Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.07.2015.
10:46 >> 22:35h
Vestionline A

Fudbalski transferi: "Orlovi" opet jure Živkovića, nebesko-plavi Sergej, Mijat u Frankfurtu

Fudbalsko tržište je sve zanimljivije. "Bombe" su samo u najavi, uskoro može da se očekuju transferi veći od 50.000.000 evra. Andrija Živković opet na meti Benfike. Di Marija iz dana u dan bliži PSŽ, dok je Mario Gomez, konačno, sleteo u Istanbul. Verder "krade" bugarskog veterana. Rumunski vetaran Adrijan Mutu ima novi klub. Kavani ostaje "svetac", dok se Čičarito seli na "Vajt Hart Lejn". Zlatan opet "zagolicao" medije.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.34 - Grčki mediji naveliko pišu da je Olimpijakos ozbiljno zagrizao za doskorašnjeg fudbalera Njukasla, Jonasa Gutijereza. Argentinski vezista trenutno trenira sa igračima Veleza kako bi održao formu dok ne pronađe klub. 

21.15 - Završena je sapunica "Milinković Savić"! Dogovor dve strane postignut je pre nekoliko minuta, Genku ide 9.000.000 evra, Laciju zlatni "orlić", koji će verovatno već sutra ići na medicinske preglede i potom potpisati ugovor.

20.51 - Fernando Ljorente je između Arsenala i Sevilje. Juventus želi da se odrekne španskog reprezentativca u najskorijem roku, a prodaće ga onom klubu koji bude ponudio minimum 7.000.000 evra, a igraču bude obezbedio platu od oko 3.500.000 evra. 

20.07 - Liverpul spremio i osmo pojačanje, koje će platiti 15.000.000 evra, za ukupno utrošenih 142.500.000 evra ovog leta. Opširnije pročitajte OVDE.

19.34 - Kristal Palas je uspeo da postigne dogovor sa Sanderlendom oko cene za transfer 22-godišnjeg krilnog napadača, Konora Vikama. I dalje nije poznata egzaktna suma, ali procenjuje se da je u pitanju posao od 14.000.000 evra.

19.05 - Inter ne posustaje, uprkos tome što je doveden veliki broj igrača! "Skaj Sports" tvrdi da se Roberto Manćini raspitivao u Mančester Sitiju kakve su šanse da dođe Gael Kliši, koji bi mogao da bude zamena u slučaju da propadne posao sa Domenikom Krišitom iz Zenita! 

18.54 - Ljubav Alberta Đilardina i Fiorentine jača je od svega! Kako Italijani pišu, iskusni napadač odbio je unosnu ponudu Olimpijakosa i čeka da se čelnici Viole dogovore sa Gvangžuom, kako bi napadač mogao da postane punopravni član tima iz Toskane. 

18.49 - Čelsi je ponudio probu 17-godišnjem napadaču slovačkog Trenčina, Leona Bejlija. Ovaj mladić iz Jamajke sa sobom nosi zvanje ogromnog talenta, a "plavci" su navodno spremni da plate skoro 1.500.000 evra za transfer, ako se Bejli bude dobro pokazao. 

18.35 - Njukasl je kupio štopera Anderlehta, Šansela Mbembu za sumu od 12.200.000 evra. Posle nekoliko dana čekanja kako bi Fudbalska asocijacija Engleske izdala potrebnu radnu vizu, "svrake" su završile još jedan veliki transfer. On je potpisao ugovor na pet godina. 

18.22 - Slobodan Medojević i Aleksandar Ignjovski dobili su novo srpsko pojačanje Mijata Gaćinovića. Zlatni "orlić" je postigao dogovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta i prema pisanju Bilda staviće paraf na četvorogodišnju saradnju. Vojvodina će dobiti 2.000.000 evra.

17.06 - Dinamo iz Kijeva kupio je krilnog napadača Bazela, Derlisa Gonzaleza za 9.500.000 evra. Reprezentativac Paragvaja je stavio paraf na petogodišnju saradnju, a prošle sezone je postigao tri ligaška pogotka na 23 utakmice.

16.56 - Osasuna je dovela 27-godišnjeg napadača Mladosti iz Podgorice Bogdana Milića, koji je prošle sezone postigao 12 golova na 33 utakmice. Milić je stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor, a potpisao je jednogodišnju saradnju.

16.25 - Rimski "Korijere delo Sport" piše da Milan nema nameru da odustane od dovođenja Aksela Vicela iz Zenita i da će pregovori dva kluba biti nastavljeni uskoro. 

16.05 - Iskusni vezista Kristijan Rodrigez je prešao u Independijente. On je prošle sezone kao pozajmljeni igrač Atletika, proveo u Parmi.
16.00 - Barselona je pristala da proda Pedra Mančester Junajtedu za 30 miliona evra, ali poslednjih dana za ofanzivnog vezistu interesovanje je pokazao Bajern. Da li će Katalonac da promeni pravac i da se pridruži nekadašnjem treneru Pepu Gvardioli u Minhenu, ostaje da se vidi.
15.40 - Arsenal je dobio konkurenciju u želji da angažuje Fernanda Ljorentea, u protekle dve sezone rezerviste Juventusa. Iako je bio na pragu "tobdžija", sada se u igru uključila i Sevilja. Doduše, Andalužani bi nekadašnjeg golgetera Bilbaa na jednogodišnju pozjamicu. "Dama" se pita.
15.38 - Argentinac Nikolas Otamendi na meti je Bajerna. Bavarci su navodono uputili ponudu od 25.000.000 evra za štopera Valensije, koji je ovog leta bio na meti Mančester Junajteda, Sitija i Čelsija, ali su "slepi miševi" ostali dosledni da im je stameni defanzivac potreban. Da li će da odbiju i ovu ponudu?

14.40 - Zlatan Ibrahimović nastavlja da se sprda sa medijima. Ovog leta, "sedma sila" ga je selila u Milan, Inter, Mančester Junajted, Real, ali je on rekao da namerava da ostane još godinu u PSŽ-u. Ipak, on je ponovo "zagolicao" medije:

– Moj sledeći klub biće veliko, veliko iznenađenje – rekao je Šveđanin.

14.26 - Štoper Evertona Džon Stouns opčinio je Žozea Murinja, ali su "karamele" odbile već dve ponude šampiona Engleske. Mediji na Ostvru tvrde da su se u igru uključili i oba mančesterska kluba, pa ćeuprava tima iz Liveprula da bude na sltkim mukama - Ko da više? Ponuda od 37.000.000 Čelsija nije zadovoljila ekipu sa "Gudison parka".
12.55 - Totenhem dobija veliko pojačanje, Čičarita Ernandeza. Uprava "pavaca" dogovorila se sa Mančester Junajtedom da plati Meksikanca 11.000.000 evra. Prošlu sezonu, odlični napadač je proveo u Realu na pozajmici. Veći deo sezone je bio rezerva, ali posle porvrede Benzeme pokazao je da nije zaboravio da igra fudbal. Totenhem bi mogao sa "Old Traforda" da dovede i Ešlija Janga.
12.48 - Napadač Pari Sen Žermena Edison Kavani izjavio je da je jako srećan u klubu i da ne planira bilo kakvu promenu, prenosi Tanjug. Urugvajski napadač se tokom prelaznog roka dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom i Arsenalom, ali sve je izvesnije da će ostati u francuskom klubu.
- Imam ugovor sa Pari Sen Žermenom i moram da ga poštujem. Osećam se veoma dobro u Parizu i jako sam srećan ovde. Imam iste ciljeve kao i klub i 100 posto sam posvećen timu. Uvek sam govorio da sam centarfor i dokazao sam se na toj poziciji. Trener najbolje zna koja mi pozicija odgovara, ali ceo svet zna da sam sjajan napadač - rekao je Kavani.
11.40 - Benfika ostaje bez Argentinca Nikolasa Gaitana, a kao zamena u portuglskim medijima ponovo se pominje zlatni "orlić" Andrija Živković. On ima ugovor sa Partizanom do sledećeg leta. Iako crno-beli žele da ga zadrže, teško će to da ostvare. Ovog leta za levonogog vezistu srpskog šampiona bili su zainteresovani Sevilja i Valensija.
11.38 - Iskusni rumunski napadač Adrijan Mutu potpisao je ugovor sa indijskim Pjun Sitijem.
11.35 - Ajaks je i zvanično potvrdio da će dosadašnji igrač "kopljanika" Rikardo Kišna karijeru da nastavi u Laciju.

11.10 - Posle Aston Vile, za bugarskog napadača Dimitra Berbatova interesuje se i Verder. Klub iz Bremena želi da vrati iskusnog napadača u Nemačku. Pre odlaska na Ostrvo, gde je igrao za Totenhem, Mančester Junajted i Fulam, prošle sezone igrač Monaka sa velikim uspehom je igrao za Bajer iz Leverkuzena.

10.46 - Sapunica oko Anhela Di Marije izgleda se bliži kraju. Argentinac je sve bliži PSŽ-u. 

- Pregovori nisu lagani, ali približavamo se konačnom dogovoru - izjavio je Francuz na pripremama u SAD-u. Takođe, Luj van Gal, menadžer Mančester Junajteda, rekao je da ne zna gde se nalazi "gaučos".

10.45 - Švajcarski reprezentativac Trankiljo Barneta nastaviće karijeru u MLS-u. Vezista je poslednjih deset godina u Bundesligi, od 2012. je član Šalkea, a za to vreme je sezonu proveo i na pouajmici u Ejntrahtu.
10.40 - Fudbaler Fiorentine Mario Gomez narednih godinu dana igraće na pozajmici u Bešiktašu, objavljeno je na sajtu kluba iz Istanbula, prenosi Tanjug. Bešiktaš će na kraju sezone imati opciju da otkupi kompletan ugovor nemačkog napadača. Gomez je prošle sezone za "ljubičaste" u Seriji A postigao samo četiri gola na 20 utakmica. Ovaj 30-godišnji fudbaler je pre dve godine prešao u Fiorentinu iz Bajerna, a igrao je još za Štutgart. Gomez je za reprezentaciju Nemačke odigrao 60 utakmica i dao 25 golova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online