Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.08.2015.
11:27 >> 21:33h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Milinković-Savić sleteo u "večni grad", De Hea ipak ide u Real

Letnji prelazni rok je u punom jeku. Saga oko prelaska Anhela Di Marije iz Junajteda u PSŽ se bliži kraju, a Juve se nameračio na tešku metu. Ljorente bira između Ostrva i Iberijskog poluostrva. "Frka" oko Salaha, Benitez se nada ostanku Benzeme i Bejla. Miliković-Savić sleteo u "velčni grad".

 

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.30 - Inter je poslao novu ponudu Galatasaraju za brazilskog vezistu Felipea Mela. Italijani bi im za uzvrat poslali čak četvoricu fudbalera - Taidera, Žuana Žezusa, Dodoa i Nagatoma.
21.04 - Pogba u Škotskoj, ali... Mlađi brat daleko poznatijeg Pola, Matijas. Francuza je kupio Patrik Tisl.

20.13 - Dimitar Berbatov još ne zna gde će nastaviti karijeru. Stilijan Petrov, član stručnog štaba Aston Vile, otkrio je da je klub nekoliko puta kontaktirao Bugarina, ali da je on i dalje ne zna gde će, pošto na stolu ima i ponudu Verdera..

19.48 - Valter Zenga, uprkos katastrofi Sampdorije protiv Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope (4:0), neće napustiti klub. To je na Tviter profilu potvrdio predsednik kluba Masimo Ferero.

- Ako volite Sampdoriju, okanite se Zenge. Bez obzira što poslednja utakmica nije završena kako smo se nadali, neka pazi svako ko pipne mog čoveka - napisao je Ferero.

 

19.06 - Sergej Milinković-Savić stigao je u Rim na promociju i potpisivanje ugovora sa Lacijom.
18.31 - Geret Bejl i Karim Benzema ostaće u Real Madridu. Bar se tome nada šef struke kluba sa "Santijago Bernabeua" Rafael Benitez...

17.50 - Mohamedu Salahu je preostalo još samo da potpiše ugovor sa Romom. Međutim, i dalje matični klub brzonogog veziste, Fiorentina, ne miri se lako sa ovom činjenicom te je uz pomoć advokata pokrenula postupak protiv "vučice".

- Ugovor je u našim rukama i mi ćemo ga iskoristiti. Igrač je ovo uradio na nagovor svog advokata, u pitanju je delikatna stvar i ne mogu da pričam previše o tome - rekao je suvlasnik "viole" Andrea De la Vale i dodao da nisu istinite priče o tome da je klubu ponuđeni Mario Baloteli i da on nije u njihovim planovima.

17.04 - Kevin Princ Boateng je na pragu Sportinga iz Lisabona, javlja nemački "Bild". Reprezentativac Gane dobio je odrešene ruke u Šalkeu.  

16.24 - Gonzalo Iguain, po svemu sudeći, menja sredinu. Njegov brat, istovremeno i menadžer potvrdio je ovu informaciju tamošnjim medijima.

- Pre deset dana našli smo se sa predsednikom Napolija u Veneciji. Ponudio nam je da produžimo ugovor na još godinu dana, ali, prema našoj proceni, ta ponuda se ne razlikuje ništa od onoga što mu je do sada stajalo u ugovoru. Nema potrebe ništa da potpisujemo, dok se okolnosti ne promene - rekao je Nikolas Iguain.

15.17 - Krilni napadač Sent Etjena Maks Gradel trenutno s enalazi na lekarskim pregledima u Bormutu. Novi premijerligaš će ga platiti 10.000.000 evra. Promocija se očekuje do kraja dana.

14.39 - Dobre vesti za navijače Kristal Palasa. Klub iz Londona je upravo potvrdio da je doveo Konora Vikama. Napadač Sanderlenda potpisao je ugovor na pet godina, a plaćen je 13.000.000 evra.

13.12 - Adem Ljajić definitivno ostaje u Romi. Iako ga trener Rudi Garsija nekad i neopravdano drži na klupi, povremeni srpski reprezentativac će i naredne sezone nositi dres "vučice". Italijanski mediji kao razlog navode administrativnu začkoljicu. Naime, prema novim pravilima, svaki klub mora da ima najmanje osam igrača na spisku licenciranih koji su proveli bar 36 meseci u italijanskom fudbalu. A kako je Lajić među njima jasno je da ostaje na "Olimpiku".

13.03 - Napoli je baš zagrizao za Nikolu Maksimovića i spreman je da plati 15 miliona evra. Opširnije pročitajte OVDE.

12.21 - Sva je prilika da Mančester Junajted posle Anhela Di Marije i Rafaela ostaje i bez Davida De Hee. Sjajni španski golman će, piše "Marka", do kraja sedmice preći u Real i tako okončati jednu od najdužnih sapunica u aktuelnom prelaznom roku. Transfer je vredan 40.000.000 evra.

11.58 -  Činilo se da će Đerdan Šaćiri završiti u Šalkeu, ali izgleda da reprezentativac Švajcarske menja pravac. Napadač Intera je na pragu povratka u Bundes ligu i u to u redove Šalkeovog ljutog rivala - Borusije iz Dortmunda. "Bild" piše da je klub sa "Vestfalena" spreman da Italijanima uplati 15.000.000 evra, a da će Šaćiriju ponuditi godišnju platu od oko 3.500.000 evra. Istovremeno, sprema se prodaje Kube Blažčikovskog kako bi se dobilo što više novca za pojačanja, između ostalih i Šaćirija.

11.52 - Davide Astori je prošao lekarske preglede u Firenci i potpisao ugovor sa Fiorentinom. Na "Artemio Frankiju" će zameniti Stefana Savića koji se preselio u Atletiko Madrid. Kaljari će dobiti 5.000.000 evra na ime obeštećenja.

11.35 - Brazilski desni bek Rafael doputovao je u Lion. Tokom dana ga čekaju lekarski pregledi, a potom i potpis ugovora na "Žerlanu".

11.28 - Još jedan obrt u režiji Zlatana Ibrahimovića. Prema vestima rimske "Republike", švedski reprezentativac za koga se pretpostavljalo da će se vratiti u Milan, razmatra opciju produžetka saradnje sa Pari Sen Žermenom na još tri godine. Ibra je najvodno postavio uslov svim zainteresovanim klubovima: plata od 11.000.000 evra na godišnjem nivou. Bez poreza. A to za Parižane nije problem.

11.03 - Gabrijel Torže (25) krilni vezista Udinezea ostaje u Turskoj, ali menja klub. Naredne sezone igraće u novom članu elite, Osmanlisporu. Prethodnu takmičarsku godinu proveo je u dresu Konje, za koju je postigao pet golova.

10.54 - Posle Kristal Palasa i Stouka, koji su se poslednjih dana pominjali kao moguće destinacije Fernanda Ljorentea, na adresu napadača Juventusa stigla je primamljiva ponuda Sevilje. Andalužani traže špica posle odlaska Karlosa Bake u Milan i povrede Ćira Imobilea, koji je stigao na pozajmicu iz Dortmunda. "Stara dama" ga ceni na 17.000.000 evra.

10.38 - PSV nije uspeo da vrati Ibrahima Afelaja, pa se zato usmerio na Leroja Fera. Zadnji vezni Kvins Park Rendžersa ima na stolu i ponudu Sanderlenda. Na njemu je da odluči da li ostaje u Premijer ligi ili se vraća u Holandiju, gde je igrao za Fejenord i Tvente.

10.35 - Pomalo neverovatnu vesti plasirao je "Tutosport", a ona glasi: Juventus dovodi Havijera Maskerana. Navodno, Juve ne može da se osloni samo sa Samija Kediru, koji je već pretrpeo povredu, pa želi još jednog zadnjeg veznog, ali na "Nou Kampu" se retko kad odriču ovako vrednih igrača kao što je Argentinac. Čak ga cene na 15.000.000 evra.

10.29 - Vest dana bi svakako trebalo da bude transfer Anhela Di Marije u Pari Sen Žermen. Podsećamo, Argentinac je doputovao u nedelju veče u Dohu, za danas su zakazani lekarski pregledi i samo se čeka kada će podići šal novog kluba. Mančester Junajted će na ime obeštećenja dobiti 63.000.000 evra.

10.19 - Aleksandar Čavrić je u pregovorima sa Crvenom zvezdom, čije rukovodstvo radi ubrzano na angažovanju još nekoliko pojačanja. Opširnije pročitajte OVDE.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online