Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 10.12.2017.
13:24 >> 18:25h
Vestionline A

Napredak koban za "večite": Partizan pao u Kruševcu

Kruševljani su speciijalisti za večite. Posle Crvene zvezde, Napredak je pobedio i Partizan u pod Bagdalom - 2:1 (1:0) i naneo drugi poraz srpskom šampionu u Super ligi Srbije.

M. Todorović - Vesti
Teški uslovi za igru bili su u Kruševcu

Četa Miroslava Đukića opet je razočarala u šampionatu i sada pred večiti derbi u sredu zaostaje velikih devet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Bez Evertona, Jankovića i Tošića, crno-beli nisu ličili na sebe.

Nepovezano, stihijski su napadali, Leandro Tavamba se ispromašivao, a domaćin je kontrama razbio smušenu odrbranu "parnog valjka". Dva puta je Boranijašević probio po desnoj strani, a na pravom mestu bili su Vukanovović i Đurić. Sve što su fudbaleri Partizana uradili bio je utešni gol Marka Jevtovića sa "bele tačke" u 60. minutu posle opravdano dosuđene najstrože kazne posle faula nad Miletićem. Golu je prethodila svađa crno-belih oko toga ko će da izvede penal. Loptu je uzeo Sejduba Suma, ali mu nisu dali saigrači, pa je Jevtović preuzeo odgovrnost i rutinski matirao Kruševljane.

U nastavku, Partizan je pokušavao da dođe do boda, ali Ožegović i Tavamba nisu nalazili načine da matiraju "čarapane". U finišu, domaćin je mogao i do trećeg pogotka pošto je Vladimir Stojković otišao u šeesnaesterac domaćina, ali je smušen bio Đuri

Utakmica je igrana u očajnim uslovima, na oranici u Kruševcu. Uz to, na početku meča bilo je mnogo problema sa navijačima. Prvo su domaći gađali grudvama Stojkovića pa je meč počeo sa 10-ak minuta zakašnjenja, da bi problem pravili i "grobari" sa spornim transparentom zbog čega je Mažić prekinuli susret.

Crno-beli su napravili veliki kiks i dali šansu Crvenoj zvezdi da još poveća prednost u odnosu na ljutog rivala. Pri kraju meča, navijači Partizana skandirali su: "Đukiću, odlazi".

Napredak - Partizan 2:1 (1:0)

Strelci: 1:0 Aleksa Vukanović u 35,  2:0 Uroš Đurić u 54, 2:1 Marko Jevtović u 60. minutu iz jedenaesterca.

Stadion pod Bagdalom u Kruševcu. Gledalaca: 3.000.

Sudija: Milorad Mažić

NAPREDAK: Ni. Petrović, Simonović, Eskić, Miladinović, Sakidika, Ne.Petrović, Mitrović, Vukanović, Boranijašević, Alivodić, Đerić.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, N.G. Miletić, Ostojić, N.R. Miletić, Radin, Jevtović, Pantić, Tavamba, Suma, Ožegović. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+5. minut - Utakmica je završena, pobeda Napretka. Ukoliko Zvezda pobedi Borac, crveno-beli će imati devet bodova više od ljutog rivala.
70. minut - Partizan napada, ali jalovo, Napredak se brani.

60. minut - GOOOOL, Marko Jevtović je siguran sa "bele tačke".

59. minut - Penal za Partizan zbog starta nad Miletićem.

54. minut - GOOOL, Uroš Đerić postiže gol, Napredak vodi 2:0. Nemoćni crno-beli. Sedmi gol u sezoni Đerića. Opet je asistent bio Boranijašević.

47. minut - Opet je Tavamba bio u šansi, ali neće napadača crno-belih u Kruševcu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45+5. minut - Gotovo je prvo poluvremene. Iznenađenje na pomolu, vode "čarapani".

45+1. minut - Partizan je imao šansu, ali Tavamba opet nije uspeo da zatrese mrežu domaćina.

38. minut - Nova šansa za Napredak, Alivodić je sjajno prošao, ali su Stojković i kasnije Vulićević spasili gol crno-belih.

34. minut - GOOOOL, Napredak vodi, strelac je Aleksa Vukanović, posle dobre asistencije Boranijaševića.

29. minut - Tavamba je iskoristio grešku domaćina, prebacio golmana, ali je otišao iskosa i nije uspeo da zatrese mrežeu Kruševljana. Crno-beli napadaju.

20. minut - Tavamba pada u šesnaestercu Napretka, ali Mažić ne svira penal.

19. minut - Utakmica je nastavljena.

12. minut - Navijači Partizana ubacuju baklje na teren, pa je opet prekid u Kruševcu. Mažić neće da nastavi meč zbog transparenta "grobara" upućen sudijskoj organizaciji. "Penal za Zvezdu", pevaju navijači Partizana.

6. minut - Ognjen Ožegović je imao solidnu priliku, ali je loše šutirao.

1. minut - Posle 10 minuta zakašnjenje, počela je utakmica.

Utakmica nije počela jer navijači Napretka gađaju grudvama golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Mažić je poslao igrače u svlačionicu.

Nema snega na terenu, ali je on u katastrofalnom stanju.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online