Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.10.2017.
15:37 >> 18:55h
Vestionline A

Zvezda pregazila Šapčane, pogodio i mladi Ilić! Nek' se spreme "tobdžije"

Crveno-beli su napravili odličnu uvertiru pred spektakl u četvrtak (19.00), kada na "Marakanu stiže Arsenal u trećem meču Lige Evrope. Zvezda je slavila protiv Mačve - 74:0 u 13. kolu Super lige i ostala ne čelu šampionata Srbije.

M. Todorović - Vesti
Ričmond Boaći je promašio penal, ali se upisao u listu strelaca u 21. minutu 

Posle poraza u Kruševcu, četa Vladana Milojevića nije dozvolila novo iznenađenje. Od starta meča, domaćin je krenuo ofanzivno. Ređale su se šanse pred golom Šapčana. Već u devetom minutu, Ričmond Boaći je mogao do gola, ali je njegov šut sa "bele tačke" odbranio odlični Filipović.

Međutim, to nije mnogo uticalo na lidera Super lige, koji je nastavio da melje goste, a Boaći se u 21. minutu iskupio za promašeni jedanaesterac kada se samo glavom "poklonio" i zatresao mrežu gostiju posle odlične akcije Pešića i Krstičića. Nije Zvezda stala već je dodala gas posle vodećeg gola. Samo osam minuta kasnije, posle centaršuta Radonjića, štoper domaće ekipe Protić je nespretno ubacio loptu u svoju mrežu.

Tu je bio kraj rezultatske neizvesnosti. U nastavku meča, domaćin je samo otaljavao posao i više mislio na Arsenal i spektakl u četvrtak (19.00) na našem najvećem stadionu. Početkom drugog poluvremena pogodio je Pešić, posle odličnog prodora Radonjića. Tačku na trijumf leidera Super lige postavio je mladi Luka Ilić u poslednjem minutu meča. Inače, on je sa rođenim bratom proteklog leta prodat Mančester Sitiju za 5.000.000 evra.

Na ovom meču zbog povrede nije bilo Gelora Kange, ali se očekuje da najbolji fudbaler Zvezde bude spreman za "tobdžije". 

Crvena zvezda - Mačva 4:0 

Strelci: Boaći u 21, Protić u 29 autogol, Pešić u 53 i Ilić u 90. minutu.

Sudija: Dejan Santrač (Pančevo). Stadion: Rajko Mitić

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić (od 72. Anđelković), Donald, Krstičić, Ilić, Radonjić (od 63. Adžić), Pešić (od 75. Gobeljić), Boaći.

Mačva: Filipović, Protić, Jevtić, Obrovac, Matić, Matić, Đorđievski, Ristivojević, Adamović, Jeremić, Đurišić, Gemović.

Rezultati: Zemun - Vojvodina 0:0, Crvena zvezda - Mačva 4:0 (Boaći 20, Protić autogol 29, Pešić 53, Ilić 90), Radnički Niš - Voždovac 1:1, Čukarički - Javor 0:0, Rad - Spartak 0:2. Nedelja: Bačka - Borac (15), Radnik - Partizan (15), Mladost Lučani - Napredak (17).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK MEČA!
 

Drugo poluvreme

90+3. minut - Utakmca je završena, pobeda Zvezde protiv Mačve - 4:0.

90. minut - GOOOOL, Luka Ilić je postigao prvi gol u dresu Zvezde.

70. minut - Zvezda rutinski čuva prednost.

53. minut - GOOOOL, Pešić je postigao gol posle odlične asistencije Radonjića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Prvo poluvreme

45+2. minut - Posle prve četvrtine, ubedljiva prednost Zvezde - 2:0 golovima Boaćija i autogolom Protića.

29. minut - GOOOL - Radonjić je kao munja proleteo po desnom krilu, uputio oštar centaršut, a Radoš Protić prevario svog golmana Filipovića. Pogodila je lopta Mačvinog beka i završila u mreži.

24. minut - Mladi Luka Ilić je pokušao iz slobodbnog udarca, ali je lopta otišla tik pored gola.
23. minut - Aleksandar Pešić je izašao sam ipsred golmana gostiju Filipovića, ali je opet na praovm mestu bio čuvar mreže gostiju.

21. minut - GOOOOL, Ričmond Boaći je ispravio grešku i zatresao mrežu Šapčana. Aleksandar Pešić je prebacio Mačvinu odbranu, Krstičić je prebacio golmana Filipovića, pa je Boaćiju ostalo samo da podmetne glavu za 1:0.

19. minut - Zvezda napada, ali za sada se Šapčani brane.

9. minut - Filipović je odbranio penal Boaćiju.

8.minut - Penal za Zvezdu zbog udaranja Matića laktom Pešića.
6. minut - Sprećena je opasna kontra Mačve.

1. minut - Sa centra su krenuli domaći. Bakljada na severnoj strani "Marakane".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online