stativi. Asteras je odoleo u Beogradu (0:0) i treći put remizirao u drugorangiranom evropskom takmičenju, za ukupnih šest bodova (jedna pobeda, protiv Partizana), dok je tim iz Humske dva puta odigrao miroljubivo... U prvom kolu protiv Totenhema i u poslednjem protiv Grka.

FoNet
Ispromašivao se: Petar Škuletić
 

Priliku da ostvari prvi trijumf u Evropi ove sezone Partizan je propustio na neverovatan način. Nikola Ninković se odmah po sudijskom zvižduku za start drugog dela utakmice našao u šansi kakvu ni amateri ne promašuju. Prazan gol, sa pet metara, ali je pogodio stativu. 

Trenutke slave propustio je i u prvom poluvremenu kada se u nekoliko navrata našao u izglednim šansama, ali je uglavnom svaka završila u rukama Teodoropulosa.

U prvom delu meča najbolji strelac domaćeg šampionata, Petar Škuletić, bio je "nevidljiv". Jedino je u par navrata upošljavao saigrače, ali se u gol šansi nije našao nijednom. U drugom je bila obrnuta situacija. Hrlio je ka protivničkom golu, međutim ili je slao loptu preko prečke ili je bio kratak ili su njegovi udarci bili lak plen za raspoloženog gostojućeg golmana.

Jedinu izglednu priliku za tim iz Tripolisa propustio je rezervista, Pablo Maca. I to u poslendjim minutima duela kada je u situaciji "jedan na jedan" pogodio direktno Milana Lukača.

Partizan je na kraju poslednji u grupi, Asteras je ispred njih, a u nokaut fazu plasirala su se dva najveća favorita Bešiktaš i Totenhem.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+3. minut - Utakmica je završena. 
90+1. minut - Velika prilika za goste. Pablo Maca u stilu Ninkovića promašuje, odnosno pogađa Lukača.
88. minut - Partizan napada, pokušava da stigne do pobedonosnog gola, ali se gosti iz Tripolisa dobro brane.
80. minut - Predrag Luka ušao je umesto Nikole Ninkovića, kojga navijači ispraćaju zvižducima.
74. minut - Saša Ilić ušao je u igru, "grobari" ga pozdravljaju uz pesmu "Jedan je Ilić kapiten"
71. minut - Ponovo se Škuletić našao u prilici, ali posle udarca šalje loptu pored gola.
69. minut - Škuletić je bio nevidljiv tokom celog meča, a onda se u dva navrata našao u dobrim šansama. Prvi put je šutirao preko gola, a onda posle centaršuta, sa pet metara, promašio čitavu loptu.
65. minut - Slične stvari dešavaju se kao u prvom poluvremenu. Pretnje viđene u uvodnim minutima, potom se igra umirila. Lopta uglavnom u posedu Partizana.
59. minut - Volkov se našao u odličnoj poziciji po levom boku, posle starta "odglumio" faul, a onda dobio i žuti karton. Bespotrebno, potpuno...
50. minut - Pritisak Partizana, šanse se ređaju...

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, Drinčić je odmah dobio žuti karton, a Ninković promašio nemoguće!

45+2. minut - Prvo poluvreme je završeno.
42. minut - Odlična akcija crno-belih. Ninković je kroz noge probacio protivničkom defanzivcu, a Živković posle duela pada. Međutim, sudija je ostao nem.
35. minut - Slobodan udarac sa oko 25 metara izveo je Drinčić. Dovoljno snažno, ali po sredini gola.
30. minut - Jonatas je sa distance šutirao, a Lukač odličnom paradom sprečava gol.
27. minut - Petar Grbić loše je prihvatio loptu, ali mu je odmah iz leđa bio Volkov koji šutira po zemlji, ali direktno u Teodoropulosa.
24. minut - Vojislav Stanković bio je najviši u skoku posle udarca iz ugla, ali nedovoljno snažno za bilo kakvo uzbuđenje u kaznenom prostoru.
17. minut - Posle žustrog starta duela, utakmica se malo umirila. Saša Marković je jedini uputio udarac ka golu rivala, ali lak posao za gostujućeg čuvara mreže.
12. minut - Meč je potpuno otvoren. Ni jedan ni drugi tim nema šta da izgubi, pa tako ni šanse ne izostaju.
8. minut - Velika prilika za Ninkovića koji je prevario Sankarea, ali se spetljao u završnici.
2. minut - Nikola Ninković "opalio" je iz voleja, ali je Teodoropulos poslao loptu u korner.
1. minut - Utakmica je počela, a gosti su već u prvom napadu ozbiljnije zapretili.

SASTAVI TIMOVA:

Partizan: Lukač, B. Ilić, Stanković, Petrović, Volkov, Drinčić, Marković, A. Živković, Ninković, Grbić, Škuletić.
Asteras: Teodoropulos, Pantelijadis, Sankare, Ljui, Ti Bi, Munafo, Zisopulos, Cokanis, Barales, Bakasetas, Janotas.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 11.12.2014. 20:50
Dobra igra Partizana . Nedostaju golovi koji bi značili nešto na oproštaju od EVROPE za ovu sezonu . Nema Partizan nikakve rezultate u Evropskim takmičenjima ali učestvije JEDINI iz Srbije a i to je nešto pošto niko iz Srbije ne može da prođe ni kvalifikacije . To je tako ...
Petak 12.12.2014. 00:20
E moj Partizan ...nije mi jasno za koga sam ja kao malo dijete poceo da navijam. Kostali ste me danas moje pola plate. Niste bili u stanju ni jedan jedini gol da postignete. Pustite Cukaricki sledece godine, neka ljudi idu u Sampions ligu, imace vise uspjeha od vas.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online