Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 24.04.2014.
11:29
Beta A

Radonjić: Trudićemo se da igramo svoju igru

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je rekao da će se njegova ekipa truditi da igra svoju igru protiv Cibone u polufinalu Jadranske lige.

 Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić
 

"Jedna utakmica nas deli od odlaska u Evroligu. Takav je sistem i ovo je sasvim drugačija priča nego u ligaškom delu. Igrali smo dva puta protiv Cibone, koja je napravila odličan rezultat, iako je izgledalo da će stvari otići na drugu stranu. Želimo da odigramo utakmicu koja će nas dovesti u situaciju da možemo da kontrolišemo igru. Podrška navijača je veoma bitna stavka", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda i Cibona igraju večeras od 20 časova prvi polufinalni duel, dok će
Partizan i Cedevita u petak odigrati drugi. Zvezda je oba puta pobedila u ligaškom delu takmičenja ove sezone, ali je Radonjić kazao da je Cibona jako dobra ekipa.

"Veoma kvalitetno su završili takmičenje, pokazali su da protiv najboljih timova mogu da igraju, pobeđivali i kod kuće i na strani. Imaju igrače koji su igrali ranije na većem nivou nego što je Jadranska liga", rekao je Radonjić.

On je rekao da je stanje sa Raškom Katićem i Ivanom Radenovićem bolje i da će oni biti u sastavu, ali da zbog dužine povrede nisu na svom maksimalnom nivou.

Radonjić je ove nedelje dobio priznanje za najboljeg trenera Jadranske lige.

"To je velika čast, nagrada za veliki rad i posvećenost koju smo ja i stručni štab i igrači uradili ove godine. To donosi dodatnu motivaciju da se nastavi sa takvim radom i većim zadovoljstvom nego što je to bilo sada", rekao je Radonjić.

Na novinarsko pitanje o pritisku on je odgovorio da nije ekipu spremao da važnost utakmice bude dodatno opterećenje.

Kapiten crveno-belih Marko Simonović je ocenio da na završnom tunriru nema favorita.

"Svi ulazimo sa nekim očekivanjima. Po mom mišljenju, nema favorita na turniru jer se igra jedna utakmica. Svako može da dobije i da osvoji turnir. Činjenica da smo mi u ligaškom delu pobedili, ali na ovakvim turnirima nema favorita jer se igra jedna utakmica. Mi ćemo se truditi da ćemo igrati našu igru i nadam se da ćemo pobediti", rekao je Simonović.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.04.2014. 12:05
CIGANIJO neka je i vama i nama BOG U POMOĆI . Cela sezona je stala u jednu utakmicu što naravno NIJE DOBRO .Ko izgubi večeras ili sutra nema EVROLIGU ŠTO JE DALEKO VAŽNIJE OD TITULE U ABA LIGI . VERUJEM da ćemo zgaziti HRVATE i mi i vi a onda vam NEMA SPASA OD DULETA VUJOŠEVIĆA . POMOZI BOŽE DA BUDE SRPSKO FINALE .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online