Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.06.2017.
19:40
Vestionline, FK Partizan A

Iliev o Leonardu: Nismo ga dali ni za tri miliona, mediji nam prave problem

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev u izjavi koju je dao za sajt kluba pojasnio je, koliko je to moguće, situaciju oko Brazilca Leonarda, a osvrnuo se i na povratak mladog Danila Pantića.

youtube.com/Danas Conference Center
Ivica Iliev je ljut, malo na medije, malo na Leonarda

- Naši mediji pišu da je Leonardo ima platu 510 hiljada, pitam gde su našli tih 10 hiljada? Pa onda 410, a ja vam garantujem da nema 410 hiljada. Zatim ta klauzula koju su izmislili i nama su napravili problem s njom. Leonardo ima ugovor i da postoji ta klauzula, ona bi stajala u njemu. Postoji samo dogovor sa njegovim agentom, preko koga smo ga i doveli, ali to ne znači da svaki agent ili menadžer dođe i da priča. To nismo sada u Barseloni dogovorili, već želimo da on dođe i pomogne Partizanu, ali i Partizan njemu. A šta će sutra biti, verujete da se mi pitamo. Leonardo ima ugovor još dve godine sa nama i ako kažemo da ne može da ide, on ne može, po cenu da dve godine sedi, ne igra fudbal i da ne trenira. A to da nema ponuda za njega, nije tačno, ne postoji igrač koji je imao više ponuda u Partizanu, a ja sam ovde 22 godine. Pa zar nam nije dolazio generalni direktor jednog kluba kad smo bili na pripremama na Kipru, sa tih famoznih 2.5 miliona, pa nam je nudio i tri. Mi smo da on ostane, jer smo mi od njega stvorili to što jeste i on to mora da ispoštuje. Na njemu je da shvati da smo mi toliko veliki i da je on bez nas niko. Kao što mi verujemo njemu i sve smo mu dali, jer verujemo da je veliki igrač. Jedino bezobrazluk ne dozvoljavamo - rekao je Iliev.

Dosta prašine podiglo se oko dolaska Danila Pantića na pozajmicu iz Čelsija, pre svega zbog načina na koji je svojevremeno talentovani fudbaler otišao iz Humske.

- Ja sam doneo odluku da Danilo Pantić dođe u Partizan, još pre dva meseca. Trener Đukić nema sa tim ništa, kao ni neke menadžerske agencije. Bilo je još nekih sličnih primera nekih bivših igrača koji su hteli da se vrate, ali ja nisam dozvolio. Ovde je reč o igraču koji je imao 18 godina kad je otišao i ne možemo svu krivicu da svaljujemo na njega. Greške se prave, ali moramo da prihvatimo one koji to shvate. Da Danilo Pantić nije dobro dete i odličan igrač, mi ga ne bi vraćali. Imamo primer Marka Jankovića i kao što ne razigravamo Jankovića za Olimpijakos, tako nećemo razigravati ni Pantića za Čelsi. Otkupili smo Jankovića, a videćemo zimus da li Pantić zaslužuje da otkupimo i njegov ugovor.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online