Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.01.2015.
12:16
mondo.rs A

Fleš iz CZ: Italijani "snimali" Grujića, Belgijanci Lazića

Predstavnici Udinezea i Genta sa tribina stadiona "Bonjifika" posmatrali su duel Koper - Crvena zvezda (0:1), da bi na delu videli tandem crveno-belih aduta, Marka Grujića i Darka Lazića.

Vezistu su gledali Italijani, a defanzivca Belgijanci. Nije tajna da se Udineze i Gent interesuju za ove igrače, a videćemo da li će ih i kada angažovati.
 

crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Crvene zvezde uspešno privode kraju prvu fazu priprema u Sloveniji

O Lazićevom transferu se već dugo priča, dok kada je Grujić u pitanju, veća je verovatnoća da su predstavnici kluba iz Udina samo iskoristili blizinu mesta odigravanaj utakmice da uživo pogledaju igrača kog prate već neko vreme.

- Ako bi se neko prodao, voleo bih da se proda Darko Lazić. Kao trener bio bih jako zadovoljan da se on proda, jer nije igrao u Zvezdi, nije igrao u Spartaku iz Subotice, a kada se vratio bio je planiran za pozajmicu. Prepoznao sam u njemu kvalitet za Zvezdu, dosta sam radio sa njim i bio je jedan od najstandarnijih naših igrača tokom jeseni. Njegova prodaja bila bi satisfakcija i za mene i moj stručni štab - izjavio je Nenad Lalatović.

Ako bi ostao u klubu, Lazić bi se za mesto u startnoj postavi borio sa daleko iskusnijim igračima - Lukovićem i Pavićevićem.

- Igraće ko bude bio bolji, a svakako bismo imali jednog kvalitetnog igrača na klupi - odgovorio je Lalatović.

Na izlaznim vratima "Marakane" nalazi se i Aleksandar Kovačević. Mladi reprezentativac Srbije dovodi se u vezu sa Ajntrahtom iz Frankfurta, ali se još čeka rasplet.

- Ako ostane, biće to veliko pojačanje za nas. On je standardan mladi reprezentativac. Ako bude otišao, opet će biti dobro, jer će Zvezda uspeti da zaradi neki dinar - smatra Lalatović.

Nikola Antić ili Stefan Đorđević, takođe bi mogli uskoro da spakuju kofere, ali ne i da se isele. Jedan od dvojice levih bekova moraće na šestomesečnu pozajmicu.

- Tražimo ponudu za jednog od njih da ode negde na pozajmicu, ali negde gde će igrati, a onaj koji ostane biće zamena Anđelkoviću. Za Antića postoji interesovanje Novog Pazara i još jednog superligaša, kao i jednog inostranog kluba - otkrio je Lalatović i donekle nagovestio koji od njih na proleće neće nositi Zvezdin dres.

Još nekoliko igrača uskoro će morati da isprazni svoj ormarić u svlačionici stadiona "Rajko Mitić".

- U petak ću saopštiti spisak putnika u Tursku na drugu fazu priprema. Vodiću 22 igrača i četiri golmana, a oni koji budu bili prekobrojni ići će negde na pozajmice ili dvojne registracije - saopštio je Lalatović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online