Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.01.2018.
14:50
Vestionline, sport-express.ru A

Tošić upozorava Ruse: Zvezda najjača u poslednjih nekoliko godina

Prvotimac Partizana Zoran Tošić vrlo dobro poznaje ruski fudbal, jer je sedam godina igrao za CSKA.

M. Todorović - Vesti
Upozorio Ruse: Zoran Tošić

On je dao intervju za sajt sport-express.ru gde je pričao o mnogim temama. Ruse je najviše zanimalo njegovo mišljenje o Crvenoj zvezdi jer će se CSKA sastati sa crveno-belima u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Crveno-beli su snažno odigrali kraj prvog dela sezone i sigurno zaseli na prvo mesto u našoj ligi. Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih ko zna koliko godina, ali je CSKA ipak favorit. Biće još lakše ako stadion bude prazan u Beogradu, jer bez faktora navijača crveno-plavi će slaviti - jasan je Tošić.

Ruski novinari su tražili da prokomentariše i iznenađujuću smenu Slavoljuba Muslina sa mesta selektora Srbije. Iako je odveo "orlove" na prvo veliko takmičenje posle osam godina on je dobio otkaz, a na njegovo mesto je seo Mladen Krstajić.

- Mladen Krstajić je bio asistent Muslinu i odlično ga znam. Čak smo i zajedno igrali, tako da imamo odličan odnos. Ali niko te ne zove u reprezentaciju zbog prijatljstva. Srbija ima talentovanu generaciju, mnogo dobrih igrača. i siguran sam da će Mladen odabrati najbolje. Posebno navijačima je ta smena izgledala čudno, ali uveren sam da su u FSS-u to uradili sve ne bismo li imali još bolje rezultate i da se pokažemo dostojnim Svetskog šampionata. Lično sam veoma zahvalan Muslinu na saradnji. Slavoljub je mnogo uradio za našu reprezentaciju, ali takav je posao trenera - danas si na vrhu, a sutra te nema... Nas uostalom nisu ni konsultovali, ali ni mi nismo postavljali pitanja.! Nema još mnogo do početka Svetskog prvenstva. Bio sam u reprezentaciji praktično za svaki meč kvalifikacija. Istina, nisam se naigrao, ali sam uvek pozivan. Zdrav sam i spreman za velike izazove  i nadam se da ću se naći među putnicima za Rusiju - rekao je Tošić.

Za kraj je prokomentarisao igru Nikole Maksimovića koji je u petak došao na pozajmicu u moskovski Spartak:

- Maksimović je za mene vrhunski štoper! Ja kod njega ne vidim slabosti. Suvereno vlada delom terena u kom se nalazi. Uveren sam da će uspeti u Sparatku i da je ruski šampionat dobio još jednu veliku zvezdu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online