Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.10.2015.
18:40
Vestionline A

FIJASKO: Partizan promašio dva penala, Čuka "minimalcem" pokvarila rođendan!

Odbrana titule će, kako stvari stoje, ostati samo san! Čukarički je slavio u Humskoj, u poslednjem meču 12. kola Super lige. Očajna partija Partizana - dva promašena penala, igrač više...

FK Partizan
Novi kiks Partizana posle odlične partije protiv Augzburga u Ligi Evrope

Da li su brđani "partibrejkeri" ili su momci u crno-belim uniformama jednostavno igrali očajno? Složićete se, ovo drugo..

Partizan - Čukarički 0:1 (0:1)!

Bez petorice standardnih igrača (Živković, Ilić, Abubakar, Balažic i Jevtović), bez ideje, bez jednog pogođenog jedanaesterca (od DVA)... Mnogo "bez", a sve staje u dve reči: 

Bez veze!

Odlično popunjen jug koreografijom je uveličao lep jubilej (70. rođendan) i uz parolu "Blago svakom ko je bio s nama, u borbama i u pobedama, u suzama kao i pesmama" stavio do znanja da ni loša serija u domaćem prvenstvu neće "isprazniti" tribinu. 

Mada se u više navrata sa istoka moglo čuti "Uprava napolje".

Trenutak odluke, ispostavilo se, dogodio se u 35. minutu. Brašanac je bio prinuđen da načini prekrašaj na desetak metara od linije kaznenog prostora, loptu je postavio rezervista Lukas Pijasentin (ušao u 12. minutu umesto povređenog Li Adija) i lepim udarcem savladao Živka Živkovića.

U četvrtom minutu nastavka Milorad Mažić bez razmišljanja dosudio je najstrožu kaznu. Šutirao je Petar Grbić, koji je ušao na poluvremenu umesto Nikole Trujića, ali preko prečke.

Jalovi napadi izabranika Zorana Milinkovića trajali su tokom čitavog susreta, ali je kakav takav signal da se može doći makar do boda stigao u 72. minutu.Tijago Galvao pokušao je da iscenira jedanaesterac posle starta Partizanovog čuvara mreže. Bila je to kardinalna greška. Mažić se hvata za džep, vadi drugi žuti karton, i šalje napadača Brđana u svlačionicu pre vremena.

Sedam minuta kasnije novi penal za Partizan. Ponovo je oboren Šaponjić, s tim da je sada Stefan Babović hteo da se oproba. Epilog isti. Promašaj. Preko gola.

Da li je vreme da Miilinković posluša deo navijača?

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+3. minut - Kraj meča!
90. minut - Tri minuta nadoknade.
85. minut - Sve manje nade za crno-bele, sa istočne tribine odjekuje "Uprava napolje".
79. minut - Nova sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Čukaričkog. Posle duela Stevanovića i Šaponjića Mažić još jednom pokazuje na "belu tačku". Šutirao je Babović, sada i on preko gola!
72. minut - Tijago Galvao je pokušao da "prevari" Milorada Mažića, zbog simulacije dobija drugi žuti, automatski crveni karton! Mogu li crno-beli sa igračem više makar do izjednačenja?
68. minut - Gosti su opet iz drugog plana stigli do prilike, nakon sjajne akcije u kojoj je razmenjeno nekoliko dodavanja Mandić je ostao sam na oko 15 metara, ali je šutirao preko gola.
60. minut - Posle jednog časa borbe statistika kaže: Čukarički je šutnuo 10 puta ka golu Partizana, Partizan tri puta ka golu Čukaričkog. Rezultat, dakle, potpuno realan. Novo bledo izdanje crno-belih u Super ligi...
Zoran Milinković izvršio je dvostruku izmenu na poluvremenu. Umesto Božinova u igru je ušao Šaponjić (nad kojim je i načinjen jedanaesterac), Grbić je ušao umesto Trujića.
49. minut - Penal za Partizan - promašaj! Petar Grbić je prebacio čitav gol!
46. minut - Počelo je drugo poluvreme...
45. minut - Kraj prvog poluvremena.
41. minut - Inicijativa Čukaričkog usled brojnih grešaka crno-belih. Bez veće opasnosti po gol domaćina.

35. minut - GOOOOOL!!! Čuka vodi u Humskoj! Milojevićev "džoker"... Usled povrede Adija u igru je u 13. minutu ušao Pijasentin. Isti igrač izveo je slobodan udarac posle prekršaja Brašanca i sa 25 metara savladao Živkovića.

30. minut - Pola sata igre na stadionu Partizana... Crno-beli ne uspevaju da pronađu put ka golu Čukaričkog, koji preti iz kontri.
Svetla u Humskoj rade "maksimalno"!
20. minut - Kakva šansa za Čuku! Bojić je izašao kao jači iz duela sa Ostojićem, pomerio loptu u stranu i šutirao. Odbrana Živkovića! Korner...
19. minut - Odlična zamisao Božinova da iz prve prosledi loptu u prostor za Brašanca, ali reprezentativac Srbije to nije očekivao...

16. minut - Adi nije mogao da nastavi meč. U igri je Pijasentin.

15. minut - Partizan je opasniji u uvodnom delu meča, ali bez konkretnije prilike. Čuka se uglavnom brani, uz dosta prekršaja.
12. minut - Li Adi se požalio na povredu...
9. minut - Milorad Mažić nije prekinuo susret iako se polovina sijalica odjednom ugasila, najverovatnije zbog strujnog udara...
1. minut - Utakmica je počela.

PARTIZAN: Živković, Vulićević, Ostojic, Fabrisio, Subić, Lukić, Brašanac, Babović, Trujic, Stevanović, Božinov.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, Stojković, Boljević. Ostojic, Li Adi, Srnić, Janković, Jovanović, Mandić, Tijago, Bojić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online