Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.05.2010.
20:46
Vestionline A

Stanojević: Veliki uspeh, čestitam svima!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je veliko zadovoljstvo posle osvajajanja titule u Jelen Superligi Srbije.

Fudbaleri Partizana odbranili su titulu u domaćem prvenstvu, pošto su danas u gostima savladali OFK Beograd rezultatom 3:0 u meču pretposlednjeg, 29. kola Jelen Superlige. "Crno-beli" su stigli do treće uzastopne titule u nacionalnom prvenstvu, a 22. u istoriji kluba.

"Čestitam svima u klubu, pre svega igračima koji su najzaslužniji za ovu titulu, ali i mom prethodniku Goranu Stevanoviću. Osećam veliko zadovoljstvo što smo do titule došli na ovakav način, uz dve pobede nad Zvezdom", rekao je Stanojević i dodao:

"Mnogo mi je lepo što sam deo ove priče, posebno jer sam dete ovog kluba. Ovaj uspeh predstavljaće mi satisfakciju za naredni period".

Član Upravnog odbora Partizana i koordinator za sportska pitanja Albert Nađ podsetio je da je ekipu pre Stanojevića vodio Goran Stevanović, a da su "crno-beli" počeli sezonu sa Slavišom Jokanovićem na mestu šefa stručnog štaba.

"Imali smo mnogo problema ove sezone, ali smo, ipak, prvi prošli kroz cilj i dokazali da posedujemo kvalitet. Zasluženo smo osvojili ovu titulu", kazao je Nađ.

Fudbaler Partizana i srpski reprezentativac Radosav Petrović izjavio je da je "gladan golova" i posle osvajanja titule sa beogradskim klubom.

"To je u ovom trenutku najmanje bitno. Važno je da smo osvojili titulu i ponovo se upisali u istoriju", rekao je Petrović.

Pored Petrovića, na Karaburmi su se u listu strelaca upisali Kleo i Brana Ilić.

"Ovo mi je najlepši trenutak u karijeri i uživam u njemu. Osvojio sam prvi važan trofej u karijeri i zaista se osećam lepo", naveo je Kleo, koji je ove sezone postigao 14 golova u Jelen Superligi Srbije.

"Ušli smo bojažljivo u meč, jer je ulog bio veliki, a posle prvog gola igrali smo veoma loše. Posle smo se popravili i na kraju zasluženo došli do titule. Sada idemo u osvajanje Evrope", istakao je Ilić.

Dostanić: Izvinjavam se

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izvinio se pristalicama "crveno-belih" zbog poraza od BSK-a iz Borče rezultatom 3:1 u meču 29. kola JSL.

"Ovo je bio sraman i katastrofalan pristup igri. Neki igrači ne shvataju čiji dres nose. Borča nas je zasluženo pobedila. Izvinjavam se svim navijačima Zvezde. Ova igra je bila ispod svake granice. Kada su se borili i izgarali na terenu, kada su bili svesni čiji dres nose, ja sam bio prvi koji ih je hvalio u teškim trenucima. Ovo je, međutim, bilo sramno izdanje. Možemo da igramo slabo, ali ovakav pristup ne mogu da opravdam. Normalno je da ja imam veliku odgovornost. Ja sam zadužen i za motivaciju i za rezultate, i ne bežim ni od čega", istakao je Dostanić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online