Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.08.2015.
10:29 >> 20:13h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Za Bejla malo 142.000.000 evra, Di Marija "svetac", Džeko konačno Romin

Još manje od mesec dana ostalo je do zatvaranja fudbalske pijace. Najbolji klubovi Evrope su, mahom, kompletirali ekipu, ali se u avgustu očekuju još neki spektakularni transferi. Fenerbahče želi Arjena Robena. Sati dele Anhela di Mariju do potpisa ugovora sa "svecima". Arsen(al) ne odustaje od dovođenja zemljaka na "Emirate". Zlatan velika želja Milana. Real ne da "zlatnu koku" Bejla. Rajko Brežančić karijeru nastavlja u Holandiji, dok je Crvena zvezda dobila novog vezistu. Rajković na meti omraženog Galatasaraja. Novi pokušaj crveno-belih da dovedu "brđane" Srnića i Stojiljkovića.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

20.12 - Liverpul i Mančester siti u trci za Musu Sisokoa. Njukasl igrača sredine terena ceni oko 24 miliona evra.
19.24 - Anhel di Marija prošao lekarske preglede. Sada i definitivno - Argentinac u PSŽ-u!
18.49 - Galatasaraj je i definitivno odustao od Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin je mnogo skup, tvrde Turci.
18.06 - Ešli Jang produžio je ugovor sa Mančester junajtedom do 2019. godine, javljaju britanski mediji.
17.54 - Vest Hem je spremio 17 miliona evra za dovođenje Čičarita. To znači da su "čekićari" ponudili pet miliona više nego prošli put.
17.05 - Roma se dogovorila sa Mančester sitijem. Edin Džeko uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa "vučicom", a obeštećenje za bosanskog napadača iznosi 20 miliona evra, tvrdi "Skaj".
16.28- Jorgos Samaras stigao je u Đenovu na lekarske preglede. Očekuje se u toku dana da ozvaniči saradnju sa Sampdorijom.

15.34 - Kreće borba "velikih" u trci za Iska. Za supertalentovanog vezistu madridskog Reala je, pored Juventusa, zainteresovan i Mančester siti. Zvanična ponuda na "Santijago Bernabeu" nije stigla.

14.45 - Novi fudbaler Intera Brazilac Miranda izjavio je da je crno-plavi dres obukao zbog želje da sarađuje sa Robertom Manćinijem i poručio da je uveren kako će se milanski klub već sledeće sezone vratiti u Ligu šampiona, prenosi Tanjug.

- Nije bila teška odluka o dolasku u Inter, jer ovo je veliki klub i to predstavlja dodatni izazov za mene. Tim je dobro sklopljen i ja želim da dam svoj doprinos. Želimo da ostvarimo što više pobeda, ali naravno da je Liga šampiona glavni cilj. Trener Manćini je bio glavni razlog za moj prelazak, on je vrhunski trener - izjavio je dosadašnji štoper madridskog Atletika na promociji u Milanu

13.45 - Reprezentativac Gane Kevin Prins Boateng novi je fudbaler Sportinga iz Lisabona. On je prošlu sezonu proveo u Šalkeu, a pre toga je igrao za Milan. U Botengu, uprava "lavova" vidi idealnu zamenu za Nanija, koji je ovog leta pojačao silno pojačani Fenerbahče.

13.40 - Fenerbahče je "poludeo" ovog leta. U najpopularniji turski klub stigli su Robin van Persi i Nani, a mediji na Bosforu najavljuju nove bombe. Žuto-plavi žele, ni manje ni više, nego Arjena Robena, uzdanicu Bajerna. Iako u zrleim igarčkim godinama, Holanđanin je i dalje jedan od perjanica Bavaraca, pa je pitanje da li će klub iz Minheha da ga pusti. Takođe, Fener želi i vezistu Atletika Raula Garsiju.

13.28 - Legendarni fudbaler Sevilje Frederik Kanute vratio se u španski klub kako bi započeo trenersku karijeru, prenosi Marka. Kanute će provesti mesec dana u Sevilji i u saradnji s trenerom mlađih kategorija Augustinom Lopezom, učiti trenerski posao. Nekadašnji golgeter španskog tima će zatim otići u Englesku da se dodatno školuje, a posle toga bi voleo da se oproba i zvanično da vodi mlađe selekcije kluba.
13.06 - Gde će Mario Baloteli? U Liverpulu gledaju kako da ga "utrape" nekom sa sve velikom platom, ali ne ide to tako lako. Kao najozbiljniji klub za problematičnog Italijana pominje se Lacio, ali nebesko-plavi bi ga na pozajmici i sa platom koja je prihvatljiva za njih...
12.45 - Zvezda ponovo pokušava da dovede najbolje igrače Čukaričkog, Slavoljuba Srnića i Nikolu Stojiiljkovića, pišu beogradski mediji. Ipak, zasad, to izgleda samo kao pusta želja. Klub sa Banovog Brda verovatno će pokušati da ih proda nekom inostranom, platežnijem klubu od crveno-belih.
12.35 - Najbolji mladi golman sveta i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković nalazi se na meti Galatasaraja, koji je za transfer spreman da plati dva miliona evra, prenose turski mediji. Iz Crvene zvezde su govorili da neće da puste svog kapitena ispod 3.000.000 evra. Ipak, ako se zna kakva je kriza na Marakani...
12.15 - Gonazalo Iguain je jedan od najtraženijih napadača ovog leta. Iako mu je Napoli ponudio da potpiše novi ugovor sa većom platom, Argentinac je to odbio. Da li je to znak za Arsenal, Liveprul i Mančester Junajted da krenu u novi lov za nekadašnjeg igrača Reala!?
12.10 - Mančester Junajted nije uspeo da dovede Serhija Ramosa, a sada se sprema za napadne novog štopera "kraljevića" - Portugalca Pepea. 
12.06 - Najpoznatiji britanski tabloid "San" piše da je Mančester Junajted dva puta nudio neverovatnih 142.000.000 evra za Gereta Bejla, ali da je oba puta dobio kategorično "NE" od čelnika Madriđana Florentina Pereza. Da li vi mislite da Vekšanin vredi toliko?
12.05 - Matju Valbuena vraća se u Francusku. On će narednih dana da potpiše za Lion, a moskovskom Dinamu ide obeštećenje od 7.000.000 evra. "Hladna" je Rusija.
12.01 - Štoper Rome Alesio Romanjoli sve je dalje od Milana, a kao novi klub defanzivca "vučice" pominje se Arsenal, koji je spreman da plati traćženih 35.000.000 evra.
12.00 - Novi trener Milana Siniša Mihajloivć je rekao: Dovedite mi Zlatana Ibrabhimovića da uzmem Skudeto. Šveđanin je velika želja "rosonera". On tvrdi pazar, kaže da je srećan u PSŽ, ali italijanski mediji navode da Milan čini sve kako bi vratio Ibru na "San Siro".
10.42 - Vezista Mičel Donald stigao je u Beograd i u utorak bi trebalo da završi sve formalnosti oko potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom. On stiže iz ruske Mordovije, a pre toga je igrao za slavni Ajaks.
10.35 - Arsenala i Karim Benzema - priča koja traje celo leto. Engleski mediji pišu da Arsen Venger nije odustao od dovođenja zemljaka. Transfer bi mogao da se realizuje kada Madriđani nađu zamenu za Benzemu. Sa francuskim napadačem, "tobdžije" bi verovatno bile prvi favorit za osvajanje Premijer lige.
10.25 - Sve je gotovo, ali... Anhel di Marija je u Dohi gde je trebalo da obavi lekarske preglede i potpiše za PSŽ. Međutim, Argentinac je bio iscpljen dugim putem, pa će promocija da se dogodi danas (utorak). Klubovi su se dogovorili, Mančester Junajtedu pripsda 63.000.000 evra, što će biti rekordan trasnfer leta. Zanimljivio, transferi Di Marije (Benfika - Real, Real - Mančester Junajted, Mančester Junajted - PSŽ) bili su vredni 185.000.000 evra i on je tako postoa najskuplji fudbaler svih vremena.
10.20 - Čukarički ostaje bez jednog od nosilaca igre. Rajko Brežančić na pragu je AZ Alkmara. Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je potpunu afirmaciju pronao na Banovom brdu, otputovao je u Holandoju. Posle lekarskih pregleda trebalo bi da potpiše ugovor sa timom u kojem je sa velikim uspehom prethodnih sezona igrao Nemanja Gudelj. On je ovog leta pojačao slavni Ajaks.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online