Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 31.07.2015.
19:47 >> 22:04h
Vestionline A

Radnički odneo bod sa "Marakane": Zvezdi igrač više i penal nedovoljni

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog odigrali su nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 3. kola Super lige Srbije.

crvenazvezdafk.com
Najjači adut: Aleksandar Katai

Gosti iz Niša su herojski stigli do boda s obzirom da su u poslednjih pola sata igrali sa desetoricom.

U 60. minutu isključen je Rosić, igrač koji je i postigao jedini gol za Radnički u 34. minutu. On je tada zbog nesportskog proslavljanja dobio jedan, a onda u 60. minutu i drugi žuti karton, a Zvezda je do boda stigla golom Luke Jovića u 89. minutu.

Minut kasnije crveno-beli su imali priliku da sa penala stignu do preokreta i pobede, ali je golman Jovanović nadmudrio Kataija i na kraju je ostalo 1:1. 

Zvezda je odigrala još jedan očajan meč, a tokom i na kraju utakmice oko 20.000 navijača je sa tribina neprekidno skandiralo ’uprava napolje’.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Ibanjez, Jovanović, Mbođ, Kovačević, Savićević, Katai, Vered, Parker, Jović.
RADNIČKI NIŠ: A. Jovanović, Petrović, D. Bulatović, Lakić-Pešić, Bogdanović, R. Bulatović, Đuričković, Marjanović, Trifunović, Al. Jovanović, Đorđević.

90+8. minut - Kraj utakmice.
90+4. minut - Opsada gola Radničkog, sve lopte na Ibanjeza koji niže centaršuteve.

90+1. minut - Katai je šutirao, brani Jovanović. Pritrčao je Petković, pokušao glavom, ali pored gola. Igra se sedam minuta nadoknade.

90. minut - Penal za Zvedu. Oboren je Matos u kaznenom prostoru.

88. minut - GOOOOL!!! Zvezda je izjednačila, 1:1. Strelac Luka Jović. Mbođ je dodao do Jovanovića, a potom Jović sa jednog metra trese mrežu.

85. minut - Korner za Zvezdu, posle odličnog šuta Ristića. Jovanović je nespretno izbacio loptu u gol aut. Bez opasnosti potom.
81. minut - Nove čarke na terenu, štoper Zvezde Jovanović je gurnuo po licu Bogdanovića. Oboica dobijaju žute kartone.
78. minut - Matos je unepo živost, primetno. Dobra prilika za Zvezdu, ali Jović šutira pored gola.
75. minut - Izlazi Parker iz igre uz salvu zvižduka, na terenu je Bruno Matos.
73. minut - Indirektan udarac za domaćina na samoj ivici kaznenog prostora, jer je golman pogrešio prilikom ubacivanja lopte. Šutirao je snažno Ibanjez, ali brani Jovanović. U nastavku još jedna prilika za crveno-bele, ali brane se Nišlije.
68. minut - Gužva pred golom Radničkog, akcija junoša Jovića i Grujića, na kraju je ovaj drugi pao, ali nije dobio penal. Nije ni bilo razloga.
62. minut - Slobodan udarac za Zvezdu nekih 20 metara od gola. Srušen je Grujić. Luis Ibanjez pogađa stativu.
60. minut - Radnički nastavlja sa igračem manje. Rosić je bez signala sudije ušao na teren posle doijene pomoći van terena, a potom je ušao u verbalnu raspravu sa Srđanom Maksimovićem, trenerom golmana Zvezde i sudija je odmah reagovao. Maksimović je isključen, a Rosić dobio drugi žuti karton.
57. minut - Dva vezana kornera za Zvezdu, a posle drugog Grujić je glavom šutirao pored gola.
54. minut - Marko Grujić i Mihailo Ristić ulaze u igru umesto Idana Vereda i Vukana Savićevića.
48. minut - Primetno je da je Zvezda krenula na sve ili ništa, ali za sada sve deluje konfuzno u igri Beograđana. Prilično su nervozni domaći igrači i navijači.
46. minut - Počeo je drugi deo igre. Koreografija i bakljada na severu.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena. Koncert zvižduka za domaće igrače.
45+1. minut - Umalo 2:0 za goste. Miloš Trifunović zamalo je lobovao Rajkovića, koji je odlično sprečio čist pogodak.
45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.
40. minut - Opasno pred golom Radničkog! Centaršut po zemlji Ibanjeza, u poslednjem trenutku Rosić izbacuje loptu s peterca ispred Jovića. U nastavku akcije još jedan korner, ali Nišlije su se odbranile.

36. minut - GOOOOL!!! Radnički vodi 1:0, strelac Lazar Rosić. Nišlije su izborile korner, a posle centaršuta Đuričkovića Rosić je zakucao loptu u mrežu, glavom sa pet metara.

33. minut - Marko Petković dobija žuti karton zbog starta sa leđa.
26. minut - Radoš Bulatović izlazi iz igre zbog povrede, a na terenu je Lazar Rosić.
25. minut - Mbođ je krenuo napred, prošao dvojicu igrača i dodao do Kataija, a ovaj odmah uputio udarac preko prečke.
22. minut - Dugo je trajao napad Radničkog koji je završen haotičnom reakcijom Mbođa i kornerom. Nije se Senegalac razumeo sa Petkovićem i Rajkovićem, koji se ozbiljno naljutio na svog defanzivca.
19. minut - Pravo niotkuda šansa za crveno-bele. Luka Jović je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Nikoga nije bilo da odbitak pretvori u pogodak.
15. minut - Prva pretnja Radničkog, Marjanović je iskosa šutirao preko gola.
11. minut - Sjajan prodor Idana Vereda. Razmenio je Izraelac nekoliko duplih pasova, a potom oprobao udarac sa oko 18 metara, ipak preko prečke.
8. minut - Ponovo prekršaj za Zvezdu ispred šesnaesterca Radničkog. Bulatović je oborio Jovića. Šutirao je Ibanjez, ali samo korner. Bez opasnosti po gol Jovanovića.
4. minut - Evo prve prilike Zvezdi da zapreti, slobodan udarac iskosa sa 18-19 metara
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

Petak 31.07.2015. 22:33
Rezultat je danas potpuno nebitan . Danas je najbitniji sudija sportski zloči.ac . Kako je Bojan Nikolić sudio trebalo bi mu doživotno zabraniti da GLEDA bilo koju uakmicu . Zvezda plaća ceh nameštenoj utakmici protiv OFK jer sada su sve oči uprte u Zvezdu i Terzić se ne usuđuje da namesti bilo šta i rezultat toga je i današnji rezultat .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online