Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.05.2017.
14:43
Vestionline, FK Radnički Niš A

FK Radnički: Mi se bavimo fudbalom, a ne kvotama

Predsednik Sindikata fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica prilično je uzburkao fudbalsku javnost informacijom koju je podelio na tviteru u vezi sa utakmicom 5. kola plej-ofa Superlige Srbije. Naime, "bukmejkeri" kao velikog favorita na ovaom meču vide goste iako je domaći tim bolje plasiran na tabeli i igra pred svojim navijačima.

M. Todorović
Nišlije traže od kladionica da ih izbace iz ponude

Utakmica je na programu u subotu od 19 sati i videćemo kakav će biti razvoj događaja. Međutim, da bi predupredili bilo kakva nagađanja Nišlije su se oglasile saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Zbog negativnih komentara Mirka Poledice u medijima u kojima se spominje večerašnja utakmica u kontekstu nerealnih kvota u kladionicama uprava FK Radničkog ističe da se ovaj klub bavi fudbalom, a ne kvotama, koje uostalom određuju kladionice.

Ovo je još jedan napad na niški klub, jer je očigledno da mnoge boli naš uspeh i ne mogu da nam oproste što smo uspeli u onom o čemu drugi samo sanjaju. Uostalom, komentari na račun večerašnje utakmice na tendenciozan i maliciozan način pokušavaju da umanje i omalovaže višemesečni trud Radničkog, na čelu sa novom upravom, da se niški klub spasi i dovede do evropskog takmičenja. Kada se govori o kladionicama i kvotama naglasili bismo i da su prognoze pre nekoliko meseci, kada je nova uprava preuzela Radnički, bile da će se klub ugasiti, ali u kratkom vremenskom roku velikim ulaganjima u sport i igru uspeli smo da izbegnemo finansijski krah i sada se borimo za ulazak u Evropu.

Nas ne interesuju kladionice i kvote i ovom prilikom molimo sve kladinoničare da izbace Radnički iz svih budućih ponuda za klađenje, kako zlonamernici poput Mirka Poledice ne bi na ovaj način pokušavali da nas sabotiraju na našem putu ka Evopi. Podsetićemo i da je slična situacija sa kvotama bila i uoči gostovanja u Lučanima, pa je Radnički izgubio od Mladosti. Nećemo dozvoliti da se manipuliše raznom statistikom kako bi se Radnički prikazao u što negativnijem kontekstu.

Smatramo da je ovo još jedan pritisak na nas, kako bi pokušali da nas indisponiraju uoči večerašnjeg gostovanja. Radnički uvek ide na pobedu, nezavisno od toga sa kim igra, ili da li je domaćin ili gost. Tako će biti i večeras, ali i u predstojećim utakmicama sa Partizanom i Crvenom zvezdom - piše u saopštenju FK Radnički.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online