Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.08.2016.
18:41 >> 21:54h
Vestionline A

Buđenje Partizana

Konačno, u Humskoj mogu malo da odahnu. Posle tri poraza u prvih šest kola Super lige Srbije, Partizan je slavio na svom terenu protiv Rada 4:0 (2:0) i najavio bolje dane za poljuljani "parni valjak".

partizan.rs
Malo radosti u Humskoj: Štoper Nikola Milenković postigao je drugi gol za crno-bele protiv Rada

Promešao je tim trener Marko Nikolić i to se isplatilo. Već u trećem minutu, na asistenciju Leonarda, Božinov je zatresao mrežu "građavinara". Posle ranog pogotka, lakše su disali crno-beli, nisu morali stihijski da napadaju kao na prethodnim susretima.

Rezultati 7. kola: Partizan - Rad 4:0 (Božinov 3, Milenović 23, Leonardo 48, Radović 79), Bačka - Borac 1:0 (Luković 14), Javor - Čukarički 0:0, Voždovac - Napredak 0:0, Radnički - Mladost 2:0 (Stojanović 90, petrović 90+4). U petak: Radnik - Metalac 0:1 (Kaisedo 82). Nedelja: Novi Pazar - Crvena zveza (17.00), Vojvodina - Spartak (20.00).

Do kraja poluvremena, Milenković je posle prekida zakucao loptu u mrežu. Gosti su se definitivno predali početkom drugog poluvremena, kada je iskjučen Bates zbog dva žuta kartona. Najlepši momenat meča je slobodan udarac Leonarda. Sa 18 metara je rutinski poslao loptu u mrežu. Konačan rezultat delo je Miroslava Radovića.

Kod rezultata 2:0 za Partizan, u 33. minutu, crno-beli su žestoko protestvovali posle pada Leonarda, tražili su penal, a dobili su isključenje trenera Nikolića, koji je vređao glavnog sudiju Novaka Simovića i opravdano isključen.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE SVE GOLOVE IZ HUMSKE!

90+3. minut - Kraj utakmice, 4:0 za Partizan.

79. minut - GOOOL, Miroslav Radović se najbolje snašao posle gužve - 4:0.

73. minut - Partizan je ostvario te treću pobedu u šampionatu Srbije. Lakše se diše u Humskoj.

49. minut - GOOOL, majstorija Brazilca, Leonarda - 3:0. Za Partizabn debituje Uroš Đurđević, koji će igrati umesto Božinova.

48. minut - Isključen je Stevan Bates, zbog dva žuta kartona. Everton je srušen, štoper Rada je zaslužio isključenje.
45+5. minut - Kraj poluvremena - 2:0 za crno-bele.

33. minut - Iz Partizana traže penal, pao je Leonardo, ali Novak Simović odmahuje rukom, žestoki protesti trenera Nikolića. Odmah se čuje ono standardno: "Vučiću, pederu". Epilog je isključenje trenera Partizana.

31. minut - Božinov je imao odličnu priliku, ali je traljavo šutnuo.

23. minut - GOOOOL, Nikola Milenković je bio najviši posle kornera i zakucao loptu u mrežu. Sigurno vođstvo Partizana.

17. minut - Rad je imao dobru priliku iz slobodnog udarca, ali je Mladenović slabo šutirao, Kljajić je lako uhvatio loptu.
12. minut - Igra se otvoreno na obe strane. 

3. minut - GOOOL, Valeri Božnov pogađa mrežu Rada, sjajno je asistirao Leonardo, a Bugarin sa pet, šest mestara je zakucao loptu u mrežu.

1. minut - Utakmica je počela. Jedva 2.000 gledalaca u Humskoj.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Leonardo, Radović, Mihajlović, Marjanović, Božinov.

RAD: Dejanović, Obradović, Ćulum, Đenić, Lutovac, Maraš, Mladenovac, Jovanović, Bates, Veselinović, Stanojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online