Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 25.07.2015.
18:57 >> 20:59h
Vestionline A

Rapsodija crno-belih pred Steauu

Fudbaleri Partizana pobedili su Jagodinu u Humskoj sa 6:0 (3:0), u utakmici 2. kola Super lige Srbije.

Tanjug
Favoriti: Fudbaleri Partizana

Bolje zagrevanje pred gostovanje Steaui u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Partizana nisu mogli da imaju. Deklasirali su Jagodinu sa 6:0. Meč u Humskoj obeležili su dvostruki strelci Valerij Božinov i Ivan Šaponjić, a mrežu su još pogodili Andrija Živković i Nikola Ninković.

Tim Zorana Milinkovića je na taj način ostvario još jedan ubedljiv trijumf, posle pobede nad Metalcem od 4:0 u prvoj rundi.

Praktično sav posao crno-beli su završili u prvoj šestini utakmice. U 12. minutu Božinov je pogodio sa penala, minut kasnije Bugarin je pogodio i iz igre, a u 15. minutu Andrija Živković je povećao na 3:0.

U nastavku meča nije bilo dileme, a Partizan je golovima Ninkovića i Šaponjića do vrha napunio mrežu gostiju i najavio odlično izdanje i protiv Steaue u sredu u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Milinković je uspeo i da odmori neke igrače, nije bilo Umarua, a ceo meč odigrao je mladi Lukić.

PARTIZAN: Ž. Živković, Petrović, Bandalovski, Balažic, Dornelas, Jevtović, Lukić, A. Živković, Ilić, Ninković, Božinov.
JAGODINA: Đ. Nikolić, Milinković, Mijatović, Gašić, Filipović, Miladinović, Janković, Ivanović, Savković, U. Nikolić, Mihailović. 

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+2. minut - Kraj utakmice.
90. minut - Velika šansa za Božinova koju mu je namestio Lukić, ali ga je lopta pogodila i otišla u gol aut.
84. minut - Još jedan gol nedostaje da se ispuni želja "grobarima", da bude 7+.

78. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 6:0, strelac Ivan Šaponjić. Rutinska akcija i gol Partizana! Trujić je centrirao s levog boka, a Šaponjić sa peterca zakucao loptu u mrežu.

77. minut - Kakav udarac Mileta Savkovića. Ovo još nije viđeno. Pogodio je aut na suprotnoj strani terena!?
73. minut - Saša Lukić je pokušao, ali je njegov udarac izblokiran

69. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 5:0, strelac Ivan Šaponjić, koji samo što je ušao u igru. 
Iskosa sa desne strane, sa šest metara, posle pasa Božinova, šutirao je iznad glave Nikolića i zatresao mrežu Jagodine.

67. minut - Frenetičan aplauz za Andriju Živkovića sa tribina u Humskoj. Izašao je krilni napadač iz igre, a ušao je Ivan Šaponjić.
63. minut - Lazar Cvetković dobar udarac, ali za malo pored gola
57. minut - Pogrešio je golman Jagodine, maltene je dodao Živkoviću loptu na boku, međutim igrač Partizana to nije uspeo da iskoristi.

50. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 4:0, strelac Nikola Ninković. Andrija Živković je proigrao saigrača, a Jagodinci se bune smatrajući da je pre asistencije lopta izašla u aut.

46. minut - Počeo je drugi deo meča.
45+3. minut - Kraj prvog poluvremena.
42. minut - Kontru je vukao Andrija Živković po levoj strani, preko cele polovine Jagodine, ali je njegov centaršut izblokiran.
38. minut - Velika šansa za Sašu Lukića da postigne prvenac, šutirao je glavom sa šest-sedam metara, ali je odbranio golman Jagodine.
34. minut - Posle mnogo vremena jedna dobra akcija Jagodine, centaršut Milinkovića, ali glavom skida Fabrisio.
29. minut - Peh za Bandalovskog. Bugarin se požalio na povredu. Umesto njega u igri je Bogosavac, levi bek, ali će danas špartati uz aut liniju sa druge strane terena.
25. minut - Odlična reakcija Gašića, u poslednjem trenutku je izbacio loptu ispred Andrije Živkovića
18. minut - Nova sjajna šansa za Partizan. Saša Ilić je izbio sam na golmana Jagodine, doduše malo iskosa, šutirao je, ali je čuvar mreže "ćurana" odbranio.

15. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 3:0, strelac Andrija Živković. Sa desne strane je zalomio unutra, prošao igrača i sa 13-14 metara je poslao loptu u sam ćošak.

13. minut -GOOOOL!!! partizan vodi 2:0, strelac je ponovo Valerij Boćinov. Samo što se krenulo sa centra crno-beli su ponovo zatresli mrežu. Centaršut Petrovića sa leve strane, Božinov sa šest metara je trznuo glavom i pogodio.

12. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 1:0, strelac Valerij Božinov sa penala. Prethodno je Ivanović nepropisno oborio Ninkovića.

9. minut - Kakav kiks Ninkovića. Izlazio je sam na golmana, ali je rešio da još jednom zalomi umesto da šutira i odbrana Jagodine je izbacila u korner.
4. minut - Prva akcija koja je “zamirisala” na šansu pred golom gostiju. Živković je probio po krilu, centrirao na drugu stativu, tamo je uklizao Ninković i zahvatio loptu tako da to nije bio problem za golmana Jagodinaca.
1. minut - Utakmica je počela. Veoma slaba poseta u Humskoj, jedva je 1.000 ljudi za sada na tribinama.

POVEZANE VESTI

Subota 25.07.2015. 22:52
Ama ko j..e ciganiju . . .
Nedelja 26.07.2015. 08:21
Ha, ha, sad je rapsodija, A ! Nije ni čudo što svi Š i p t a r i odavde navijaju za Partizan, ISTI su !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online