Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.05.2017.
19:41 >> 22:04h
Vestionline A

Đurđević srušio Javor! Partizan lider, Zvezda na potezu

Partizan će makar na dan da bude lider Super lige Srbije. Crno-beli su slavili u Ivanjici protiv Javora - 2:1 (0:0) i pobegli Zvezdi tri boda, ali srpski šampion u subotu (17.00) eventualnim trijumfom nad Voždovcem opet može da se vrati na čelo.

partizan.rs
Uroš Đurđević, napadač Partizana, postigao dva gola u Ivanjici

Četa Marka Nikolića nastavila je trijumfalni niz i zabeležila 32. meč bez poraza. Junak meča bio je najbolji strelac domaćeg šampionata Uroš Đurđević, koji je postigao oba gola za goste. Partizan je napadao u prvom poluvremenu, imao nekoliko dobrih prilika, od kojih najveću je propustio Nebojša Kosović, ali su se mreže tresle tek u nastavku. Bio je to njegov 20. i 21. pogodak u Super ligi.

Samo što je počelo drugog poluvreme, srpski reprezentativac se najbolje snašao posle gužve u petercu Ivanjičana i lako poslao loptu u mrežu. Samo osam minuta kasnije iskoristio je penal, posle faula nad Jankovićem.

Crno-beli su se onda opustili, prerano počeli da slave. Nekadašnji igrač crno-belih Eliomar je smanjio posle nepotrebnog istrčavanja golmana Stevanovića, koji je zamenio povređenog Kljajića. Posle toga, Javor je imao dobrih prilika za izjednačenje, ali se Stevanović u dva navrata iskupio za grešku kod gola.

U finišu dva puta je prekinuta utakmica zbog uvredljivih transparenta "grobara" upućenih ka Fudbalskom savezu Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE SVA TRI GOLA KRAJ MORAVICE!

90+6. minut - Utakmica je završena. Pobeda Partizana - 2:1.
81. minut - Vitošević je imao lepu priliku iz slobodnog udarca sa 16 metara, ali je mlako šutirao, pa je Stevanović lako uhvatio loptu.
67. minut - Bomba Terzića, umalo iznenađenje. Ipak, Stevanović je ovaj put odbranio gol Partizana. Domaćin sve opasniji, crno-beli prerano počeli da slave.

63. minut - Nekadašnji igrač Partizana Eliomaru postiže gol za Javor. Greška golmana crno-belih Stevanovića, koji je nepotrebno izleteo.

55. minut - GOOOOO, Uroš Đurđević siguran egzekutor, Partizan na pagu pobede.

54. minut - Penal za Partizan posle faula nad Jankovićem. Čist kao suza.

47. minut - GOOOOL, Uroš Đurđević na pravom mestu posle gužve u šesnaestercu domaćina. Reprezentacivac Srbije se najbolje snašao i zatresao mrežu Ivanjičana.

45+1. minut - Gotovo je prvo poluvreme. Nekoliko dobrih prilika za crno-bele, ali bunker Ivanjičana odoleva.

38. minut - Kosović je imao najbolju priliku za gol, ali mreže miruju u Ivanjici iako crno-beli napadaju kao osice na gol domaćina. Neverovatan promašaj Crnogorca.

25. minut - Ostojić najviše posle prekida, ali Partizan i dalje ne može da probije bunker Ivanjičana.
23. minut - Janković je imao šansu, ali ostaje 0:0. Ivanjičani zasad odolevaju.
10. minut - Partizan napada od prve minute, nekoliko pokušaja, ali nema još opasnosti po gol Ivanjičana.
1. minut - Utakmica je počela. Na tribinama oko 2.000 gledalaca.

JAVOR: Đogatović, Karišik, Tomanović, Eliomar Silva, Sević, Tripković, Milović, Terzić,  Amanović, Mitošević, Milanović.

PARTIZAN: Stevanović, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Kosović, Đuričković, Janković, Leonardo,  Đurđević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online