Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.07.2017.
11:52
Vestionline, FK Crvena zvezda A

Milojević objasnio zašto u Kazahstan ne vodi dva poslednja pojačanja

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević iskoristio je vreme pred put u Kazahstan da se obrati novinarima povodom utakmice između Irtiša i Crene zvezde. Meč je na programu u četvrtak, 13. jula od 16 časova po srpskom vremenu, ali pre toga ekipi Crvene zvezde predstoji težak i dug put.

A. Čukić - Vesti
Milojević zna šta očekuje njegov tim na gostovanju u Pavlodaru

- Najviše se priča o tom putu koji nije lak. Putuje se sve ukupno nešto više od sedam sati avionom. To je tako i to moramo prihvatiti. Razgovarali smo o tome da misli ne smeju da nam idu na drugu stranu. Sutra igramo sa protivnikom koji je u takmičarskom ritmu, odigrali su već 20 utakmica. Ekipa Irtiša je dobra ekipa, u vrhu je tabele svoje lige, disciplinovana, ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće, krasi ih taj ruski model igranja. Igraju tvrdo sa dosta trčanja i mi moramo da se dobro pripremimo za takav stil. Jedina bojazan mi je fizička priprema jer smo u fazi gde moramo i da se pripremamo, ali i da imamo osveženja - rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde neće trenirati po dolasku u Pavlodar.

- Iskustva svih ekipa koje su dolazile ovde su takva da sve ekipe odluče da imaju najkraći mogući boravak i prilagođavanje organizma. Nećemo imati trening, trudićemo se da legnemo da spavamo po našem vremenu i da potom igramo utakmicu. Dešava se da posle dva dana organizam uđe u problem i to je nemoguće kontrolsiati. Meni se to desilo dva puta, kada sam bio u Andori i kada sam bio u Azerbejdžanu. Zbog toga smo odlučili da se zadržimo što kraće kako nas ne bi sustigao problem - rekao je Milojević i dodao da su svi problemi sa vizama rešeni i da su igrači sve prihvatili kao pravi profesionalci.

Na putu se neće naći Aleksandar Pešić i Srđan Babić.

- Pešić neće ići na put jer nije fizički spreman. On je radio individualno, ali jedno je raditi sa personalnim trenerom a nešto sasvim drugo raditi zajedno sa ekipom. Ni Babić nije 100% spreman. Jovičić jeste, on je došao nakon odrađenih priprema i on će biti u konkurenciji za sastav. Babić i Pešić će ostati u Beogradu da rade na poboljšanju fizičke pripreme kako bi nam se što pre priključili. Svi igrači koji idu na put su spremni da igraju, a ja ću odabrati jedanaestoricu koji će početi. Ne mora uvek da znači da su oni koji izađu na teren i najbolji. Zavisi sve od plana, taktike, protivnika. Imam maksimalno poverenje u sve igrače i nemam sumnje da će svi opravdati moje poverenje.

Utakmica će biti odigrana na veštačkoj podlozi, ali trener Milojević ne želi da se ni o tome mnogo razmišlja.

- Igraćemo na veštačkoj travi, oni su je pre nekoliko godina postavili, i to je veštačka trava poslednje generacije, jako slična prirodnoj travi. Mi nismo trenirali na našem „veštaku“ kako zbog velikih vrućina, tako i zbog toga što naša veštačka trava nije toliko slična i ništa ne bismo time dobili. Ali, ne želim da se o tome razmišlja i da se gubi fokus sa same utakmice - ponovio je Milojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online