Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.01.2015.
13:17 >> 21:35h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Mesi ne mrda iz Barselone, Širle "milioner"?

Još svega nekoliko dana ostalo je do kraja zimskog prelaznog roka. Predsednik Barselone jasan: Ne prodajemo Mesija! Čelsijevo zatišje pred buru, defanzivac Bilbaa na meti velikana, Darko Lazović već potpisao za Đenovu. Posle Volfsburga i Borusija iz Dortmunda želi Andrea Širlea, koji je nezadovoljan na "Stamford bridžu". Roma dovela prvog strelca Lige šampiona.

Fonet/A. K.
Od leta u Seriji A: Darko Lazović

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21:30 - Portgalski napadač Ugo Almeida je prošao medicinske preglede i postaće novi igrač Kubanja iz Krasnodara, potvrdio je ruski klub. 
20:31 - Vezista Juventusa Andrea Pirlo smatra da je Pol Pogba jedan od najboljih fudbalera sveta i da se neće nikad vratiti u Mančester Junajted. - Pogba je broj 1, bez sumnje je jedan od najboljih na svetu. Junajted je napravio veliku grešku kada ga se odrekao. Ne verujem da će se Pogba u budućnosti vratiti u Junajted. On zna da je Juventus jedan od najvećih klubova na svetu - rekao je Pirlo. 

18:50 - Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da klub neće prodati Lionela Mesija ni ove, a ni sledećih godina.

- Mesi ima dugoročan ugovor i prema njegovim rečima srećan je u Barseloni. Nemamo nameru da ga se odreknemo jer smo veoma zadovoljni što je naš član. On neće otići iz kluba ove, ali ni narednih sezona", rekao je Bartomeu za radio RAC.

18:48 - "Bild" piše da je Ivica Olić, napadač Volfsburga, na pragu povratka u Hamburger. Hrvatski reprezentativac dres kluba sa severa Nemačke je već nosio od 2007. do 2009. godine kada je postao i ljubimac navijača.
17:14 - Arsenal sprema ponudu za Kevina Groskrojca, vezistu Borusije iz Dortmunda.
17:08 - Borusija Dortmund je zainteresovana za Čelsijevog napadača Andrea Širlea, piše "Bild". Nemački reprezentativac, koji je prošlog leta osvojio Svetsko prvenstvo nije srećan na "Stamford bridžu", gde ima malu minutažu, pa je zatražio od kluba da ga proda. Osim "milionera" za Širlea je od ranije zainteresoan Volfsburg.

17:02 - Kamerunski fudbaler Samjuel Eto od utorka je i zvanično novi fudbaler Sampdorije. Prelazak Etoa iz Evertona u ekipu Siniše Mihajlovića najavljen je još ranije, on je prošlog vikenda predstavljen navijačima, ali je Kamerunac zvanično potpisao ugovor na tri i po godine. - Samjuel Eto je igrač Sampdorije - navodi se na zvaničnom tviter profilu tog italijanskog kluba. Transfer Etoa u Sampdoriju potvrđen je i na sajtu Evertona. 

17:00 - Transfer krilnog igrača Dnjepra Jevhena Konopljanke u Romu je blizu realizacije, navodi se na sajtu ukrajinskog kluba.
14:17 - Nije Juventus krio zainteresovanost za Simonea Zazu iz Sasuola, ali je "izvisio". Bar zasad. Dva tima imala su sastanak u prepodnevnim časovima, a konačan epilog je taj da će pregovori biti nastavljeni na leto.
13:54 - Luiz Adriano odlazi iz Šahtjora! Sledeća destinacija mu je Roma koju će celokupan transfer koštati 10 miliona evra. Dva za pozajmicu, pa potom osam za otkup Brazilca. 
13:14 - Iz Italije stiže informacija da je Darko Lazović već potpisao ugovor sa Đenovom. Na kraju sezone uputiće se na "čizmu", a braniće boje Đenovljana četiri sezone.
13:11 - Emerik Laporta iz Atletik Bilbaa je jedan od zvezda prelaznog roka. Real Madrid prvi se uključio u trku, ali sada dobijaju i konkurenciju. Navodno je za defanzivca zainteresovan i Mančester junajted koji je, kako pišu ostrvski mediji spreman da plati nimalo malu svotu novca - 42.000.000 evra!
12:40 - Da li je Čelsi čekao "minut do 12"? Strateg "plavaca" zainteresovan je za Daglasa Kostu iz Šahtjora, kao i više puta pominjanog Huana Kvadrada iz Fiorentine. Andrea Širle više puta je naglasio da mu se ide sa "Stanford bridža", a odlazak Muhameda Salaha je takođe izvestan. Sve je spremno da Roman Abramovič kaže šta ima i iskešira onoliko novca koliko klubovi traže...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online