Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.08.2015.
17:23
Vestionline A

Sofo: Uvek sam igrao za velike klubove, tako je i sada

Stiže! Jedno od najzvučnijih pojačanja u istoriji srpske košarke Sofoklis Skorcanitis sleteće u Beograd 23. avgusta, kada će se priključiti ekipi Crvene zvezde na pripremama. Popularni "Bejbi Šek" ističe da će u dresu novog kluba davati 110 odsto sebe i svoje energije.

KK Crvena zvezda
Uskoro u Beogradu: Sofoklis Skorcanitis

- Veoma sam zadovoljan što dolazim u klub sa tako bogatom tradicijom kao što jeZvezda i u grad u kome se na svakom koraku može osetiti koliku važnost košarka ima za ljude u svakodnevnom životu. Kada me je menadžer obavestio da su crveno-belizainteresovana za mene, nijednog trenutka nisam imao sumnju da je to klub u kome bih voleo da igram naredne sezone. Uvek sam igrao za zaista velike klubove i taj trend se nastavio i ovog leta tokom prelaznog roka - rekao je Skorcanitis za sajt Crvene zvezde.

Skorcanitis je trenutno u Grčkoj, gde je počeo sa treninzima za narednu sezonu sa kondicionim trenerom Kostasom Hadžihristosom

Grčki internacionalac imao je samo reči hvale i za koju prave pristalice kluba sa Malog Kalemegdana, jer je nekoliko puta igrao protiv crveno-belih.

- Imao sam prilike da u dosadašnjoj karijeri igram pred veoma strastvenim navijacima u Grčkoj, Izraelu, Italiji i u dvoranama gde je pravljena izvanredna atmosfera i koje su po uzavrelom ambijentu prepoznatljive širom Starog kontinenta. Moram da priznam i da sam oduvek imao specijalan odnos sa navijačima. Zato posebno želim da naglasim da atmosfera koju sam osetio i video kada sam igrao protiv Crvene zvezde u Beogradu nešto je sasvim jedinstveno, čak mogi reć potpuno neverovatno. Zaista ne mogu da dočekam da sve to dožim i budem deo svega toga - dodao je "Big Sofo"

Na pitanje šta navijači mogu od njega da očekuju sledeće sezone, Skorcanitis je naglasio da će "na svakoj utakmici davati 110 odsto sebe i svoje energije". 

- Boriću se bukvalno za svaku loptu. Igraću srcem, ne samo svojim telom, da moj tim pobedi u svakom meču - poručio je i dodao da je izrazio želju da u Zvezdi nosi dres sa brojem 21.

Imao je prilike korpulentni centar da nauči nekoliko reči na srpskom jeziku. Šta mislite, koju je naučio?

- Znam za reč - brate. Naučio sam još neke reči u svlacionici Olimpijakosa dok mi je Miloš Teodosić bio saigrač - podvukao je Skorcanitis koji u redove crveno-belih stiže iz Makabija kao zamena za Bobana Marjanovića koji se preselio u San Antonio Sparse.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online