Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.06.2017.
04:19
Vestionline A

Vujadin Savić za VESTIONLINE: Vratio sam se da osvojim titulu sa Zvezdom

Sa nepunih 20 godina Vujadin Savić je napustio Crvenu zvezdu i pojačao francuski Bordo, a potom su usledile selidbe u Nemačku, Englesku i na kraju Moldaviju odakle se posle dve sezone u Šerifu iz Tiraspolja vratio na stadion "Rajko Mitić".

facebook.com/Samo Crvena zvezda
Savić očekuje da će se brzo izboriti za mesto u startnih 11

Sada već iskusni centarhalf priključio se pripremama svog novog (starog) tima, a za naš portal govorio je o motivima zbog kojih se vratio u Zvezdu.

- Najveći motiv mi je to što nisam osvojio titulu sa Zvezdom i voleo bih da ove godine uspem u tome i zbog toga sam se vratio. Tu sam već 4-5 dana i nadam se da ću se kroz dobre treninge izboriti za startnih 11.

Gotovo da nije mogao da prođe prelazni rok da se ne potegne priča oko njegovog povratka u voljeni klub.

- Kad sam otišao u Bordo na svakih šest meseci se govorilo o mom povratku i svaki put kada bih čuo to uzbudio bih se, tako je bilo i ovog puta i presrećan sam što sam ponovo tu.

Otišao je kao golobradi mladić, a sada je među najstarijima u timu Vladana Milojevića.

- Sa 27 godina sam jedan od najiskusnijih. Mlad sam otišao, a više bih voleo da sam ostao još godinu ili dve, više bi značilo i meni verovatno i klubu. Uvek postoji jedno kajanje, da nisam otišao kajao bih se, da sam ostao bilo bi drugačije. Sad sam se vratio i nadam se najboljem.

Zvezdu prva zvanična utakmica očekuje već u četvrtak kada će odigrati prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv malteške Florijane.

- Jedino što znam je da je Italijan trener, da je gazda Italijan i da su igrači uglavnom Italijani uz nekog Argentinca. Kvalitetniji smo rival i favoriti smo, ali ako se u utakmicu ne uđe maksimalno koncentrisano može da bude problema. Voleo bih da navijači dođu u što većem broju i da nas podrže od prvog do poslednjeg minuta jer mislim da je ovoj ekipi pomoć potrebna, da veruju u nas i da nam budu prava podrška.

Zajedno sa Vujadinom i to na njegovu preporuku iz Šerifa u Zvezdu je stigao i Brazilac Rikardinjo o kom on ima samo lepe reči.

- NIsam baš ušao u menadžerske vode, ali istina je da sam preporučio Rikardinja. On je odličan momak, a kakav je igrač videćete na terenu. Mislim da će biti veliko pojačanje za nas.

Opšte je poznato da je Vujadin veliki zvezdaš, a to i ne čudi s obzirom da je sin legendarnog Dušana Savića. I kada nije bio tu dan bez voljenog kluba nije mogao da prođe.

- Situacija u klubu je dobra, a atmosfera u ekipi fenomenalna. Gde god da sam bio pratio sam Zvezdu svakog dana kroz novine i uz pomoć bivših saigrača.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online