Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.09.2014.
17:13
Vestionline, kkcrvenazvezda.rs A

Mališani trenirali sa prvotimcima Zvezde

Promocija košarke na Zvezdi svojstven način održana je u TC Ušće. Uz podršku renomirane kompanije za proizvodnju sportske opreme "Čempion" održan je košarkaški izazov veština. Zajednička akcija Zvezde i "Čempiona", koja je za cilj imala da animira najmlađe basketaše ispunila je cilj i bila je pun pogodak, o čemu su posvedočili svi oni koji su učestvovali.

Jaka Blažič, Nikola Rebić i Nemanja Dangubić sa najmlađim navijačima
 

Veliki broj ljudi okupio se kod prodajnog objekta "Sport Vižn" u TC Ušće da bi se družio sa prvotimcima Crvene zvezde Jakom Blažičem, Nemanjom Dangubićem i Nikolom Rebićem. U prvom planu su bili oni najmlađi, deca od šest do 12 godina koja su imali priliku da od prvotimaca crveno-belih nauče neke finte, ali i svojim idolima pokažu deo umeća sa narandžastom loptom.

Može se slobodno reći da su Blažič, Dangubić i Rebić bili iznenađeni onim što vide. Veliki broj zadataka koje su zadali jako mladim košarkašima bili su ispunjeni, a kod Jake, Nemanje i Nikole su bili vidljivi i tragovi znoja. Kako su sami rekli – nije baš kao pod trenerskom palicom Dejana Radonjića, ali nije bilo ni lako.

Naravno, kada su se crveno-beli prvotimci malo opustili i pokazali deo svog umeće klinci su ostali zbunjeni, ali su i uz osmeh i aplauz pozdravili igrače od kojih su za kratko vreme mogli mnogo toga da nauče.

Usledilo je dugo deljenje autograma po raznim Zvezdinim obeležjima, majicama dresovima, kao i slikanje sa gotovo svima koji su sa namerom došli da se druže sa Zvezdinim prvotimcima ili su se slučajno u prolazu našli u TC Ušće.

"Ovo je sjajna stvar. Bravo za "Čempion" i moju Zvezdu što je ovo organizovala. Klinci su delovali naivno, ali nije uopšte bilo tako. Vidi se da smo zemlja košarke i da svako zna da dribla loptu", rekao je Dangubić pohvalivši ''rivale'', a potom dodao:

"Moram da priznam da sam se i ja zaigrao. Nisam ni ja baš puno stariji od ovih momaka", našalio se uz širok osmeh Nemanja Dangubić.

Mališani sa idolima iz tabora Crvene zvezde
 

Jaku Blažiča je dočekalo veliko iznenađenje. Jedan od brojnih učesnika je bio baš u njegovom dresu, crveno-belom sa brojem 11 i njegovim prezimenom na leđima.

"Baš sam se prijatno iznenadio kada sam video tog dečaka. Ako on više voli košarku i više trenira kada nosi moj dres, ja se osećam sjajno zbog toga", istakao je slovenački bek, a potom dodao:

"Crvena zvezda je priredila u ovoj pauzi između dve sezone veliki broj akcija. Od kada sam došao iz Španije bilo je baš puno toga i ja mislim da je to sjajno. Počevši od prodaje sezonskoih ulaznica u kojoj su učestvovali neki od mojih saigrača do odnošenja godišnjih karata navijačima na kućnu adresu. Danas su se deca veselila i to je jako bitno, kao i to da zavole košarku još više", rekao je Blažič, a zatim u šali konstatovao da je danas već odradio dva treninga:

"Pošteno su nas ovi mladi momci oznojili. Bio je ovo pravi trening kontrole lopte i mislim da smo svi zajedno uživali", zaključio je uz osmeh Jaka Blažič.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online