Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.07.2015.
11:03 >> 22:09h
Vestionline A

Fudbalski transferi: MLS dobila još jednog veterana, "dama" izvisila za Drakslera, Zvezda se "rastrčala"

Fudbalsko tržište radi punom parom. Zvezda bi mogla da dobije zvučno pojačanje - Pelea, a pominju se i reprezentativac BiH Gojko Cimirot i povremeni "orao" Aleksandar Ignjovski. Napoli čini sve da zadrži prvu zvezdu tima Gonzala Iguaina. Vicel na meti mnogih, ali Zenit traži neverovatnih 100 miliona evra. Pedro "đavo" čim Di Marija postane "svetac". Didije Drogba povećao "dom staraca" u MLS-u. Juventus nikako da finišira transfer Julijana Drakslera.

Reuters
Na pragu Bajerna: Arturo Vidal

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.05 - Španac Roberto Soldado mogao bi ovog leta da napusti Totenhem i preseli se u Borusiju iz Dortmunda. "Milioneri" su spremni da izdvoje 12 mliona evra za igrača koji je partije karijere imao u Valensiji, ali se dve godine izgubio otkad se preselio na "Vajt Hart Lejn".
21.36 - Iako se činilo da je Julijan Draksler jednom nogom u Juventusu, stvari su se iskomplikovale po "staru damu". Italijanskki šampion nije uspeo da se dogovori sa Šalkeom oko visine obeštećenja. Klub iz Gelzenkirhena je objavio da je ponuda za talentovanog vezistu odbijena. U Juveu ne paniče, smatraju da će uskoro da dobiju veliko pojačanje.

21.04 - Gotovo je - MLS je dobila još jednog vetarana - Didijea Drogbu. Iskusni napadača karijeru nastavlja u Montrealu.

- Velika je čast predstaviti Didijea Drogbu kao novog igrača Montreala - poručio je prvi čovek Impakta Džoi Saputo i nastavio:

21.00 - Posle očajnog starta sezone u Crvenoj zvezdi su čvrsto rešeni da ozbiljno pojačaju ekipu, a prvi pik im je Aleksandar Ignjovski, saznaje dnevni list Blic. Opširnije OVDE.
20.28 - "Marka" donosi informaciju da je Pedro na pragu Mančester Junajteda. Navodno, Barselona je prihvatila ponudu od 30 miliona evra, a samo se čeka odlazak Argentinca Anhela di Marije u PSŽ. Pedro je sa Kataloncima osvojio sve što je moglo da se osvoji, a poslednje dve sezone izgubio je mesto u startnoj postavi evropskog šampiona.

18.34 - Svi veliki klubovi u Premijer ligi i Seriji A žele Aksela Vicela, ali je Belgijanac još u Sankt Peterburgu. Sportski direktor Zenita Maksim Mitrofanov kaže da će da puste vezistu, ali za 100.000.000 evra. 

- Nismo dobili nijednu pravu ponudu za Vicela, a ako neki klub bude ponudio 100.000.000 evra, moći će da ode - rekao je Mitrofanov.

17.31 - Gonzalo Iguain je na meti najboljih klubova Evrope, ali Napoli i dalje odoleva ponudama, pre svega sa Ostrva, od Liverpula, Arsenala i Mančester Junajteda. Klub podno Vezuva nudi "gaučosu" ugovor do 2019. godine i platu od 6.000.000 evra godišnje kako bi ga zadržali u Napulju. On je pred dve godine plaćen 35.000.000 evra Realu.

16.48 - Zvezdan Terzić je  otputovao u Sarajevo kako bi pokušao da izdejstvuje dolazak Gojka Cimirota. Reč je o zadnjem veznom Sarajeva koji se dugo nalazi u fokusu brojnih inostranih klubova. Rukovodstvo kluba sa Koševa veruje da za slobodu reprezentativca Bosne može da inkasira milion evra, piše portal mozzartsport.com.
16.45 - Fudbaler Benfike Žudilson Mamadu Tunkara Gomeš, poznatiji kao Pele, mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, potvrđeno je Tanjugu u klubu. Opširnije OVDE.
16.32 - Fudbalski reprezentativac Gane i dosadašnji član Lorijena Džordan Ajev potpisao je petogodišnji ugovor sa Aston Vilom, saopštio je engleski premijerligaš, prenosi Tanjug. Nije precizirano za koliku sumu je 23- godišnji napadač prešao u Aston Vilu.
Ajev je šesto pojačanje Vile i zameniće Belgijanca Krtistijana Benteklea, koji je prošle nedelje prešao u Liverpul.

15.35 - Talentovani Brazilac Lukas Evenđelista (20) mogao bi da napusti Udineze u koji je stigao prošle sezone iz Sao Paula i ode na pozajmicu u Karpi, kako bi što lakše stekao neophodno iskustvo.

15.14 - Loše izdanje minulog vikenda u Londonu nateralo je čelnike Liona da potraže pojačanje na sredini terena, a izbor trenera Ibera Furnijea je iskusni italijanski fudbaler Alberto Akvilani (31) koji nije skup s obzirom na to da retko dobija šansu u prvom timu Fiorentine. 

14.30 - Izgleda da je Didije Drogba konačno odlučio i da će pojačati američkog MLS ligaša Montreal Impakt. 

14.07 - Povratnik u Primeru Betis zaintersovan je za fudbalera Verdera Izreta Hajrovića. Procenjuje se da bi obeštećenje za reprezentetivca BiH trebalo da iznosi 5.500.000 evra.

14.00 - Posle Đanela Imbule koji je nedavno stigao iz Marseja, Porto je bacio udicu za još jednog dobrog fudbalera. Radi se o napadaču Šahtjora Aleksu Tešeiri čija je vrednost procenjena na 25.000.000 evra što nije mnogo za čelnike Zmajeva.

13.21 - Katalonski "Sport" javlja da je mladi Brazilac Žerson iz Fluminenzea blizu prelaska u Barselonu za 15.000.000 evra i da je prvak Evrope tako preoteo fudbalera Juventusu, koji ga je takođe želeo ovog leta. 

13.04 - Everton i Čelsi i dalje ne mogu da se dogovore oko obeštećenja za Džona Stounsa. "Plavci" su ponudili 36.000.000 evra, ali "karamele" ne odustaju i traže svih 46.000.000 kako bi se odrekle talentovanog defanzivca.  

12.39 - Fiorentina se već pomirila sa odlaskom Marija Gomeza u Bešiktaš, a kao zamenu za Nemca vidi Mirka Vučinića. Ipak, neće to ići tako lako, posebno ako se zna da Crnogorac ima još dve godine ugovora sa Al Džazirom i zagarantovanu platu od 5.000.000 evra po sezoni.

12.24 - Jedan od najtraženijih evropskih defanzivaca Mats Humels odbacio je mogućnost da ovoga leta napusti Borusiju iz Dortmunda, iako se Mančester Junajted nekoliko puta spominjao kao njegova nova destinacija.
- Dvoumio sam se oko ostanka u klubu, ali sam onda razgovarao sa trenerom Tuhelom i sve mi je lepo objasnio. Ostajem ovde sigurno i naredne sezone - poručio je Humels.

12.18 - Dok u Rimu čekaju potpis talentovanog Rikarda Kišne koji je jutros prošao preglede, Lacijali istovremeno i spremaju i raskid ugovora sa iskusnim Albancem Lorikom Canom. Defanzivac ima na stolu konkretne ponude Šalkea i Olimpika iz Marsela, a od skoro se za njega interesuje i jedan klub iz Katara, tako da neće imati problem da pronađe novog poslodavca.

11.47 - Doskorašnji fudbaler Milana Suli Muntari karijeru će nastaviti u saudijskom Al Itihadu, potvrđeno je na sajtu kluba. Vezista iz Gane potpisao je dvogodišnji ugovor, prema kojem će zarađivati sedam miliona dolara po sezoni. Muntari je prošle sezone za Milan u Seriji A odigrao 16 utakmica i postigao dva gola. On je član "rosonera" bio četiri godine, a prethodno je nastupao za Sanderlend, Inter, Porstmut i Udineze. Za selekciju Gane zabeležio je 83 meča i dao 21 gol.

11.35 - Poljski golman Vojčeh Ščesni stigao je u Rim gde će danas nakon lekarskih pregleda kompletirati jednogodišnju pozajmicu iz Arsenala.

11.29 - Defanzivac Juventusa Leonardo Bonući produžiće ugovor sa "Starom damom" do 2019. godine, a zarađivaće skoro 5.000.000 evra po sezoni.

11.16 - Roma i Mančester Siti, tačnije njihovi direktori Valter Sabatini i Čiki Bergeristajn danas će ponovo sesti za sto kako bi probali da se dogovore oko prelaska Edina Džeka u "Večni grad". "Vučica" ostaje pri ponudi od 20.000.000 evra, ali je problem što "građani" traže 30.000.000 za Bosanca.

10.53 - Zanimljiva vest stiže nam iz Kine. Napadač Intera Mauro Ikardi otkrio je da je madridski Real, sa kojim danas Crno-plavi igraju prijateljski meč, zainteresovan za njega. Ali, tvrdi da je zadovoljan u klubu nakon što je produžio ugovor.

10.45 - Holanđanin Ibrahim Afelaj, kome je istekao ugovor sa Barselonom, stigao je na lekarske preglede u Stouk Siti. 

10.37 - I Crnogorac Stevan Jovetić je uranio ovoga jutra i zaputio se u Milano na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Interom. Kažemo mi lepo, ponedeljak je dan za sklapanje posla.

10.31 - Prvi golman fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester Junajteda, objavio je jutros klub sa "Old Traforda".
- Igrati za najveći klub na svetu je ostvarenje sna - izjavio je Romero, koji je potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Sampdorijom.
Njegovo dolazak, gotovo izvesno znači i odlazak Španca Davida De Hee, za koga je zainteresovan Real Madrid.

10.15 - Evo najave prvog velikog potpisa za danas. Arturo Vidal je pre nekoliko trenutaka sleteo u Minhen u pratnji menadžera Fernanda Feličevića, pa bi već danas mogao da kompletira 40.000.000 evra vredan transfer iz Juventusa u Bajern. Čileanac stiže u pravi čas jer Bavarce već za vikend očekuje finale Superkupa Nemačke protiv Volfsburga.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online