Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.08.2015.
11:54 >> 20:27h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Zvezdina želja oblači crno-beli dres, "bikovi" tvrde pazar za Maksimovića, Ljupko otišao iz Liteksa

Još manje od mesec dana ostalo je do zatvaranja fudbalske pijace. Najbolji klubovi Evrope su, mahom, kompletirali ekipu, ali se u avgustu očekuju još neki spektakularni transferi. Najbolji strelac šampionata Francuske seli se u Premijer ligu. Enigma oko Balotelija. Ljupko napustio Liteks posle samo tri nedelje na kormilu bugarskog kluba. Pedro najzad "đavo". Napoli nikako da stigne do Maksimovića. Kevin de Brujne uskoro "građanin". Stojiljković ne dolazi u Zvezdu.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

20.25 - Fudbalski superligaš Srbije Čukarički objavio je da njegov napadač Nikola Stoiljković neće pojačati redove Crvene zvezde pošto je potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza podneo ostavku na tu funkciju. Opširnije OVDE.

20.00 - Zvezdina želja Gojko Cimirot, umesto crveno-belog dresa obući će crno-beli. Ne onaj Partizana nego solunskog PAOK-a. Generalni direktor Zvezde u ostavci Zvezdan Terzić išao je u Sarajevo da dovede talentovanog vezistu, ali se vratio praznih ruku.
19.50 - Kevin de Brujne je celog leta na meti Mančester Sitija, ali transfer nije realizovan zbog visokog obeštećneja koje traži Volfsburg. Najnovije informacije kažu da bi "vukovi" mogli da se odreknu glavne uzdanice ako "građani" iskeširaju ogromnih 72.000.000 evra. Siti je ovog leta doveo Rahima Sterlinga za 62.500.000 i to je zasad transfer leta.
18.46 - Torino tvrdi pazar! Uprava "bikova" odbila je ponudu od 18.000.000 evra za srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića. Traže 20.000.000. Ipak, očekuje se da posao uskoro bude sklopljen. Da, da, to je isti onaj Maksimović koga su oterali sa Marakane.
18.10 -  Dosadašnji fudbaler holandskog AZ Alkmara, američki reprezentativac Aron Johanson, novo je pojačanje Verdera iz Bremena. Nemački bundesligaš potvrdio je da je s tim napadačem potpisao četvorogodišnji ugovor. U klub sa severozapada Nemačke Johanson stigao je kao zamena za najboljeg strelca ekipe prošle sezone, Argentinca Franka di Santa, koji je prešao u Šalke.
17.30 - Izgleda je gotovo - Pedro će biti novi fudbaler Mančester Junajteda. Ofanzivni vezista Barse dobio je zeleno svetlo od Katalonaca da može da ode na "Old Traford". Obeštećenje za Španca iznosi 30.000.000 evra. Mančester Junajted dobija odličnog vezistu, koji je poslednje dve sezone u drugom planu u redovima evropskog šampiona.
17.25 - Iako je bio viđen u lisabonskim "lavovima", Kevin Prins Boateng nije prošao medicinske preglede u Sportingu!
16.58 - Iskusni srpski trener Ljupko Petrović napustio je klupu bugarskog Liteksa posle samo tri nedelje u klubu iz Loveča. Petrović je odlazak opravdao "porodičnim razlozima". Liteks je lider prvenstva Bugarske sa sedam bodova iz tri kola, pa je odlazak bio kao "grom iz vedrog neba".

15.18 - Nemački "Bild" piše da Sautempton pomno prati vezistu Šalkea, Leona Gorecku. Isti izvor pominje da su skauti "svetaca" već prisustvovali prijateljskom meču sa Tventeom prošle nedelje. Navodno, Sautempton je spreman da plati 16.000.000 evra za talentovanog Nemca. 

14.46 - Propao je pokušaj Đenove da dovede Alesija Ćerćija. Jedan od fudbalera koji nije u planovima Siniše Mihajlovića dobio je ponudu "grifona", ali ona nije bila zadovoljavajuća, uprkos dobrim odnosima dva kluba. Šuška se da bi Ćerći ipak mogao da se vrati u Romu, gde je napravio svoje prve fudbalske korake. 

14.23 - Joan Gurkuf je sve bliži prelasku u Monpelje. Nekadašnji ofanzivni vezista Rena, Milana, Bordoa i Liona bi u četvrtak trebalo da obavi poslednju rundu razgovora sa ljudima iz Monpeljea, posle čega će uslediti pregledi i potpisivanje ugovora. 

13.14 - Nekadašnji reprezentativac Engleske i čuveni napadač Liverpula Emil Heski (37) produžio je ugovor sa Boltonom na još jednu sezonu.

13.08 - Nemanja Kojić napustio je Partizan i otišao u Tursku. Opširnije pročitajte OVDE.

12.36 - Britanski mediji potvrdili su da je levi bek Aston Vile, Ali Sisoko, sleteo u Porto gde bi trebalo uskoro da prođe medicinske preglede i postane novi igrač "zmajeva". Sisoko je dres Porta nosio i pre šest godina, ali se nije dugo zadržao.

12.21 - Italijanski fudbalski reprezentativac Danijel Pablo Osvaldo karijeru će nastaviti u Portu, objavio je vicešampion Portugalije. Osvaldo u Porto zvanično dolazi iz Sautemptona, nakon što je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Boki Juniors. Ovaj 29-godišnji napadač je u novom klubu zadužio dres sa brojem 10 i pokušaće da zameni prošlogodišnjeg najboljeg strelca lige Džeksona Martineza, koji je nedavno  prešao u madridski Atletiko.

12.00 - Roma prati Fabija Koentraa. "Vučica" poslednjih nedelja ozbiljno juri levog beka, a posle propali akvizicija za Adrijana, Rahmana Babu i Levina Kurzavu, italijanski "Skaj" tvrdi da je Roma spremna da Realu ponudi pozajmicu, uz opciju kupovine na kraju sezone.

11.57 - "L'Ekip" tvrdi da je Mančester Junajted pronašao novog golmana. Naravno, u pitanju je Ugo Loris, a francuski list piše da će reprezentativni čuvar mreže potpisati za "crvene đavole" istog trenutka kada David De Hea ode u Real.

11.46 - Rahman Baba je definitivno sve bliži odlasku u Čelsi. Kako je potvrdio agent levog beka Augsburga, Saša Empaher, Baba je ugovorio sve detalje prelaska, a ostalo je samo da klubovi nađu rešenje za otplatu obeštećenja. Podsetimo, Augsburg je nedavno tražio 25.000.000 evra.

11.38 - Jasno je da Luj van Gal sprema veliku čistku u Junajtedu, samo još da cenu uskladi sa realnim vrednostima igrača. Čelnici Totenhema zamolili su ljude u Mančester Junajtedu da umanje zahteve za Čičarita Ernandeza kako bi se transfer kompletirao uskoro. "Đavoli" navodno traže 17.000.000 evra, što je "pevcima" mnogo.

11.26 - Mediji u Sanderlendu pišu da su "crne mačke" poslale ponudu Mančester Junajtedu za mladog Adnana Januzaja - pozajmica na godinu dana, uz mogućnost kupovine na kraju sezone. Isti izvori navode da je prva runda pregovora donela i pozitivan ishod.

11.13 - Britanski mediji se i dalje bave temom odlaska Pedra Rodrigeza iz Barselone i dolaska u Mančester Junajted. Svi su bukvalno ubeđeni da će transfer biti kompletiran u najskorije vreme, a da bi visina obeštećenja trebalo da bude između 30.000.000 i 32.000.000 evra.

10.59 - Mario Baloteli je navodno dobio ponudu Fiorentine - pozajmica na godinu dana vredna 2.000.000 evra, uz mogućnost otkupa u visini od 16.000.000 evra. Međutim, Baloteli će morati da pristane na drastično umanjenje primanja (sad dobija 6.000.000 evra godišnje) ili da Liverpul pristane da plaća veći deo ugovornih obaveza.

10.50 - Odlične vesti za navijače Liverpula i Arsenala. Francuski dnevnik "L'Ekip" piše da je napadač Lion Aleksandre Lakazet dobio zeleno svetlo uprave da ode iz kluba i nastavi karijeru u Engleskoj! Pitanje je samo ko će uspeti da privoli sjajnog golgetera - "crveni" ili "tobdžije"?!

10.39 - Alen Halilović i njegov menadžer Zoran Stojadinović održali su juče sastanak sa čelnicima Barselone na kojem je definitivno zaključeno da mladi hrvatski biser trenutno nije u planovima katalonskog velikana i ima punu slobodu da pronađe novi klub. Najverovatnija Halilovićeva naredna destinacija biće Vest Hem, ali će Barselona tražiti da u ugovoru postoji klauzula po kojoj bi mogao da bude vraćen za oko 10.000.000 evra.

10.34 - "Gazeta delo Sport" javlja da Juventus nikako nije odustao od dovođenja Marija Gecea, uprkos Rumenigeovim i Bekenbauerovim željama da obeshrabre "staru damu". Posle sasvim solidne partije koju je odigrao protiv Milana i pogotka nemački reprezentativac je na pitanje ostanka na "Alijanc areni" odgovorio:
- Videćemo još šta će se desiti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online