Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 28.02.2015.
16:54 >> 19:38h
Vestionline A

Tužni Partizan, uprava opet na meti "grobara"

Posle "otkinutog" boda Crvenoj zvezdi u Nišu, Radnički je istu stvar uradio i u Humskoj. Odoleo je Partizanu i izvukao još jedan remi - 0:0.

Tanjug
Darko Brašanac nije se naigrao protiv Nišlija

Bod crno-belima, bod "meraklijama". Gosti prezadovoljni, domaćin nimalo.

Dovoljan razlog da se sa tribina još jednom zaori "Uprava napolje!".

Imao jelider Jelen Super lige svojih šansi, ali je na drugoj strani bila perfektna odbrana i maestrali golman Milan Borjan.

Momenat koji je, bez dileme, obeležio utakmicu dogodio se u 72. minutu. Petar Grbić je šutirao, a zastavicu je pomoćni arbitar podigao uveren da je Nemanja Kojić bio u ofsajd poziciji. Na video snimku se čini da je pogrešio i da su crno-beli oštećeni.

Još jednom su se obistinile crne misli svih ljubitelja crno-belih boja. Odlasci Petra Škuletića i Danka Lazovića nisu doneli ništa dobro Partizanu... Osim novca. Ideje je bilo, ali je u nekoliko navrata nedostajala egzekucija, koja je, ispostavilo se, skupo koštala Sašu Ilića i društvo.

Uvodni minuti susreta doneli su po jednu šansu na obe strane. Nikola Ninković je šutirao već u 70. sekundi, lopta je već viđena u golu, ali je sa linije skinuo Lakić-Pešić. Desetak minuta kasnije velika prilika za "meraklije". Balažič i Branko Ilić bili su prespori, pored njih je kao munja protrčao Ašćerić, ali je na radost domaćih loptu skinuo Živko Živković, koji je zbog povrede Milana Lukača dobio šansu da od prvog minuta nastupi na meču.

Nervoza je posle dosuđenog ofsajda u 72. minutu postala sve veća. Ređale su se polušanse ispred gola Borjana. Uglavnom "bunarenjem", koje je u 87. minutu moglo da donese pobedonosni pogodak. Volkov je centrirao, Šaponjić pogodio stativu, ali je pomoćni sudija ponovo mahao zasavicom. Ovoga puta, ispravno.

Zvezdi se otvara velika prilika da se uključi u trku za odbranu trofeja. Partizan igra loše, daleko od željene forme i deluje kao da će se zimskih "plus šest" veoma brzo istopiti...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+5. minut - Kraj utakmice!
90+3. minut - Kakva šansa za Partizan! Ilić je dodao do Šaponjića, ali je Borjan uspeo da stigne do lopte.
90+1. minut - Sve manje vremena za Partizan. Radnički je imao mogao da stvori ozbiljniju šansu, ali snage je ostalo taman toliko da se završi meč na nogama.
89. minut - Partizan kreće na sve ili ništa.
87. minut - Volkov je centrirao, Šaponjić pogodio stativu, ali je ofsajd zastavica bila podignuta.
85. minut - Štoper gostiju Miloš Petrović ostao je da leži na travi, prekid trajao više od dva minuta.
81. minut - Opasan korner Radničkog, loptu iza gol linije šalje golman Živković.
79. minut - "Meraklije" nepogrešive u defanzivnoj liniji.

72. minut - Partizanu je, čini se, poništen čist gol. Navodno zbog ofsajda Kojića.

68. minut - Dobra prilika za crno-bele, Živkoviž šutira, Borjan brani.
67. minut - Partizan steže obruč oko gola Nišlija. Uglavnom se pokušaji svode na visoke lopte, "meraklije" odolevaju.
62. minut - Pavle Popara uputio je udarac kagolu crno-belih, ali je Živković to lako odbranio.
59. minut - Dobar pas Babovića za Kojića koji katastrofalnim prijemom "dodaje" do Borjana.
53. minut - Crno-beli su sve opasniju. Živković je probcio loptu kroz noge rivalu, ali slabo ubacio loptu, pošto je do nje prvi došao gostujući golman Borjan.

50. minut - Velika šansa za Partizan. Gužva posle udarca iz ugla, ali Saša Ilić, koji je ušao na poluvremenu, promašuje loptu.

49. minut - Andrija Živković solidno je prihvatio dodavanje saigrača, pao na ivici kaznenog prostora, ali je sudija samo odmahnuo rukom.
46. minut - Drugo poluvreme je počelo.

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

45. minut - Partizan u smiraj pokušava da stigne do vođstva, ali je odbrana Radničkog na zadatku.
40. minut - Posle prekršaja, dobar centaršut Drinčića, međutim, novi faul crno-belih u kaznenom prostoru.
37. minut - Zbog grubog starta Andrija Živković zarađuje javnu opomenu.
33. minut - Nešto opasnije šansa Partizana završena je faulom Kojića u petercu Nišlija.
30. minut - Zaigrao je Partizan ofanzivnije, ali zbog dosta grešaka na protivničkoj polovini nijedna ozbiljnija prilika.
25. minut - Faul nad Brašancem po levom boku, blizu kaznenog prostora. Drinčić ne šalje loptu u šesnaesterac, već ka Baboviću, koji je loše zahvatio volej.
22. minut - Dobra akcija crno-belih, Drinčić šutira, lopta ide pored stative.
19. minut - "Meraklije" napadaju, šutiraju ka golu Živkovića, ali, osim udarca Ašćerića, bezopasni.
14. minut - Sjajna šansa za Radnički. Nikola Ašćerić ostao je "jedan na jedan" sa Živkom Živkovićem, koji brani udarac u okvir gola.
7. minut - Osim uvodne šanse crno-belih nije bilo opasnosti po oba golmana. "Grobari" se dobro zabavljaju, upalili su nekoliko stotina baklji. Argentinska atmosfera u Humskoj.
2. minut - Partizan od samog starta napada u želji da što pre dođe do prednosti. Ninković je uputio dobar udarac, ali je protivnički defanzivac glavom poslao u korner. Drinčić iz kornera pokušava direktno, ali je lopta završila na mreži.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online