Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 14.12.2013.
14:01 >> 14:56h
BETA A

Vujošević: Bolesne glave misle da je meč u Istanbulu namešten!

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegov tim mora meču protiv podgoričke Budućnosti u Jadranskoj ligi da priđe potpuno koncentrisano kako bi zabeležio novi trijumf.

Ko je visoka nestranačka ličnost?: Duško Vujošević
 

"U Solnoku smo izgubili zbog produženog eha glamurozne pobede nad
Budiveljnikom. Bili smo potrošeni fizički i emotivno. Uz to iskustvo, iscrpljeni i potrošeni, pokazali smo kako se osvaja Istanbul, a sada moramo da nađemo snage, koncentracije i pameti da sa potpunom posvećenošću priđemo utakmici sa Budućnosti", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je u čevrtak pobedio turski Fenerbahče i zadržao šanse za plasman u Top 16 fazu Evrolige. U reginalnom takmičenju crno-beli su do sada zabeležili osam pobeda i tri poraza i nalaze se na drugom mestu na tabeli, dok je Budućnost
peta sa jednom pobedom manje.

"Čeka nas težak meč. Budućnost zna da smo potrošeni i umorni i igraće i na tu kartu. Pozivam publiku da nam pomogne da budemo dovoljno jaki, jer smo već potrošili bonus iznenadnih poraza u Jadranskoj ligi", kazao je Vujošević.

Trener Partizana je pre tri utakmice govorio da su njegovi igrači potrošili poslednje reserve snage, a u Istanbulu su četvorica košarkaša postigla skoro sve poene. Vujossević je, ipak, naveo da neće unapred razmišljati o raspoređivanju minutaže, odnosno odmaranju najumornijih.

"Ako rezultat pruži priliku, u šta ne verujem, moći ću da razmišljam o odmaranju nekih igrača. U sportu je jedina ispravna odluka da razmišljamo samo o sledećem meču", rekao je Vujošević.

Mnogo više pažnje na konferenciji posvećeno je dešavanjima posle meča u Istanbulu. Vujošević je otkrio da pojedinci sumnjaju u čestitost trijumfa crno-belih nad Fenerbahčeom.

"Jedna visoka nestranačka ličnost zvala je posle utakmice menadžera Željka Obradovića i rekao mu: "Namestili ste ovu utakmicu". Kakve su to bolesne glave? Verovatno takvi ljudi polaze od sebe, kada tako razmišljaju", tajanstveno je rekao Vujošević.

Trener Partizana nije, međutim, želeo da otkrije koja nestranačka ličnost je u pitanju.

"Reći ću, polako, kada ostarite", nasmejao se Vujošević.

POVEZANE VESTI

Subota 14.12.2013. 15:12
Slažem se.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online