Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.01.2015.
13:17 >> 21:41h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Zvezda se oslobađa "viška", Kuadrado konačno Čelsijev

Još svega nekoliko dana ostalo je do kraja zimskog prelaznog roka. Vezista Fiorentine Huan Kuadrado prelazi u Čelsi za 30 milioanb evra. Roberto Manćini stvara moćan Inter, pošto radi na dovođenju Jaje Turea, alfe i omege Mančester Sitija. "Nero-azuri" odbili tri miliona evra za Kuzmanovića, Đuričić zvanično na šestomesečnoj pozajmici u Sautemptonu. U Srbiji, Zvezdino dete prešlo u čačanski Borac, Planić se vratio na Karaburmu. Trener crveno-belih Nenad Lalatović ne računa više na napadača Đorđa Despotovića.

Beta/AP/J. S.
Bivši trener ga želi u Interu: Jaja Ture, vezista "građana"

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21:38 - Fudbalski klubovi Fiorentina i Čelsi postigli su dogovor o transferu igrača Huana Kuadrada u engleski tim, saopštili su britanski mediji, prenosi Beta. Čelsi će za 26-godsišnjeg Kolumbijca platiti 24,8 miliona funti, a u sklopu dogovora njegov fudbaler Mohamed Salah otići će na 18-mesečnu pozajmicu u Fjorentinu, preneo je sajt Gol. 
18:20 - Hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao da pređe u Mančester siti ili Arsenal za 30 miliona evra, piše španski "As". Atletiko je ove zime vratio Fernanada Toresa, ali je pitanje da li će DIjego Simeone moći da se osloni na "El Ninja" koji je imao katastrofalne sezone u Čelsiju i Milanu.
17:45 - Crvena zvezda ne računa više na Đorđa Despotovića! Trener Nenad Lalatović saopštio je 23-godišnjem napadaču da ga neće voditi na pripreme u Tursku, što samim tim znači da mu je rečeno da može da traži novi klub, piše mozzartsport.com. Despotović je letos stigao na Marakanu posle neuspešne epizode u belgijskom Lokerenu, ali ni u crveno-belom dresu se nije naigrao. 
17:32 - Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Uroš Ćosić novi je igrač Frozinonea, potvrdio je italijanski član Serije B.
17:30 - Kao što je i bilo nagovešteno, Bogdan Planić (23) napustiće ove zime Crvenu zvezdu. Štoper iz Užica, koji je u dresu branioca titule odigrao šest utakmica, vratiće se bar na pola godine u OFK Beograd, iz kojeg je i stigao u Ljutice Bogdana prošlog leta, piše portal mondo.rs. S obzirom na veliku konkurenciju na mestu štopera, Zvezda je odlučila da bar jednog defanzivca prosledi klubu sa Karaburme, da bi tamo stekao minutažu. S tim u vezi je i kontaktirala OFK Beograd. 
17:25 - Srpski reprezentativac Dušan Tadić dobio je društvo u Sautemptonu. Narednih šest meseci, Filip Đuričić, fudbaler Benfike, koji je prvi deo sezone igrao u nemačkom Majncu, igraće za "svece". Klub sa juga Engelske potvrdio je da je doveo 22-godišnjeg Obrenovčanina, koji se nije snašao u Bundes ligi, pre toga ni u Portugalu, pa će šansu za novo dokazivanje da dobije u Sautemptonu kod trenera Ronalda Kumana, koji pamti njegove sjajne igra u dresu Herenvena.
16:25 - Nekadašnji omladinski reprezentativac i napadač Crvene zvezde Ognjen Ožegović potpisao je jedoipogodišnji ugovor sa Borcem iz Čačka, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba. Bio je na pozajmici u Voždovcu, potom je prešao u Rad, a prethodnu polusezonu proveo je u Jagodini.

14.16 - Inter je odbio ponudu Hamburga za Zdravka Kuzmanovića tešku 3.000.000 evra. "Neroazuri" smatraju da suma nije zadovoljavajuća, te će Nemci morati da pojačaju ponudu ako žele da dovedu srpskog vezistu. Pitanje je da li Hamburg ima finansijskih sredstava da završi transfer.

13.12 - Belgijski mediji tvrde da se Juventus već pomirio sa odlaskom Pola Pogbe sledećeg leta i da je "stara dama" spremna da Francuza zameni Akselom Vicelom iz Zenita. 

12.47 - Trener Intera Roberto Manćini veruje da "neroazuri" mogu da dovedu Jaju Turea na kraju sezone, a oštro je demantovao tvrdnje da će Antonio Kasano pojačati ekipu.

12.25 - Lacio je u ozbiljnom problemu zbog povrede Filipa Đorđevića, srpski

napadač će pauzirati oko dva i po meseca, te su "nebeskoplavi" krenuli na pijacu i to sa namerom da kući donesu Čičarita. Meksički napadač je tek 509 minuta igrao za Real Madrid u svim takmičenjima, ali "kraljevski klub" nije spreman da ga se odrekne. 

11.54 - Nekadašnji omladinski reprezentativac i velika nada Crvene zvezde Ognjen Ožegović potpisao je ugovor sa Borcem iz Čačka.

11.38 - Možda nije potreban u reprezentaciji Senegala, ali jeste u Premijer ligi. Aston Vila i Hal Siti žele dodatnog napadača, a opcija je i Bešiktašov Demba Ba.

11.22 - Monako mora da pronađe napadača, naročito ako se Dimitar Berbatov vrati u Englesku, a izbor je pao na Seviljinog špica Karlosa Baku. Kolumbijac sa španskim klubom ima ugovor do 2018. godine.

11.08 - PSŽ se ozbiljno sprema za letnji prelazni rok te je izdvojio 60.000.000 evra za Antoana Grizmana, a "sveci" spremaju i pohod na najboljeg strelca Francuske Aleksandra Lakazeta. 

10.52 - Kvins Park Rendžers je odustao od dovođenja Dimitra Berbatova iz Monaka zato što napadač želi 93.000 evra nedeljno. Ipak Kristal Palas, Everton i Hal ipak razmatraju opciju dovođenja Bugarina, a napadačeva porodica želi da se preseli iz Kneževine na Ostrvo, gde je Dimitar sa uspehom branio boje Totenhema, Mančester Junajteda i Fulama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online