Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 22.11.2014.
12:31
telegraf.rs A

Navijači Zvezde i Olimpijakosa spremaju osvetu?!

Može li se sprečiti povratak u halu bratskih crveno - belih koji su pre godinu dana zajedno bili na meču Galatasaraj - Olimpijakos u Evroligi.

Zastava "delija" na tribini Olimpijakosa

Hoće li grad grad koji su navijači Partizana organizovano nekoliko puta posećivali zbog mečeva sa Fenerbahčeom, postati zabranjen za srpske “ultrase”?


Ubistvo pristalice Crvene zvezde Marka Ivkovića, ozbiljni neredi koji su se dogodili pre meča u hali Abdi Ipekči su najgora moguća stvar koja je mogla da se desi, a preti da postane još gore, ukoliko se ne spreče neke stvari.

Nezvanično, već su napravljeni preliminirani dogovori navijača Zvezde i Olimpijakosa kako bi se kroz nepunih mesec dana zajedno vratili na Bosfor i to kada Galatasaraj bude ugostio atinske crveno – bele u poslednjem kolu Evrolige.

Datum tog meča je 18. ili 19. decembar.

 

To, razumljivo, nikako ne bi smelo da se dozvoli, jasno vam je i zbog čega.

Ono što je najveći problem u ovom pokušaju ekspresne osvete ili kako već želite da nazovete taj odlazak prijateljskh navijača u Istanbul jeste što Olimpijakosu niko ne može da zabrani prisustvo navijača u ovoj hali, jer po pravilima ULEB, svaki klub ima pravo na određeni procenat karata.

U tom slučaju, teško je zamisliti utakmicu, a da među Grcima ne bude ni usijanih srpskih glava. Nadamo se da se to neće dogoditi.

Olimpijakosovi i Zvezdini navijači već su navijači zajedno, što se može videti na slici, gde jedan navijač maše zastavom na kojoj piše Kruševac, sa prepoznatljivim simbolima - "četiri slova S"

POVEZANE VESTI

Subota 22.11.2014. 16:24
"Evo mene, eto Vasa, rat Turcima"
Subota 22.11.2014. 16:24
"Evo mene, eto Vasa, rat Turcima"
Nedelja 23.11.2014. 00:26
Turska je i stvorena od strane Anglo-saksonaca kao oruzje protiv pravoslavlja. Engleska je vestacki odrzavala Osmansko carstvo vise od tri veka, upravo iz tog razloga. Iza svih Rusko-turskih ratova stajali su Englezi i u svim i ucestvovali na strani Osmanlija. Kada je Osmansko carstvo propalo, opet su ga oziveli Englezi u formi danasnje Turske. Oni takodje stoje iza stvaranja Albanije, siptarske otmice Kosova, Federacije BiH kao i nagovestaja Velike Albanije.Dok je Engleza i njihovih satrapa Amerikanaca, evropski islam ce redovno uzimati svoj danak. Da nije Engleza, svi oni ukljucujuci i Tursku ne bi opstali ni jedan dan.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online