Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 26.01.2015.
13:04 >> 21:43h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Kasiljas bi "preko bare", Murinjo "otima" Sterlinga?

Bliži se kraj zimskom prelaznom roku. Situacija se zahuktava. Ono pravo tek predstoji - transfer bombe. Juve otkrio koja je cena Pola Pogbe. Zbog "pilićarenja" Fiorentine, Čelsi ostaje bez Kvadrada, Paulista stiže na "Emirejts", dok je Real predstavio prvo i verovatno jedino pojačanje u ovom prelaznom roku - Brazilca Lukasa Silvu. Čelsi bi Sterlinga iz Liverpula, koji oteže sa produženjem ugovora sa "redsima". Kuzmanović, zasad, ostaje na "Đuzepe Meaci". Iker Kasiljas bi voleo da karijeru završi "preko bare".

Beta/AP/M.P.
Najtraženiji u zimskom prelaznom roku: Pol Pogba
21:40 - Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Helaifi nezadovoljan je rezultatima tima i namerava da otpusti trenera Lorana Blana, prenosi španski sportski dnevnik As. List tvrdi da je glavni kandidat da zameni Blana na klupi Parižana šef stručnog štaba madridskog Atletika, Argentinac Dijego Simeone. U šampionatu Francuske, PSŽ je na drugom mestu, sa četiri boda manje od lidera Liona.
21:25 - Iker Kasillas, 33-godišnji golman Real Madrida i španske reprezentacije, ne isključuje mogućnost igranja u MLS-u. On je u intervjuu za "Vol strit džurnal" rekao da ne bi imao ništa protiv da to učini pošto završi karijeru u Real Madridu. 
- To bih mogao da učinim kada napustim Real Madrid i potpišem za klub koji će imati ambicija. Možda bih i pristao na novu avanturu - rekao je Kasiljas čiji ugovor sa kraljevskim klubom traje do 2017. godine.

18:53 -  Serhio Buskets (26) ugovor s Barselonom ima do leta 2018. godine, ali su u toku razgovori oko novog, naravno poboljšanog. Španca žele Arsenal, ČelsI, Mančester Siti i Junajted, ali će najverovatnije zadnji vezni Katalonaca da ostane u redovima "blaugrane". Španski reprezentativac ponikao je u čuvenoj Barsinoj akademiji fudbala "La Masija", koja je iznedrila na desetine vrhunskih asova, koji i sada brane boje katalonskog giganta.

18:50 - Inter je potvrdio da je potpisao ugovor sa doskorašnjim fudbalerom zagrebačkog Dinama Marcelom Brozovićem.

 

 

17:26 Posle Nemanja Vidića, još jedan Srbin biće stub odbrane Mančester Junajteda. Doduše, on ima austrijsko državljanstvo, ali je "naše gore list". Reč je o Aleksandru Dragoviću.
17:07 - Čelsi pomno prati situaciju oko Rahima Sterlinga, koji je ponovo zaustavio pregovore sa Liverpulom oko novog ugovora. Engleski reprezentativac želi 100.000 evra nedeljno, a celu situaciju prate "plavci". Murinjo pre nekoliko godina nije uspelo da dovede Stivena Džerarda na "Stamford bridž". Da li će mu sada to uspeti sa Sterlingom, za koga se raspituje i Real.

16:54 - Novi fudbaler Real Madrida Lukas Silva rekao je da je uzbuđen zbog dolaska u španski klub, prenosi Beta.  - Osetio sam 'leptiriće u stomaku' kada sam zakoračio na teren. Osetio sam emociju i kada sam stao ispred osvojenih trofeja - rekao je Silva na predstavljanju u Madridu. Brazilskog fudbalera je na stadionu Santjago Bernabeu dočekalo nekoliko stotina navijača Reala. Silva je sa Realom potpisao ugovor do juna 2020. godine. On je do sada nastupao za Kruzeiro, a član je mlade reprezentacije Brazila. 

16:15 - Real Madrid je zainteresovan da dovede mladog 20-godišnjeg reprezentativca Francuske i defanzivaca Atletika iz Bilbaoa Ajmerika Laportea.
15:52 - Ništa od selidbe Zdravka Kuzmanovića u Nemačku. Inter, odnosno Roberto Manćini se predomislio i stopirao transfer u Hamburg. Navodno je Bundes ligaš želeo je srpskog internacionalca do kraja sezone na pozajmicu, a posle i da ga otkupi za četiri i po miliona evra. U prvi mah činilo se da će se vezista vratiti u Nemačku, ali je Roberto Manćini rekao da računa na njega i da ne želi da ga proda u ovom prelaznom roku.
15:22 - Kina ipak nije bila interesantna opcija za Alberta Đilardina. Džabe sav novac, džabe sve, kada se ne igra ozbiljan fudbal... Iskusni italijanski napadač vratio se u Fiorentinu, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba iz Firence.Đilardino je za Guangžu postigao pet golova na 14 utakmica.
14:45 - Real Madrid ozvaničio je saradnju sa Lukasom Silvom iz Kruzeira.
13:27- Kapitenu Fiorentine Manuelu Paskvalu nije ponuđen novi ugovor, a prvi bi to da iskoristi Milan. "Roso-ner" su ponudili trogodišnju saradnju, a ako se uzme u obzir činjenica da kapitenu "viole" na leto ističe ugovor, logičan sled je prelazak kako bi se uzeo bar neki novac.
12:59 - Konačno je otkriveno koliko vredi Pol Pogba! Iz Juventusa tvrde da će sjajnog Francuza pustiti da ode ukoliko neko od klubova ponudi 100 miliona evra. Čelsi, Mančester junajted i siti, kao i Bajern Minhen su bili zainteresovani, a hoće li ostati sada kada su saznali koliko novca bi trebalo ponuditi "Staroj dami". Da li je na pomolu transfer bomba iz Torina? Ostaje da vidimo...
12:41 - Jedan od jačih transfera na januarskoj pijaci se ozbiljno zakuvao. Huan Kvadrado upozorio je čelnike Fiorentine da popuste u pregovorima sa Čelsijem koji za njega nudi 30 miliona, dok njegov trenutni klub traži pet više. Murinjovi stavovi su takvi da neće čekati, već će se uputiti u potragu za nekim drugim.
12:30 - Strateg Arsenala Arsen Venger najavio je dolazak Gabrijela Pauliste, a tamošnji mediji prenose da bi u toku današnjeg dana trebalo da se ozvaniči saradnja "tobdžija" i Viljarealovog defanzivca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online