Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 31.07.2015.
19:47 >> 22:04h
Vestionline A

Radnički odneo bod sa "Marakane": Zvezdi igrač više i penal nedovoljni

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog odigrali su nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 3. kola Super lige Srbije.

crvenazvezdafk.com
Najjači adut: Aleksandar Katai

Gosti iz Niša su herojski stigli do boda s obzirom da su u poslednjih pola sata igrali sa desetoricom.

U 60. minutu isključen je Rosić, igrač koji je i postigao jedini gol za Radnički u 34. minutu. On je tada zbog nesportskog proslavljanja dobio jedan, a onda u 60. minutu i drugi žuti karton, a Zvezda je do boda stigla golom Luke Jovića u 89. minutu.

Minut kasnije crveno-beli su imali priliku da sa penala stignu do preokreta i pobede, ali je golman Jovanović nadmudrio Kataija i na kraju je ostalo 1:1. 

Zvezda je odigrala još jedan očajan meč, a tokom i na kraju utakmice oko 20.000 navijača je sa tribina neprekidno skandiralo ’uprava napolje’.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Ibanjez, Jovanović, Mbođ, Kovačević, Savićević, Katai, Vered, Parker, Jović.
RADNIČKI NIŠ: A. Jovanović, Petrović, D. Bulatović, Lakić-Pešić, Bogdanović, R. Bulatović, Đuričković, Marjanović, Trifunović, Al. Jovanović, Đorđević.

90+8. minut - Kraj utakmice.
90+4. minut - Opsada gola Radničkog, sve lopte na Ibanjeza koji niže centaršuteve.

90+1. minut - Katai je šutirao, brani Jovanović. Pritrčao je Petković, pokušao glavom, ali pored gola. Igra se sedam minuta nadoknade.

90. minut - Penal za Zvedu. Oboren je Matos u kaznenom prostoru.

88. minut - GOOOOL!!! Zvezda je izjednačila, 1:1. Strelac Luka Jović. Mbođ je dodao do Jovanovića, a potom Jović sa jednog metra trese mrežu.

85. minut - Korner za Zvezdu, posle odličnog šuta Ristića. Jovanović je nespretno izbacio loptu u gol aut. Bez opasnosti potom.
81. minut - Nove čarke na terenu, štoper Zvezde Jovanović je gurnuo po licu Bogdanovića. Oboica dobijaju žute kartone.
78. minut - Matos je unepo živost, primetno. Dobra prilika za Zvezdu, ali Jović šutira pored gola.
75. minut - Izlazi Parker iz igre uz salvu zvižduka, na terenu je Bruno Matos.
73. minut - Indirektan udarac za domaćina na samoj ivici kaznenog prostora, jer je golman pogrešio prilikom ubacivanja lopte. Šutirao je snažno Ibanjez, ali brani Jovanović. U nastavku još jedna prilika za crveno-bele, ali brane se Nišlije.
68. minut - Gužva pred golom Radničkog, akcija junoša Jovića i Grujića, na kraju je ovaj drugi pao, ali nije dobio penal. Nije ni bilo razloga.
62. minut - Slobodan udarac za Zvezdu nekih 20 metara od gola. Srušen je Grujić. Luis Ibanjez pogađa stativu.
60. minut - Radnički nastavlja sa igračem manje. Rosić je bez signala sudije ušao na teren posle doijene pomoći van terena, a potom je ušao u verbalnu raspravu sa Srđanom Maksimovićem, trenerom golmana Zvezde i sudija je odmah reagovao. Maksimović je isključen, a Rosić dobio drugi žuti karton.
57. minut - Dva vezana kornera za Zvezdu, a posle drugog Grujić je glavom šutirao pored gola.
54. minut - Marko Grujić i Mihailo Ristić ulaze u igru umesto Idana Vereda i Vukana Savićevića.
48. minut - Primetno je da je Zvezda krenula na sve ili ništa, ali za sada sve deluje konfuzno u igri Beograđana. Prilično su nervozni domaći igrači i navijači.
46. minut - Počeo je drugi deo igre. Koreografija i bakljada na severu.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena. Koncert zvižduka za domaće igrače.
45+1. minut - Umalo 2:0 za goste. Miloš Trifunović zamalo je lobovao Rajkovića, koji je odlično sprečio čist pogodak.
45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.
40. minut - Opasno pred golom Radničkog! Centaršut po zemlji Ibanjeza, u poslednjem trenutku Rosić izbacuje loptu s peterca ispred Jovića. U nastavku akcije još jedan korner, ali Nišlije su se odbranile.

36. minut - GOOOOL!!! Radnički vodi 1:0, strelac Lazar Rosić. Nišlije su izborile korner, a posle centaršuta Đuričkovića Rosić je zakucao loptu u mrežu, glavom sa pet metara.

33. minut - Marko Petković dobija žuti karton zbog starta sa leđa.
26. minut - Radoš Bulatović izlazi iz igre zbog povrede, a na terenu je Lazar Rosić.
25. minut - Mbođ je krenuo napred, prošao dvojicu igrača i dodao do Kataija, a ovaj odmah uputio udarac preko prečke.
22. minut - Dugo je trajao napad Radničkog koji je završen haotičnom reakcijom Mbođa i kornerom. Nije se Senegalac razumeo sa Petkovićem i Rajkovićem, koji se ozbiljno naljutio na svog defanzivca.
19. minut - Pravo niotkuda šansa za crveno-bele. Luka Jović je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Nikoga nije bilo da odbitak pretvori u pogodak.
15. minut - Prva pretnja Radničkog, Marjanović je iskosa šutirao preko gola.
11. minut - Sjajan prodor Idana Vereda. Razmenio je Izraelac nekoliko duplih pasova, a potom oprobao udarac sa oko 18 metara, ipak preko prečke.
8. minut - Ponovo prekršaj za Zvezdu ispred šesnaesterca Radničkog. Bulatović je oborio Jovića. Šutirao je Ibanjez, ali samo korner. Bez opasnosti po gol Jovanovića.
4. minut - Evo prve prilike Zvezdi da zapreti, slobodan udarac iskosa sa 18-19 metara
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

Petak 31.07.2015. 22:33
Rezultat je danas potpuno nebitan . Danas je najbitniji sudija sportski zloči.ac . Kako je Bojan Nikolić sudio trebalo bi mu doživotno zabraniti da GLEDA bilo koju uakmicu . Zvezda plaća ceh nameštenoj utakmici protiv OFK jer sada su sve oči uprte u Zvezdu i Terzić se ne usuđuje da namesti bilo šta i rezultat toga je i današnji rezultat .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online