Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.08.2016.
17:40
Ž. Mutavdžić - Vestionline A

Božovićeva paranoja i šuplje, alibi priče

"Gde su bila Zvezdina deca u Bariju 1991? Samo je golman Stojanović, a ostali strani i to poneki Srbin. Smešna priča je o Zvezdinoj deci, koja služi da destabilizuje klub i stručni štab", rekao je trener srpskog šampiona, Miodrag Božović, pred meč trećeg kola Super lige, i po ko zna koji put potražio alibi u lošoj igri svog tima. Opet su "zli" novinari krivi što je Zvezda u Evropi bila bleda i što njegovi puleni u produžecima meča sa Ludogorecom nisu znali "gde je levo", bez snage, strategije, cilja...

N. Đurović
Šali se kad pobeđuju, kada gubi, onda su mu drugi krivci: Miodrag Božović

Kada Zvezda igra dobro, onda je "Grof" šmeker, faca, zasmejava novinare na konferencijama za medije, ali kada ekipi ide loše, onda sledi Božovićevo drugo lice. Posle Kairata prošle godine, bežao je od novinara kao đavo od krsta, svađao se sa predstavnicima "sedme sile", prizemno vređao kolegu iz "Mocart sporta", Darjana Nedeljkovića". Kada je cela Srbija videla nemoć njegovih stranaca u revanšu sa Ludogorecom, koji su došli na njegovo insistiranje, onda tobože mediji destabilizuju Zvezdu.

Umesto da odgovori zašto ima odbranu "šuplju kao švajcarski sir", šta su to pokazali Mouče, Fibel i Ruiz, zašto je Kanga dobio glup crveni karton, zašto Le Talek ne može da se sastavi s loptom, zašto na domaćem terenu igra bez špica, Božović po ko zna koji put priča šuplje, alibi priče.

Posle poraza od Ludogoreca, odmah je imao spreman odgovor: "Milsim da smo dali lažnu nadu navijačima posle prvog meča". Naravno, navijači su tražili prolazak, Ludogorec nije bio bauk. Ako je znao da će da ispadne od Bugara, zašto nije pustio domaće igrače, koji znaju šta znači Zvezda, huk "delija". Ovako, crveno-bela "legija stranaca", je tim bez duše, sa igračima koji nisu znali šta znači i simbolizuje pesma "Pukni zoro", koji su navijači pevali pre početka meča. 

Na teren krcate "Marakane" su izašli bezlični stranci, kupovani ovog leta, za ne tako male pare, a ako crveno-beli ne prođu ni Sasuolo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, opet će klub sa "Marakane" da udari u "zid".  Od jednog transfera, Marka Grujića, potkrpljene su samo rupe, strategija kluba ne postoji, stranci su stranci, nemaju oni tu dušu, ne vole klub kao što ih vole Zvezdina deca domaći igrači. Oni su na "Marakani" dok ima para, čim nema, biće opet tužbi i pretnje UEFA. Živi bili, pa videli...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online