Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.08.2015.
10:20 >> 10:13h
Vestionline A

Poslednji dan fudbalske groznice: Partizan u nokdaunu, Zvezda završila sa pijacom, Ljajić Interov, De Hei propao transfer

Počelo je odbrojavanje. Danas u ponoć završava se fudbalska pijaca, a klubovi poslednjeg dana panično traže pojačanja. Pakleno je u Srbiji. Partizan je doveo Nikolu Lekovića, a izvisio za Marka Devića i Sašu Zdjelara. Crno-beli su ponudli Voši 1.500.000 evra za Mirka Ivanića, ali Novosađani odbili za naše uslove impozantnu sumu. Slavoljub Srnić potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom. Kovačević u Lehiji iz Gdanjska, Ljajić u Interu. Čičarito "farmaceut". Mančester Junajted platio tinejdžera 50.000.000 evra, a Realu prodao De Heu i dobio Kejlora Navasa. Volfsburg pre Juventusa do Julijana Drakslera.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja sa fudbalske pijace.

22.55 - Iskusni Kongoanac Diumersi Mbokani stigao je u Norič na pozajmicu iz kijevskog Dinama.

22.47 - Marsej je baš aktivan, doveo je Erika Lamelu iz Totenhema i Maurisija Islu i Paula de Ćeljea iz Juventusa.
22.44 - Arsen Venger je u viđen u avionu za Pariz. Da li je otišao po Edisona Kavanija ili Zlatana Ibrahimovića? Ima šanse do utorka u 19 časova da baci "bombu".
22.40 - Vezista Rome Viktor Ibarbo igraće narednih godinu dana u Premijer ligi, kao član Votforda koji ga je dobio na pozajmicu. 
22.22 - Konačno, gotovo - David de Hea je novi golman Reala. Mančester Junajted dobija Kostarikanca Kejlora Navasa i 25.000.000 evra. Kraj sage koja je trajala dva meseca. "Đavoli" dobijaju najboljeg golmana SP, koji je prošlu sezone presedeo na klupi Madriđana.
22.21 - Benfika želi da se otarasi Filipa Đuričića, a kao novi klub Obrenovčanina belgijski mediji navode Standard iz Liježa. Za nekadašnjeg igrača Herenvena interesuje se i PSV Ajndhoven. On je prošle sezone igra na pozajmicama u Majncu i Sautemptonu, ali u nijednom od ta dva kluba nije se proslavio.
22.20 - Bivši fudbaler OFK Beograda i Zenita Milan Rodić potpisao je trogodišnji ugovor sa Krila Sovjetov. On je bio ovog leta i želja Crvene zvezde, ali do transfera nije došlo.
22.00 - Partizanu je ponuđen nekadašnji fudbaler Intera Alen Stevanović, javlja portal mozzartsport.com. Vezista koji je bio čak i reprezentativac Srbije kod SIniše Mihajlovića pod ugovorom je sa Torinom. Bio je na pragu odlaska na pozajmicu u Speciju, ali se to nije doodilo. Kamara i Stevanović bi popravili košmarni dan u Humskoj.
21.45  - Kruševljanin Dušan Veškovac prešao je iz Tuluza u Trou na jednogodišnju pozajmicu. 
21.41 - Uprava Partizana je ima košmnarni dan. Osim dva leva beka Supića i Lekovića, nisu uspeli da dovedu nijedno zvučnije ime. Najnovije ime koje se našlo na meti crno-belih je nekadašnji vezista šampiona Mohamed Medo Kamara. Videćemo da li će reprezentativac Sijera Leone da popuni "rupu" u Humskoj.
21.35 - Anders Lindergard potpisao je dvogodišnji ugovor sa VBA. Danac dolazi u Birmingem kao slobodan igrač.
21.31 - Bivši štoper Milana i reprezentacije Italije Alesandro Nesta imenovan je za trenera Majamija.

21.30 - Iskusni španski vezista Hoakin vraća se kući, u Betis. Fiorentina će dobiti 1.500.000 evra. On je ponikao u klubu iz Sevilje, a posle Betisa, pre odlaska u Firencu, igrao je za Valensiju. Kao zamena za Hoakina, stiže Blažikovski iz Borusije iz Dortmunda.

20.55 - Alesandro Matri odlazai na pozajmicu u Lacio. On je igrač pod ugovorom sa Milanom, a prošle sezone je proveo u Juventusu, gde se nije naigrao pored Morate, Teveza i Ljorentea. Za iskusnog napadača ovog leta je bio zainteresovan Marsej.
20.20 - Pred sam kraju prelaznog roka za Vojvodinu su potpisali Nikola Antić i Marko Vukčević. Antić stiže iz Jagodine, a karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi. Vukčević je crnogorski internacionalac, koji je stigao u redove "lala" iz Olimpije. Tokom leta bio je želja Crvene zevzde, koja je želela da ga trampi za Džošuu Parkera.
20.03 - Marsej pokušava da dovede napadače Leandra Damjaa iz Kruzeira i Islama Slimanija iz lisabonskog Sportinga.

20.02 - iako ga je hteo Totenhem, Aleks Song je potpisao za Vest Hem. Kamerunac je i prošlu godinu odigrao na "Apton parku" kao pozajmljeni fudbaler Barselone.

20.01 - Nekada zvezdi Milana i Šalkea Kevinu Prinsu Botengu propali su transferi u Sportigu i UAE, a sada je na pragu švajcarskpg Siona.
20.00 - Izgleda je završena trampa. David de Hea u Realu, a Kejlor Navas u Mančester Junajtedu. Nema još zvanične potvrde, ali...
19.50 - Dosadašnji fudbaler Šalkea, nemački reprezentativac Julijan Draksler, novo je pojačanje Volfsburga, potvrdio je aktuelni vicešampion Bundes lige, prenosi Tanjug. Draksler je sa Volfsburgom potpisao petogodišnji ugovor, vrednost transfera nije objavljena, ali nemački mediji tvrde da se radi o sumi od 35 miliona evra.
19.43 - Srpski reprezentativac je novi član Inter. O kome je reč, pročitajte OVDE.
19.25 - Supertalentovani golman Zvezde Filip Manojlović narednih godinu dana će se kalitu u prvoligašu Bežaniji.
19.05 - Zvezda je izgleda našla golmana, a to nije Boban Bajković. Opširnije OVDE.
19.00 - Humsku je napustio i vezista Ivan Petrović, koji nije dobijao šansu u crno-belom dresu, a prošle zime je stigao iz kragujevačkog Radničkog.
18.50 - Kadet Partizana Đorđe Jovanović potpisao je prvi profesionalni ugovor sa crno-belima Talentovani napadač je rođen1999. godine
18.45 - Posle neslavne epizode na Ostrvu, u dresu Seltika, Stefan Šćepović se vraća na Pirineje. Hetafe je sa Škotima dogovorio pozajmicu od godinu dana Nekadašnji igrač Partizana u Španiji je nosio dres Sportinga iz Hihona u Segundi. Prošle nedelje, pisalo se o želji Slaviše Jokanovića da ga dovede u Makabi.
18.30 - Marsej je doveo iz Porta štopera Rolanda.

18.10 - Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović za portal mondo.rs je rekao je odbijena ponuda Partizana za Mirka Ivanića. Opširnije OVDE.

18.02 - Pomaklo zabporavljeni ofanzivni vezista Partizana Predrag Luka odbio je da ode na pozajmicu u Novi Pazar.
18.00 - Gotovo - Slavoljub Srnić je definitivno novi fudbaler Crvene zvezde. On je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Opširnije pročitajte OVDE.
17.58 - Sapunica oko Davida de Hee izgleda će dobiti hepiend za obe strane. Mančester Junajted bi trebalo da inkasira 40.000.000 evra, dok Real dobija sjajnog golmana. Španski mediji pišu da su giganti na pragu dogovora. De Hei ugovor sa timom sa "Old Traforda" ističe narednog leta.
17.42 - Belgijanac albanskog porekla Adnan Januzaj provešće narednih godinu dana na pozajmici u Borusiji iz Dortmunda. On je igrao za Mančester Junajted na početku sezone, ali nije oduševio Luja van Gala, koji ga je poslao među "milionere".
17.40 - Napoili je za 13.000.000 evra doveo Roberta Sorijana iz Sampdorije. 
17.25 - Drugi potpis danas za Partizan. Kao što je najavljeno, doskorašnji kapiten Borca iz Banjaluke Aleksandar Subić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom. Pre njega je stigao Nikola Leković. Međutim, Partizan želi još da se pojača. "Bombe": Krasić, Dević i Zdjelar su otpale, ali je novi pik Mirko ivanić.
17.10 - U Partizanu osim najavljenih dolazaka, ima i odlazaka. Narednih šest meseci na pozajmici u Voždovcu igraće vezista Nenad Marinković, koji se u prethodnih devet meseci, po povratku u Humskoj, nije snašao. Petar Grbić odbio Šerif jer želi da se izbori u prvoh 11. On je ovog leta u drugom planu kod Zorana Milinkovića.
16.37 - Paklena ponuda Partizana. O kome se radi i kolika je cifra u pitanju, pročitajte OVDE.
16.25 - Zvezdin "tenk" Aleksandar Kovačević na pragu je prelaska u poljsku Lehiju iz Gdanjska, za koji je u nedelju potpisao Miloš Krasić. Dugo je omaleni Zvezidina vezista bio na meti turske Konje, ali... On odlazi iz kluba kao slobodan igrač, ali je oprostio dugovanja koja crveno-beli imaju prema njemu.
16.16 - Zvezda dovodi dobro poznato lice. O kome je reč, pročitajte OVDE.
15.55 - Marko Dević ne dolazi u Partizan. Ukrajinac ostaje u Rubinu. Posle Krasića, još jedna Partizanova "bomba" nije eksplodirala. Ako se tome doda da je i Saša Zdjelar daleko od Humske, jasno je da crno-beli nisu uspeli u namerama da se pojačaju za Ligu Evrope.
15.50 - Juventus je za 11.000.000 evra kupio Ernanesa iz Intera.
15.24 - Said Berahino bi ipak mogao da se preseli u Totenhem. VBA ga pušta za 34.000.000 evra. Prethodne nedelje, "pevci" su nudili 30.000.000, ali je klub iz Birmingema rekao "NE".
15.15 - Danski fudbalski reprezentativac Pjer-Emil Hojbjerg do kraja sezone igraće za Šalke kao pozajmljen igrač Bajerna iz Minhena, prenosi Tanjug. Bajern je odlučio ponovo da pošalje Hojbjerga na pozajmicu, nakon što je prošlu polusezonu proveo u Augsburgu.
15.13 - Brazilski fudbaler Kasemiro produžio je ugovor sa Real Madridom do 2021. godine, potvrđeno je na sajtu španskog kluba, prenosi Tanjug. Kasemiro je u Real Madrid stigao iz Sao Paola 2013. godine, ali je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Portu. Prethodni ugovor 23-godišnjem Brazilcu isticao je 2017. godine, međutim, na inicijativu trenera Madriđana Rafaela Beniteza klub je odlučio da produži saradnju.
15.08 - Šalke je ostao bez Julijana Drakslera, a pa traži zamenu za nemačkog reprezentativca. Na meti je bio naš Filip Kostić, ali je Štutgart odbio ponudu od 20.000.000 evra. Nova meta je Prat iz Anderlehta. U Nemačkoj se pijaca zatvara u 19 časova.
15.06 - Juventus je definitivno najveći gubitnik prelaznog roka. Sve što su mesecima radili na dovođenju Julijana Drakslera iz Šalkea, Volfsburg je uspeo za dan da završi - nemački reprezentativac je novi fudbaler Volfsburga. Lako je bilo "vukovima" jer su se oparili prodajom De Brujnea i Perišića.
15.03 - Vest Hem je doveo Nikicu Jelavića iz Hala, ali tu nije kraj kada su u pitanju "čekićari". Slaven Bilić želi da dovede na "Apton park" našeg reprezentatubca Adema Ljajića. Nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine nije u prvom planu kod trenera Garsije.
15.02 - Kapiten reprezentacije Albanije Lorik Cana igraće naredne godine u Nantu. Stiže iz Lacija.
15.01 - Raul Garsija je promenio klub, ali ne i boje. On je prešao iz Atletika u Atletik Bilbao.
15.00 - Dugogodišnji igrač Borusije iz Dortmunda Kevin Groskrojc novi je igrač turskog šampiona Galatasaraja.
14.50 - Gotovo je - Supetalentovani Francuz iz Monaka Entoni Marsijal novi je napadač Mančester Junajteda. Britanski mediji pišu da su "đavoli" inkasirali 50.000.000 evra, dok francuski pišu da je u pitanja cifra od 60.000.000 plus bonusi. Njega zovu "Novi Tijeri Anri", ali je cifra frapantna za tinejdžera.
14.45 - Portal mozzartsport.com piše da je uslov da Slavoljub Srnić dođe u Zvezdu, da se u paketu nađe i brat Dragoljub, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.
14.06 - Bio je jednom nogom u Partizanu, ali će možda da završi u Zvezdi poslednjeg dana prelaznog roka! O kome se radi, pročitajte OVDE.

13.50 - Dugogodišnji igrač Borusije iz Dortmunda Jakub Blažikovski dolazi u Fiorentinu na pozajmicu.

13.25 - Poslednjeg dana prelaznog roka odjeknula je iznenađujuće vest sa Banovog Brda. Bivši štoper Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba, Li Adi, prešao je u Čukarički. On je dobio otkaz u hrvatskom šampionu, pa je kao slobodan igrač stigao u redove "brđana". Potpisao je jednogodišnji ugovor. 
13.15 - Iskusni napadač Jovan Damjanović novo je pojačanje Novog Pazara.
13.10 - Čelsi juri štopera Nanta, Kamerunca Papija Đilobođija.
13.06 - Pomalo neverovatno zvuči, ali Emanuel Adebajor bi mogao da postane špic Mančester Junajteda. "Dejli mejl" piše da Luj van Gal želi mladog Martijala iz Monaka, a da kao rezervna varijnta slovi iskusni Togoanac, kome je karijera u strmoglavom padu poslednjih godina. Totenhem želi da ga proda.
13.05 - Napadač Liverpula Fabio Borini za 12.000.000 evra prelazi u Sanderlend.
13.01 - Argentinac Erik Lamela nije se snašao na Ostrvu u dresu Totenhema, pa će sezone da provede na pozajmici. Iako je bio "viđen" u Juvetunus, nekadašnji vezista Rome karijeru najverovatnije nastavlja u Marseju. On je stigao na "Vajt Hart Lejn" u leto 2013. godine.
12.40 - Brazilac Eder stiže u Inter, a Sampdorija zamenu vidi u Dmitriju Berbatovu. Iskusni Bugarin stiže u Đenovu na završene razgovore. Eder je poslednju utakmicu za tim Valtera Zenge odigrao u nedelju uveče u Napulju i na oproštaju postigao dva gola.
12.24 - Administrativci u Partizanu imaju pune ruke posla. Igrači stižu kao na traci poslednjeg dana prelaznog roka. Jovanović i Leković su stigli, čekaju se Dević i Zdjelar,  a put Humske se uputio i kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić. U igri je i iskusni Makedonac Noveski. Šta je Partizan dosad radio?
12.15 - Zdravko Mamić opet ubo bingo. Opširnije pročitajte OVDE.
12.02 - Partizanu je ponuđen i nekadašnji kapiten Majnca, reprezentativac Makedonije, Nikolče Noveski, koji bi mogao da bude jedno od rešenja na poziciji štopera posle katastrofalnih igara Gregora Balažica i Brazilca Fabrisija u poslednje vreme.
12.01 - Britanski mediji pišu da je Čelsi odlučan u nameri da dovede Pola Pogbu iz Juventusa. Navodno, "plavci" nude neverovatnih 120.000.000 evra. Čini se da će teško Murinjo da dođe do Francuza, ali ne kaže se džabe: Para vrti gde burgija neće.
11.55 - Ono što je u nedelju najavljeno, danas dobija potvrdu - Čičarito Ernandez novi je fudbaler Bajera iz Leverkuzena. Transfer je vredan 12.500.000 evra. Za Meksikanca je bio zainteresovan i Vest Hem, ali je ponuda "farmeaceuta" zadovoljila apetite Mančester Junajteda.
11.45 - Osim Slavoljuba Srnića, Zvezda bi mogla da dovede i novog golmana, a pominje se Bojan Šaranov, koji je nekada branio boje OFK Beograda. Danas bi trebalo da budu i odlasci, a najbliži je Aleksandar Kovačević, koji nije u planovima Miodrga Božovića.
11.43 - Sad i zvanično - Nikola Leković novo je pojačanje Partizana, saopšteno je na zvaničnom sajtu crno-belih. Leković je u Partizan stigao na jednogodišnju pozajmicu iz poljskog kluba Lehia iz Gdanjska. Ovaj 25-godišnji fudbaler igra na poziciji levog beka, a u Partizanu će nositi dres sa brojem tri. Leković je karijeru počeo u Humskoj 2000. godine u generaciji sa Stefanom Jovetićem, a kasnije je nastupao za Bežaniju, Rad i Vojvodinu.
11.08 - Nekadašnji igrač Crvene zvezde Uroš Ćosić igraće naredne sezone u Empoliju. Ćosić je sa Empolijem potpisao trogodišnji ugovor, u koji dolazi iz italijanskog drugoligaša Peskare. Ovaj 22-godišnji štoper prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, posle čega je prešao u moskovski CSKA. U redove crveno-belih vratio se na pozajmicu u sezoni 2011/2012 i bio član tima koji je osvojio Kup Srbije.
11.04 - Najnovija vest iz Humske. Marko Dević je sve bliži Partizanu. Ukrajianac srpskog poreklabi trebalo da dođe na šestomesečnu pozajmicu iz Rubina iz Kazanja. Najbolje partije u karijeri, Dević je pružao noseći dres Metalista iz Harkova, a bio je član i Šahtjora.
10.55 - David de Hea za Kejlora Navasa. Mančester Junajted i Real bi da razmene golmane, ali je problem što Kostarikanac ne želi da napusti Madrid. Trasnfer saga koja traje dva meseca još bez epiloga. Možda se nešto promeni u poslednjim satima prelaznog roka...
10.50 - Bomba dana bio mogao da bude najbolji strelac šampionata Francuske Aleksandre Lakazet. Iako je početkom meseca produžio ugovor sa Lionom, za sjajnog napadača se interesuju Arsenal i Liverpul. Cena sigurno neće biti ispod 50.000.000 evra. Šta će reći na "Žerlanu - novac ili najbolji igrač?
10.47 - Bio je želja Milana i Juventusa, ali će Aksel Vicel najverovatnije da se preseli u Totenhem. "Pevci" su ponudili čak 35.000.000 evra za Belgijanca, što je mnogo više nego što nude italijanski giganti. Ruski šampion, Zenit, ostaje bez radilice na sredini terena.
10.46 - Omladinac Partizana Emir Azemović potpisao je petogodišnji ugovor sa Benfikom.
10.45 - Ukrajinac Andrej Jarmolenko na meti je najboljih klubova u Evropi. Kijevski Dinamo dbio je ponudu Borusije iz Dortmunda vrednu 12.000.000 evra. Licitacija se nastavlja do ponoći.
10.32 - Fudbaler Olimpika iz Marselja Mario Lemina igraće do kraja sezone na pozajmici u Juventusu, objavio je italijanski klub na zvaničnom sajtu. Lemina ima 22 godine i igra na sredini terena, a sa šampionom Italije potpisaće ugovor nakon što danas prođe lekarske preglede. Juventus će Marselju za pozajmicu platiti 1,5 miliona evra, sa opcijom otkupa na kraju sezone za 10 miliona.
10.25 - Konačno, gotovo - Ivan Perišić je potpisao za Inter. Volfsburgu pripada obeštećenje od 20.000.000 evra.
10.21 - Saga oko prlaska Slavoljuba Srnića na "Marakanu" danas dovija epilog. Nekadašnje dete Crvene zvezde vraća se u voljeni klub. Čukaričkom pripada 300.000 evra i 40 odsto od sledeće transfera. Možda debi Srnića bude već u večitom derbiju, za dve nedelje.
10.20 - Partizan je doveo Branislava Jovanovića i Nikolu Lekovića (pozajmica iz Lehije),  a blizu Humske su iskusni Ukrajinac Marko Dević i zlatni "orlić" Saša Zdjelar. Crno-beli su polse dvomeča sa BATE Borisovm uvideli da su tanki u svim linijama tima.
Pročitajte OVDE transfere i vesti koji su obeležili jučerašnji dan!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online