Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.07.2015.
10:58 >> 22:51h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Ramos veran Realu, Zvezdin "otpadnik" vredi 20 miliona, crveno-beli izvisili za vezistu Sarajeva

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Volfsburg i dalje nema nameru da pusti Kevina De Brujnea, pa će fudbaler da piše ultimatum klubu. Arsen Venger čini sve da u Arsenal dovede vezistu Barselone. Konačno kraj sage oko Sergeja Milinkovića Savića. Štoper Torina Nikola Maksimović napušta napušta "bikove" iz Torina, a nova destinacija mogli bi da bude Roma. Briž odustao od Rajkovića. Everton i dalje ne da Čelsiju štopera Stounsa. Samir Nasri na meti "dama". Baloteli sve bliži povratku na "čizmu". Crveno-beli izvisili za vezistu Sarajeva. Serhio Ramos produžio je ugovor sa Realom do 2020. godine.

Reuters
Možda napusti Barsu: Serhio Buskets

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.50 - Serhio Ramos produžio je ugovor sa Real Madridom do leta 2020. godine, čime je definitivno stavljena tačka na mogući prelazak u Mančester Junajted. Iskusni štoper u Madridu je već 10 godina, a od sledeće će da bude kapiten posle odlaska Ikera Kasiljasa u Porto.
21.15 - Bosanskohercegovački mediji prenose da Sarajevo nije pristalo da proda Zvezdi zadnjeg veznog Trebinjca Gojka Cimirota. Generlani direktor crveno-belih Zvezdan Terzić bio je u glavnom gradu BiH, navodno ponudio 600,000 evra, ali šampion BiH nije prostao da proda Cimirota.
19.15 - U igru za Marija Balotelija uključila se i Bolonja, koja se vratila u Seriju A. Za Super Marija interesovanje je najviše pokazala Sampdorija, ali Liverpul traži sedam miliona evra što je puno za protivnika Vojvodine u trećem kolu kvalifikacije za Ligu Evrope,
19.11 - Grk Kostas Mitroglu mogao bi karijeru da nastavi u Turskoj, u Trabzonu. On je pod ugovorom sa Fulamom, ali iskusni napadač ne bi da igra Čempionšipu i rado bi promenio sredinu. On je prošle sezone igrao na pozajmici u Olimpijakosu, sa kojim je osvojio titulu u Grčkoj.
18.32 - Mohamed Salah novi je igrač Rome, javljaju italijanski mediji. Očekuje se da u četvrtak potpiše ugovor sa "vučicom" posle obavljenih lekarskih pregleda. Prošlu polusezonu odigrao je u odlično Fiorentini, a pre toga je grejao klupu Čelsija. Takođe, novi golman Rome je Poljak Vojčeh Ščesnji, koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Arsenala.
18.30 - Juventus nikako da dovede neku zvezdu. Izgleda da nema ništa od Julijana Drakslera, pa se "dama" okreće alternativima. Kako pišu italijanski mediji, vicešampion Evrope želi Francuza Samira Nasrija, koji nije bio standardann prošle sezone i na izlazniom je vratima "Etihada".
17.50 - Jedan od najtraženijih igrača na Ostrvu je Džon Stouns. Murinjo je zapeo da ga dovede na "Stamford Bridž" kao zamena za vremešnog Džona Terija, ali "karamele" se ne daju. Ponudu od 37.000.000 evra su odbili, traže 10 miliona više. U igru se uključio i Mančester Junajted. Videćemo kako će ova saga da se završi?
17.10 - Trener Reala Rafael Benitez napravio je transfer listu,  a na njoj su, osim nekoliko mladih igrača koji će ići na pozajmici, i: Fabio Koentrao, Asijer Iljarmendi i Lukas Silva.

17.01 - Kako stvari stoje, Briž je odustao od angažovanja Predraga Rajkovića. Navodno, tri milioa evra je velika suma za belgijskog vicešampiona.

17.00 - Iskusni napadač Alberto Đilardino na pragu je povratka u Fiorentinu. Italijan je član Gvangžua, prolećni deo sezone je proveo u Firenci, a italiajnski mediji navode da je blizu novog angažmana u ljubičstom dresu. Fiorentina je ovog leta ostala bez Marija Gomeza, koji je otišao u Bešiktaš.
16.38 - Sa Marakane je otišao uz salve zvižduka, kao "izdajnik" a posle dve godine vredi, verovali ili ne, 20.000.000 evra. Reč je o štoperu Nikoli Maksimoviću, koji ima ponude najboljih timova Italije,  a trenutno je najkonkretnija Roma koja nudi čak 20.000.000 evra za momka iz Bajine Bašte. Kao potencijalna destinacija za srpskog reprezentativca pominje se i Totenhem.
16.30 - Zlatni "orlić" Sergej Milinković Savić potpisaće petogodišnji ugovor sa Lacijom, prenosi ugledni "Korijere Delo Sport". Genk je prihvatio ponudu rimskog kluba od 9 miliona evra (plus bonusi), a Sergej će zarađivati osnovnu platu od 700.000 evra plus bonusi, a primanja će rasti iz godine u godinu.

13.49 - Španski dnevnik "As" oživeo je mogućnost da se Mančester Junajted i Real dogovore oko prelaska Davida De Hee u Madrid tokom sledeć nedelje. "Kraljevski klub" je, navodno, voljan da ponovo pokrene pregovore.

13.37 -  Iskusni napadač Dimitar Berbatov započeo je pregovore sa Aston Vilom oko prelaska u Birmingem. Bugarin je slobodan fudbaler, a pregovara i sa Verderom.

12.50 - Španski dnevnik "Mundo Deportivo" objavio je da je Barselona zainteresovana za desnog beka Milana Matiju De Šilja koga na "Nou Kampu" vide kao idealnu zamenu za već vremešnog Brazilca Danija Alvesa.

12.04 - Italijanski "Tutosport" objavio je da je Adem Ljajić želja čelnika Fiorentine zajedno sa Matijom Destrom i da bi "ljubičasti" voleli da ih dovedu u tandemu.

11.35 - Aston Vila je dobila konkurenciju u nameri da angažuje vezistu Nanta Džordana Vertua i to iz komšiluka. I Lester je spreman da ponudi 10.000.000 evra za solidnog francuskog fudbalera sredine terena.

11.22 - Portugalski veteran Elder Postiga ima novi klub. Nastupaće u Indiji za Atletiko Kalkutu klub u čijem je osnivanju učestvovao i madridski Atletiko.

11.11 - Iako je sinoć dogovoreno da Emanuel Adebajor dođe na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Aston Vilom, javio se i menadžer Kristal Palasa Alan Pardju koji takođe želi reprezentativca Togoa, ali ne na pozajmicu već da ga otkupi, što je jači adut "orlova".

11.02 - Srpski golman Marko Dmitrović nastaviće karijeru u redovima španskog drugoligaša Alkorkona pošto je pozajmljen tom klubu iz Čarltona na šest meseci. Dmitrović je branio i za mladu reprezentaciju Srbije, a za Špance će nastupati dok mu ne istekne ugovor sa Englezima, sa kojima je proveo pola godine. Dmitrović je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali tamo nije dobio priliku da stane između stativa prvog tima, pa je otišao u Mađarsku i nastupao za Ujpešt, posle čega se preselio u Englesku.

10.47 - Španski "As" piše da je Real ugovorio prelazak maldog 18-godišnjeg štopera Saragose Hesusa Valjeha, koji će za 6.000.000 evra stići u Madrid do kraja nedelje. Ovaj momak bio je kapiten omladinske selekcije Španije koja je postala nedavno prvak Evrope u stom uzrastu.

10.38 - Doskorašnjidesni bek Intera Džonatan trenira sa Partizanom i kaže da ne bi imao ništa protiv da obuče crno-beli dres. Opširnije pročitajte OVDE:

10.17 - Belgijanac Kevin De Brujine moraće da preda zvaničan ultimatum čelnicima Volfsburga i zatraži transfer ako želi da se za 70.000.000 evra preseli u Mančester Siti ovoga leta. Prema navodima sa Ostrva, ovo mu je na jučerašnjem sastanku savetovao Čiki Begiristajn, sportski direktor "građana".

10.12 - Arsenal želi Serhija Busketsa. Menadžer "tobdžija" Arsen Venger sastavio je listu potencijalnih pojačanja na kojoj je prioritet 27-godišnji Katalonac, koji dosta košta s obzirom na to je prošle sezone potpisao novi unosan ugovor sa Barselonom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online