Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.08.2015.
11:32 >> 22:14h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Partizan aktivan u finišu, "đavoli" dovode novog Anrija

Još malo pa nestalo. Još dva dana ostalo je do zatvaranja letnjeg prelaznog roka. "Bomba" u Humskoj ipak nije eksplodirala, ali crno-beli žele da pojačaju ekipu pred nastavak sezone. Luj van Gal napada Monakovog asa, spreman da plati neverovatnoih 50.000.000 evra.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja sa fudbalske pijace.

22.15 - Izgleda je bila samo novinarska patka da će Brazilac Nejmar za neverovatnih 190.000.000 evra da pređe na "Old Traford".

- Ne želim da odem u Mančester Junajted, želim da ostanem u Barseloni - stavio je tačku Nejmar na spekulacije da će da napusti "Nou Kampu" u najvećm transferu svih vremena.

22.00 - Nekadašnji igrač Bežanije, Rada i Vojvodine Nikola Leković igraće narednih godinu dana na pozajmici u Partizanu. On je igrač poljske Lehije iz Gdanjska, a u Humsku dolazi  na mestu levog beka, koje je dosad prokrivao Petrović.
21.30 - Za Čičarita Ernandeza se otimaju Vest Hem i Bajer Leverkuzen. Ipak, čini se da je Meksikaac najbliži "farmaceutima", koji nude Mančester Junajtedu 16.500.000 evra. Bajer je prodao Songa za 30.000.000 evra Totenhemu, pa žele zamenu za Korejanca u vidu napadača "đavola" koji nema mesta kod Luja van Gala.
21.28 - Italijan Alesandro Matri blizu je prelaska u Marsej.
21.27 - Iako je bio na pragu Vest Hema, Aleks Song će igrati u Totenhemu. On je trenutno igrač Barselone, ali na "Nou kampu" ne računaju na Kamerunca.
21.26 - Mančester Junajted je ponudio neverovatnih 50.000.000 evra za Antonija Marsijala iz Monaka, koga mnogi porede sa Tijerijem Anrijem.
21.25 - Partizan nije uspeo da dovede Miloša Krasića, ali u narednih 24 satga očekuju se pojačanja u crno-belom taboru. Želje srpskog šampiona u smiraj prelaznog roka su: zlatni "orlić" koji je igrač Olimpijajosa Saša Zdjelar, napadač Rubina iz Kazanja Marko Dević, nekadašnji vezista crno-belih Branislav Jovanović i nekadašnji igrač Rada i Vojvodine Nikola Leković.
17.42 - Vezista Milana Antonio Noćerino je višak kod Siniše Mihajlovića, a koa novi klub iskusnog igrača pominje se Bešiktaš.
17.41 - Vojvodina je doveo nekadašnjeg fudbalera niškog Radničkog Lazara Rosića.
17.35 - U subotu su obavljeni lekarski pregledi, a u nedelju je konačno pao i paraf! Kevin De Brujne je zvanično novi fudbaler Mančester Sitija. Ceo transfer je vredan neverovatnih 200.000.000 evra. Od toga, 80.000.000 ide Volfsburgu, a Belgijancu narednih šest godina sleduje frapantnih 120.000.000 evra. On će u novom klubui nositi broj 17.
16.42 - Reprezentativac Srbije prošao je lekarske preglede i potpisao za Fenerbahče. On stiže u redove turskog vicešampiona na jednogodišnju pozajmicu. U prvoj sezoni u dresu Liverpula nije se proslavio, postigaši samo dva gola. Ove sezone, nijednom nije bio ni na klupi "redsa" pa je odlazak u Istanbul šansa da povrati formu koji je imao igrajući za Partizan i Benfiku.
16.24 - Fudbaler Bajerna Dante preći će u Volfsburg, potvrdio je minhenski klub.
15.12 - VELEOBRT u slučaju "Miloš Krasić". Nekadašnji član reprezentacije Srbije NE DOLAZI u Partizan. Opširnije OVDE.
14.55 - Partizan je u naletu! Prema informacijama do kojih je došao portal "Mocart sport" u Humsku se vraća Marko Jovanović. Iskusni fudbaler sredine terena, koji je poslednje dve godine proveo u izraelskom Hapoelu iz Akre potpisaće ugovor na dve godine, uz opciju produžetka saradnje na još jedu sezonu.

14.20 - "Sndej Telegraf" plasirao je zanimljivu vest - Arsenal će kontaktirati Napoli u vezi sa Gonzalom Iguainom. I dalje se kao opcija spominje Edison Kavani iz Pari Sen Žermena. Arsen Venger silno želi špica...

13.45 - Posle prodaje Kevina de Brujnea za basnoslovnih 80 miliona evra, Volfzburg dominira na tržištu. Julian Dreksler i Denis Prat su su na pragu "Folksvagen arene", a u toku dana bi saradnju trebalo da ozvaniči i štoper Bajerna Dante. Minhenskom klubu pripašće četiri miliona evra.

13.32 - Jedan od najtraženijih igrača ovog leta je Aksel Vicel. Vezista Zenita prvobitno je bio želja Milana, da bi se potom u trku za njegov potpis uključio i Juventus koji je ponudio tri miliona evra za pozajmicu, potom i 22 za otkup posle 20 mečeva. Javio se i Totenhem koji je spreman u kešu da isplati 35 miliona evra za Belgijanca. Zanimljiva borba...

12.51 - Leverkuzen je, prema pisanju ostrvskih medija, najbliži angažovanju Čičarita Ernandeza. Za usluge meksičkog ofanzivca zainteresovani su i Vest Hem i Totenhem, a sudbina 27-godišnjeg fudbalera Mančester junajted trebalo bi da bude poznata u toku poslednjeg dana prelaznog roka.

12.16 - Napadač Štutgarta Vedad Ibišević karijeru će nastaviti u Herti, saopštio je danas klub iz Berlina. Ibišević će se Herti priključiti nakon reprezentativne pauze. On je pre Štutgarta igrao za Hofenhajm, Alemaniju, Dižon, Pari Sen Žermen i nekoliko klubova u SAD. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine zabeležio je 65 nastupa i 24 gola.

11.41 - Ukoliko Vest Hem ne postigne dogovor sa Matrijem iz Milana, okrenuće se napadaču drugoligaša Hala, Nikici Jelaviću. Na taj način će Slaven Bilić pokušati da reši goruće pitanje napadača koje traje već duže vreme...

11.38 - Čelnici Mančester junajteda su u Madridu. Ne morate da pogađate zbog koga, to je (naravno) David de Hea. "Đavoli" su, prema pisanju "Independenta" spremni da puste čuvara mreže za 40 miliona evra.  
11.32 - Dan počinje informacijom da je Miloš Krasić na pragu Partizana. Opširnije OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online