Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.11.2014.
21:35
Beta A

Vujošević: Pavlović mi se nije javio, pogodila me tragedija u Turskoj

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan prvim poluvremenom u pobedi nad Cibonom, ali da je ekipa mogla bolje da odigra.

Žali zbog tragedije: Duško Vujošević
 

"Cibona polako kompletira ekipu, dobar su sastav i nisu slučajno dobili Krku i igrali na jednu loptu sa Cedevitom. Prvo poluvreme smo odigrali dobro i jako sam zadovoljan njime, a drugim sam manje zadovoljan", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Partizan je u hali Pionir savladao Cibonu sa 73:64 i tako zabeležio petu pobedu u regionalnom takmičenju.

Rimac: Propuštena šansa

Trener Cibone Slaven Rimac rekao je da je njegova ekipa propustila šansu i poklonila pobedu Partizanu.

 

"Jednostavno, protiv Partizana morate da igrate sa energijom, a s obzirom na kvalitet koji sada ima može se igrati i u egalu. Mi danas jednostavno nismo bili pravi, praktično smo poklonili pobedu, ovo je za mene propuštena šansa, moramo u utakmicama koje slede da odigramo bolje", rekao je Rimac.

"Mi smo šutirali tri od 16 za tri, od toga je bilo mnogo otvorenih pozicija. U poslednjoj četvrtini smo dali našem renomiranom protivniku, klubu velike tradicije, da pomisli da ima nade... Bilo je dobrih stvari, ali i stvari za popravljanje", kazao je Vujošević.

Novinare je zanimalo šta sportisti mogu da urade na smirivanju tenzija nakon što su reakcije države i medija doprinele porastu tenzija posle ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu.

"Mi smo dali minut ćutanja. Jako mi je žao što se tragedija desila. Smatram da država ne treba da demonstrira koliko je nekome teško na ličnom nivou, koristeći tuđu tragediju. Da se prave marševi na ambasadu Turske... Ja o tome stalno pričam, ali sada neću jer mi je lično jako žao tog momka koji je ubijen", rekao je Vujošević i dodao:

"Mnogo mi je žao što je izgubljen mladi ljudski život. To ne sme da se desi, Jednostavno ne sme... Ne sme ni Francuzu u Beogradu, od strane navijača Partizana, niti bilo gde drugde, bilo kome... Pročitao sam da je taj dečko trebalo da završi fakultet i da uskoro postane ujak, pošto mu je sestra trudna".

Nedelja je bila označena kao "Dan D" za situaciju oko angažovanja Saše Pavlovića.

"Nemam novosti. Saša se nije javio do početka utakmice, a rekao je da hoće... Doduše, nisam gledao u telefon, možda se javio u međuvremenu", ostao je Vujošević donekle nedorečen.

Crno-beli će u sledećem kolu Jadranske lige igrati kao gosti protiv "večitog" rivala Crvene zvezde.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online