Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.09.2010.
12:02
Vestionline A

"Pokažimo naše tradicionalno gostoprimstvo"

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome poziva sve navijače da na najlepši način ugostimo goste iz Engleske, igrače Arsenala, koji u Beograd dolaze u ponedeljak uveče zbog meča 2. kola Grupe H Lige šampiona, koji je na programu u utorak od 20:45 časova.

Saopštenje prenosimo u celini:

"Poštovani navijači Partizana i građani Beograda,

Naš grad će sutra biti domaćin velikog sportskog spektakla – FK „Partizan“ dočekuje „Arsenal“ u utakmici drugog kola grupe H UEFA Lige šampiona. Plasmanom u Ligu šampiona fudbaleri crno-belih su dokazali svoj kvalitet, a sada je na svima nama da pokažemo da smo sposobni da budemo dobri domaćini u najatraktivnijem sportskom takmičenju u Evropi.

U Beograd će doputovati preko hiljadu navijača Arsenala. Pokažimo naše tradicionalno gostoprimstvo, ljubaznost i otvorenost. Učinimo sve da ih dočekamo i otpratimo kao prijatelje i da Beograd napuste sa najprijatnijim utiscima o svemu viđenom i doživljenom. Ovo je prilika da izbrišemo ružne tragove iz bliske prošlosti i nemojmo je propustiti. Potpuna bezbednost i prijateljski odnos prema navijačima Arsenala narednih dana mora biti prioritet svih Beograđana.

Interesovanje za utakmicu je prevazišlo sva očekivanja i sve ulaznice su prodate. Niko ko nema ulaznicu ne treba da se upućuje prema stadionu, a oni koji su imali sreću da je obezbede treba da se potrude da na stadion uđu najmanje pola sata pre početka utakmice i da pri dolasku koriste sredstva javnog prevoza.

Molimo gledaoce da po dolasku na stadion zauzmu svoje mesto, ne zadržavaju se na ulazima, prolazima i stepenicama. Ovi prostori moraju biti potpuno ispražnjeni i nikome neće biti dozvoljen boravak na njima. U želji da se svim gledaocima na istočnoj i zapadnoj tribini obezbedi udobnost i vidljivost terena u skladu sa evropskim standardima, ograda na ovim sektorima je značajno snižena. Uvereni smo da će navijači ovu meru pozdraviti, iskoristiti je za sportsko bodrenje svog kluba i da će u budućnosti visoke ograde biti uklonjene na celom stadionu. Ipak, koristimo priliku da skrenemo pažnju da svaki pokušaj ulaska u sportsko borilište predstavlja krivično delo i povlači za sobom zatvorsku kaznu.

Navijači Partizana su već i u fudbalu i u drugim sportovima dokazali da su najbučniji i najverniji u Evropi. Potrudimo se da sutrašnja utakmica ostane upamćena po jedinstvenoj atmosferi, bez incidenata, koja će naš grad trajno obeležiti kao svetlu tačku na sportskoj mapi Evrope".

Svi kao jedan

 

Reprezentativac Srbije i veznjak crno-belih Radosav Petrović kaže da on i saigrači jedva čekaju meč sa Arsenalom.

"Ovo je utakmica radosti za nas, navijače, ljude iz kluba, novinare i tako je treba posmatrati. Mislim da smo dosadašnjim rezultatima to i zaslužili. Utakmica treba da bude praznik fudbala i da to pretočimo u veliko iskustvo za nas, a pobeda bi došla kao šlag na tortu i veliki podvig. Pošto smo mi Partizan, nas jedino pobede zadovoljavaju, a ja bih voleo da "zaštitimo“ Stojketa i zato, neka bude 1:0", rekao je Radosav Petrović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online