Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.01.2013.
10:03
Vestionline, Beta A

Vukoičić ne obećava rezultat, već borbu

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da neće davati velika obećanja po pitanju rezultat utakmice sa Galatasarajem, ali da je ubeđen da će svi njegovi kosšarkaši pružiti maksimum.

Obećava maksimalno angažovanje igrača - Vlada Vukoičić

"Idemo na pobedu...Moramo da dobijamo kod kuće, tako da ćemo probati da pobedimo i Galatasaraj. O njima možemo danima da pričamo...Velika obećanja za rezultat neću da dajem, ali tvrdim i ubeđen sam da će svi dati maksimum", rekao je Vukoičić novinarima u Beogradu.

Zvezda večeras od 19.30 časova u hali Pionir dočekuje Galatasaraj u drugom kolu druge faze takmičenja u Evrokupu. Crveno-beli su pobedili Ulm u prvoj utakmici, a turski tim je poražen kod kuće od Uniksa.

"Uniks i Galatasaraj su, uz Pamesu, možda najzvučnija imena u Evrokupu po kvalitetu i ambicijama. Na nesreću, oba ta kluba su nam došla u grupu i sada smo u situaciji da moramo da izbacimo jedan od ta dva, ako hoćemo da se plasiramo u četvrtfinale", rekao je Vukoičić.

Trener Zvezde je rekao da Galatasaraj igra dobru odbranu, a da u napadu ima "dosta jednostavnu" igru i "mnogo dobrih igrača".

"Jedino uz maksimalno timsko i individualno angažovanje možemo da im parirarmo, pre svega u odbrani. Treba da ih svedemo na razumnu i podnošljivu meru, a onda kroz kontranapade da dođemo do lakih poena", rekao je Vukoičić.

Kapiten Igor Rakočević rekao je da je ovo možda ključni trenutak za njegov tim, ali da je ekipa spremna za izazove.

"Igramo jako bitnu utakmicu, i rezultatski i što se tiče forme. Nekako se čini da je ovo ključni trenutak za nas u oba takmičenja. Počev od večeras pa nadalje, čeka nas veoma težak period. Imamo jako dobro raspoloženje, formu i odlične rezultate i ne vidim nijedan razlog zašto ne bismo nastavili da radimo kvalitetno i pobedimo protivnika koji je po imenima definitivno najjači u Evrokupu", rekao
je Rakočević.

Trener i kapiten pozvali su gledaoce da navijaju sportski i da ne ubacuju ništa u teren, jer klub može biti kažnjen igranjem budućih mečeva pred praznim tribinama.

Klub je saopštio da će kapije biti otvorene od 17 sati i zamolio je navijače da dođu mnogo ranije da se ne bi stvarale gužve. Najavljena je rigorozna kontrola na ulazima. Sve karte za utakmicu su rasprodate, a uprava je zamolila navijače bez karata da ne dolaze do Pionira da se ne bi stvarale gužve. Zvezda je zamolila i svoje pristalice da svi obuku crvenu odeću da bi se poslala jedinstvena slika u svet.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online