Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.08.2016.
16:40 >> 21:53h
Vestionline A

Haos u Pazaru: Užasna povreda, crveni karton, divljanje navijača, na kraju - pobeda Zvezde

Svega je bilo u derbiju sedmog kola Super lige Srbije. Crvena zvezda je nastavila trijumfalni niz i u Novom Pazaru. Slavila je četa Miodraga Božovića 4:1 (2:0), ali će meč da ostane upamćen po svemu samo ne po igri i pobedi srpskog šampiona.

N. Đurović
Kapiten postigao prvi gol za goste iz penala: Aleksandar Luković

U 63. minutu, napadač crveno-belih Predrag Sikimić je neprezno je startovao nad golmanom domaćina, Živkovićem. Posle žestokog udarca u glavu, čuvar mreže domaće ekipe je ostao na zemlji. Sudija je pokazao crveni karton iskusnom napadaču gositju, a onde su krenuli incidenti.

Sa zapadne strane stadiona kraj Jošanice, počeli su da lete stolice i tvrdi predmeti ka fudbalerima Zvezde. Prekid je trajao skoro 20 minuta. Utakmice je ipak nastavljena, a srpski šampion je ostvario i šestu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu, gde blista za razliku od Evrope.

Golove za goste postigli su: Luković (penal), Orlandić, Ruiz i Anđelković, dok je utešni gol za klub iz Raške oblasti delo Travančića. Posle ovoh incidenata, slede verovatno žestoke sankcije za domaćina ovog meča.

U poslednjem meču kola, Vojvodina je na "Karađorđu" razbila Spartak 5:0.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE MOMENTE IZ NOVOG PAZARA!

90+12. minut - GOOOOL, Dušan Anđelković je postigao i četvrti gol za crveno-bele, kraj utakmice, 4:1 za Zvezdu.

90+3. minut - GOOOL, Anid Travančić je postigao utešni gol za domaćina. igraće se još 15-ak minuta.

86. minut - GOOOL, Džon Ruiz postiže gol posle asistencije Srnića, Zvezda na rpagu pobede kraj Jošanice.

80. minut - Posle skoro 20 mionuta, utakmica je nastavljena.

67. minut - Igrači Zvezde su pobegli u svlačionicu, stolice su počele da lete na teren. Haos u Novom Pazaru posle isključenja SIkimića.

64. minut - Predrag Sikimić je dobio crveni karton zbog neoprenzog starta nad golmanom Novog Pazara, Mladenom Živkovićem, koji mora da napusti teren.

60. minut - Zvezda rutinski čuva prednost iz prvih 45 minuta. Donald je imao šansu za 3:0, ali nije uspeo da poveća prednosz crveno-belih.
45+2. minut - Završeno je prvo poluvreme.

32. minut - Petar Orlandić povećava prednost crveno-belih u Novom Pazaru. Velika greška Vasilića, napadač Zvezde je lako zatresao mrežu.

25. minut - GOOOL, Kapiten Aleksandar Luković postiže gol za Zvezdu iz jedanaesterca. Protesti igrača Novog Pazara.

7. minut - Domaći navijači skandiraju protiv Uprave, na teren su uletele i baklje.

1. minut  - Utakmica je počela.

NOVI PAZAR: Živković, Vasilić, Stanojević, Tintor, Marić, Mutavdžić, Micevski, Dimitrijević, Travančić, Alivodić, Čečarić.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Rendulić, Luković, Anđelković, Poletanović, Donald, Kanga, Mouče, Ruiz, Orlandić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online