Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 20.09.2017.
18:37 >> 21:53h
Vestionline A

Novi kiks šampiona: Everton u 96. minutu doneo "mršav" bod Partizanu

Partizan je bio na rubu provalije, na pragu drugog poraza u Super ligi u Humskoj, ali na kraju je iščupao bod - 1:1 (0:1) protiv Napretka u posledjim trenucima susreta. Sada je zaostatak za liderom Crvenom zvezdom već pet bodova, što pali alarm u redovima šampiona.

M. Todorović - Vesti
Spas u poslednji čas: Everton, vezista Partizana

Partizanu nije pomoglo ni to što je više od 60 minuta imao igrače više posle isključenja Boranijaševića zbg dva žuta kartona. Na kraju, crno-beli su imali sreće. Igrali su se poslednji trenuci susreta (šesti minut sudijske nadoknade) kada je bio korner za Partizan.

U šesnaesterac Kruševljana otišao je i golman Vladimi Stojković, koji je zakačio loptu, koja se odbila do Brazilca Evertona koji je sa metar ubacio u mrežu, za bod Partizana.

Napredak je poveo pogotkom iskusnig Envera Alivodića u finišu prvog poluvremena. Očekivali su se uraganski napadi čete Miroslava Đukića u nastavku, ali su crno-beli delovali smušeno, jalovi napadali, imali nekoliko prilka, ali je "bunker" Kruševljana odolevao do finiša, kada je Eveton ipak doneo "mršav" bod šampionu, koji je dozvolio novi kiks posle poraza od Voždovca prošlog meseca, takođe na svom terenu.

Za razliku od Partizana, Crvena zvezda nije dozvolila iznenađenje, pobedivši Borac u Čačku - 2:0 golovima Nemanje Milića i Ričmonda Boaćija.

Standings provided by Sofascore LiveScore

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+6. minut - GOOOL, Everton je izjednačio u poslednjim trenucima meča posle gužve u petercu.

90. minut - Igraće se šest minuta nadoknade.
87. minut - Partizan stihijski napada, Napredak pred mega iznenađenjem.
58. minut - Kruševljani se brane, Partizan napada, ali stihijski.
45+4. minut - Posle prvog poluvrmena, vodi Napredak - 1:0 golom Alivodića.

43. minut - GOOOL - Iskusni Enver Alivodić šokirao je Humsku. Napredak vodi sa desetoricom na stadionu Partizana.

38. minut - Tavamba je bio u dobroj prilici, ali šutira iznad gola.

28. minut - Napredak sa desetoricom, isključen je Boranijašević zbog dva žuta kartona. Olakšan je posao crno-belima, koji nikako da nađu put do mreže Kruševljana.

15. minut - Partizan napada, ali Kruševljani odolevaju zasad u Humskoj.
1. minut - Utakmica je počela.

SASTAVI TIMOVA

PARTIZAN: Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Everton, Jevtović - Tošić, Tavamba, Janković - Ožegović.

NAPREDAK: Ni. Petrović - Boranijašević, Simonović, Miladinović, Urošević - Ne. Petrović, Vulić - Alivodić, Markovski, Milisavljević - Vukanović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online