Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 28.03.2017.
07:14
Vestionline A

U Zvezdi se pitaju: Ko to pokušava da nas deli?

Posle demantovanja informacije da je Stefan Jović potpisao za Barselonu, KK Crvena zvezda opet je putem zvaničnog sajta se oglasio u saopštenju pod nazivom "Ko to pokušava da nas deli"?

A. Čukić
"Arena" je bila krcata na meču sa Olimpijakosom prošle srede

- KK Crvena zvezda mts već drugi put u kratkom vremenskom periodu je primoran da se obrati javnosti, jer atmosfera koja se stvara oko našeg kluba i crveno-bele boje, navodi na jednostavno pitanje - Ko to pokušava da nas deli? Uvek su nas učili da igramo pošteno, da verujemo do kraja uz naš i u naš klub, da nema malih i većih Zvezdaša, da smo jedna boja... i zato smo jedinstveni, zato smo Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda mts je sada redovni osvajač regionalnih i domaćih takmičenja, i potpuno ravnopravan učesnik Evrolige! Ponos zemlje iz koje dolazi i koju predstavlja...već smo upozoravali da taj uspeh „nekima" smeta! Zato možda i ne iznenađuju "čudna" dešavanja na koja smo ukazivali prethodnih nedelja, a koja kulminiraju nakon naše utakmice sa Olimpijakosom, našim bratskim klubom. 

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je rekao:

- Ovo je još jedan napad na "mala vrata" na sve što radimo, na Crvenu zvezdu. Odmah da razjasnim, utakmica sa Olimpijakosom treba da predstavlja svima primer poštenja i sportskog fer pleja. Ovo je sport, i nikada u životu ne bih pustio brata da me pobedi, i nikada ne bih ni kalkulisao. Verujem da isto razmišljaju i u Pireju, pobedili su nas košem u poslednjoj sekundi produžetka. Uostalom, zato smo i bratski klubovi jer imamo isto shvatanje sporta! To što neki drugi imaju drugačiju filozofiju, mene apsolutno ne zanima! Mi ne puštamo nikada nikoga, mi ne!

- Naši odnosi će ostati bratski i prijateljski, jer je to tradicija koja se neguje 30 godina, i sigurno je da nijedno sportsko nadmetanje neće promeniti. Isto tako ćemo se boriti da nam niko to i ne pokvari. Ono što me muči je pitanje, ko želi da pokvari te odnose, a sada je izvesno da takvih ima? Očigledno da neko smišljeno pokušava da svađa navijače Crvene zvezde koji su decenijama poznati upravo po jedinstvu - rekao je Čović i dodao:

- Baš sada, kada su ti udari sve jači, a trenutak je vrlo interesantan, moram da podsetim, da su neki pokušavali da posvađaju i naš fudbalski klub sa košarkaškim, iako su nam fudbaleri rado viđeni gosti na utakmicama...i mi na njihovim. Ko pušta glasine o odlascima naših igrača tri meseca pre kraja sezone, ko dezinformiše javnost o dolascima Antića, Markovića, Nedovića, i milionima evra koje navodno spremamo za sledeću sezonu, a borimo se da završimo ovu? Ko po već oprobanom receptu dezinformacija i putem raznih mreža širi podele među Zvezdašima?
U šumi problema mi, svi zajedno, na tribinama, nismo videli ni Drvo koje nam je donelo neprijatnosti i pokušalo da nas posvađa i podeli prošlog četvrtka zarad interesa nekog trećeg.

- Zato, na kraju apelujem na sve - nema većih i manjih Zvezdaša, nema velikih i malih utakmica, ne nasedajte na podvale, naručene tekstove koji rasplamsavaju "podele" na "ove" i "one" navijače, i od tih zlonamernika potrebno je da se svi čuvamo, i tako sačuvamo Crvenu zvezdu!
Uostalom, samo zajedno smo mogli da uradimo ono što nam priznaju cela Evropa i svet - da dolazimo do velikih pobeda, da pravimo najbolju atmosferu na utakmicama Evrolige. I takvu atmosferu očekujem i u petak protiv UNIKS-a kao i na svim ostalim utakmicama na koje treba da dolazite i podržite svoj klub.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online