Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 25.08.2016.
19:52 >> 22:23h
Vestionline A

Putuj Evropo...

Nije za Crvenu zvezdu ni utešna Liga Evrope. Posle blamaže u Ređo Emiliji i poraza 3:0 od Sasuola, bilo je jasno da je evropska priča za četu Miodraga Božovića završena. U revanšu na "Marakani" nije bilo pobednika - 1:1.

Tanjug/AP
Očaj Aleksandra Kataija posle gola Sasuola

Najavljivao je Božović čudo u revanšu, ali koliko je sam verovao u to videlo se već kada je na teren poslao iste one fudbalere koji su se obrukali pre nedelju dana u italiji. Kada se Berardi u 28. minutu prošetao pored očajne odbrane Zvezde i matirao Kahrimana, i onim najvećim optimistima je bilo sve jasno.

U nastavku nešto bolja igra Zvezde, a jedina svetla tačka ovog leta, Aleksandar Kataija, lepim golom u 54. minutu pokazao je da je prerastao klub i da je vreme da svoje znanje unovči negde u inostranstvu. Da je Alesandro Matri, nekadašnji napadač Milana i Juventusa, pogodio samo neke od pet, šest velikih prilika, sada bi se pisalo o novoj katastrofi srpskog šampiona.

Utakmice je odigrana u mlakoj atmosferi pred samo 15.000 navijača. U finišu, navijači crveno-belih su zvižducima ispratili izlaske Moučea i Ruiza, koji su pokazali da su daleko od pojačanja, kakva su predstavljali u Ljutice Bogdana.

Zvezda je zelena za Evropu, sad je ostaje bitka u Srbiji, gde, sudeći po startu Super lige, neće imati težak zadatak da odbrani titulu, ali je slaba to uteha za nekadašnjeg giganta. Navijači žele Evropu, ali ona više ne stanuje u Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+2. minut - Gotova je utakmica - 1:1.
80. minut - Zvižduci navijača Zvezde upućeni Pablu Moučeu, najbolje govore o tom "mega" pojačanju crveno-belih.
68. minut - Berardi je opasno zapretio, ali je šutirao pored gola. Gosti opasni iz kontri.

54. minut - GOOOL, Zvezda je Aleksandar Katai, jedini raspoloženi ovog leta. Sjajan šut sa 20 metara i Zvezda je uspela da izjednači. Gol za koji stotinu hiljada evra veći transfer.

49. minut - Opet se Matri šetao pored skamenjene odbrane Zvezde, ali je propustio priliku. Tragikomičan Fibel. Da je iskusni napadač bio malo skoncentrianiji, mogli su gosti da vode 5:0 na "Marakani".
45+1. minut - Još jedno poluvreme i kraj mučenja Zvezda u Evropi. Nije Evropa za naše klubove, neka se "biju" za prvo mesto u "selu".

38. minut - Neverovatni promašaji Moučea i Vijeire.

35. minut -Tmurna atmosfera na "Marakani", jedva i sever da se čuje.

28. minut - GOOOL Dominiko Berardi kažnjava Zvezdu. Opet je odbrana crveno-belih ispala smešna, što je Italijan iskoristio. Zvezdina priča u Evropi je ovim završena.

26. minut - Nova prilka za goste, Politano glavom šutira, Kahriman odbija loptu u koner.
25. minut - Matri je opet bio u sjajnoj prilici, provozao je Le Taleka, ali je Kahriman uspeo da spasi gol Zvezde.
21. minut - Mičel Donald je uputio prvi šut u okvir gola Sasuola, malo za ekipu koja veruje u čudo.

13. minut - Stativa za Sasuolo, uskusni Alesandro Matri je izašao sam ispred Kahrimana, ali sreća za domaćina. Opet je Zvezdina odbrana šuplja kao švajcarski sir.

10. minut  -Uspavanka na startu, Zvezda kao da ima pozitivan ishod, nema napada u talasima.
3. minut - Zvezda je krenula ofanzivno.
1. minut - Na "Marakani" je prisutno oko 15.000 gledalaca. Utakmica je počela sa minutom ćutanja zvog tragičnog zemljotresa u Italiji.
Navijači Zvezde baš i ne veruju u čudo. Pola sata pre meča, "Marakana" zvrji prazna, samo oko 5.000 gledalaca.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić, Donald, Poletanović, Ruiz, Katai, Mouče, Vijeira.

SASUOLO: Konsilji, Lirola, Kanavaro, Aćerbi, Peluso, Biondini, Manjaneli, Dankan, Berardi, Politano, Matri.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2016. 22:29
Klubovi se ne privatizuju jer su koke koje čerupaju političari i razni krimosi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online