Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.01.2015.
17:23
Vestionline A

Serija A: Miha kiksnuo, Pogba "zaplesao"

Još pet utakmica Serije A je završeno. Torino odneo ceo plen sa "Meace", Mihina Sampdorija kiksnula protiv Palerma, Juve krupnim koracima grabi ka "Skudetu".

Beta/AP/M.P.
Dominira "čizmom": Pol Pogba

Uprava "nero-azura" je odlučila da počne sa dovođenjem igrača i bude prilično ažurna u zimskom prelaznom roku. A kako i da ne bude kada tim igra katastrofalno, tužno... Kako stoje stvari, sledeće godine moraće da se zadovolje takmičenjima u nacionalnim okvirima, s obzirom da su trenutno deveti na tabeli, a da bi se domogli mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope potrebno je stići Npoli koji ima sedam bodova više. Da se pritom poklope i ostali rezultati...

Svih 90 minuta Inter je bio bolji rival. Ne toliko da ostvari ubedljivu pobedu, ali dovoljno za "minimalac". A kada se promaše i te, mukom stvorene šanse, sledi standardno nepisano pravilo. Kazna na drugoj strani. U 94. minutu Lopez je ubacio loptu iz kornera, a Moreti smestio loptu iza leđa Handanovića za konačnih Inter - Torino 0:1.

Oba srpska internacionalca iz redova Intera (Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović) odigrala su svih 90 minuta.

Sampdorija je bila u velikom naletu do ovog kola. Međutim, Palermo je na "Luiđi Ferarisu" odoleo i odneo bod na jug Italije iako je od 60 minuta igrao sa igračem manje zbog isključenja Fulinjatija. Već u šestom minutu Sorijano je odlično proigrao Edera, a ovaj u stilu velikih igrača uspeo da donese vođstvo Đenovljanima. Minimalnom prednošću ekipe Siniše Mihajlovića otišlo se na odmor, ali je četiri minuta po izlasku na teren rezultat bio poravnat. Bareto je dodao do Vaskeza, koji sa distance, prelepim udarcem postavlja konačnih 1:1.

Mučila se "Stara dama" protiv Kijeva u prvom poluvremenu, ali je najtraženiji igrač na "januarskoj pijaci" Pol Pogba odlučio da skloni kamen sa srca pristalicama crno-belih. Odlično je iskoristio dodavanje Karlosa Teveza i u golmanov ugao "topovskim" udarcem doneo Masimilijanu Alegriju osmeh na lice. Isti igrač uputio je posle centaršuta sa levog boka udarac ka golu Bicarija, koji je odbranio njegov udarac, ali je na loptu natrčao Lihštajner i doneo "mirnih" 2:0 prvoplasiranom timu italijanskog šampionata.

Rezultati:

Inter Torino 0:1 

Juventus - Kijevo 2:0

Parma - Ćesena 1:2

Sampdorija - Palermo 1:1

Verona - Atalanta 1:0

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online