Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.08.2017.
22:10
Vestionline A

Nikolić izvršio prozivku: Na prvom treningu Partizana samo sedam igrača

U hali "Dinamik" na Dorćolu u ponedeljak prvi trening u novoj sezoni odradili su košarkaši Partizana i to pod komandom novog trenera Miroslava Nikolića.

M. Todorović
Nikolića čeka težak zadatak da sklopi potpuno novi tim Partizana

Popularni Muta na prvom treningu mogao je da računa na samo sedam igrača i to četvoricu koji su pod ugovorom - Mihajla Andriča, Nikolu Tanaskovića, Đorđa Majstorovića i Slobodana Jovanovića i trojicu koji se nalaze na probi - Đorđa Tresača, Aleksu Novakovića i Vuka Obradinovića. Zbog zdravstvenih problema trening je sa tribina gledao Vanja Marinković.

Pripremama bi tokom nedelje trebalo da se priključe Amerikanci Ijan Bejker i Džejmi Skin, dok će Obrad Tomić doći kada završi sa obavezama prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Još uvek nije poznato da li će crno-beli i naredne sezone moći da računaju na kapitena Novicu Veličkovića sa kojim bi trebalo da se pregovara oko novog ugovora.

- Ovo je prvi trening, polako se okupljamo i kompletiramo. Sva pitanja u vezi sastava ćemo rešavati u hodu, kako pripreme budu odmicale. Očekujemo da nam se uskoro pridruže Skin, Bejker i Tomić - izjavio je Nikolić. 

Očekuje se da se crno-belima uskoro priključe i Marko Čakaravić koji se već neko vreme spominje kao moguće pojačanje, ali i Aleksandar Aranitović koji bi uskoro mogao da postigne dogovor o sporazumnom raskidu saradnje sa Crvenom zvezdom.

Prve prijateljske utakmice Partizan će igrati krajem avgusta protiv Temišvara i Oldenburga, a potom i protiv Bešiktaša i Igokee. Potom slede dueli protiv Mega Bemaksa i Lokomotive Kubanj.
Zvanično sezona za Partizan počinje ABA Superkupom, dok će neposredno pred početak ABA lige crno-beli, 26. septembra, odigrati prijateljski meč sa Fenerbahčeom.

U novoj sezoni, uz trenera Nikolića, u stručnom štabu će raditi asistenti Nikola Marković i Aleksandar Matović. Šef tima za fizičku pripremu igrača biće Adam Petrović, sa kojim će raditi i kondicioni trener Miloš Cvetanović. Brigu o zdravlju crno-belih, ponovo će preuzeti dr. Moma Jakovljević, dok će se u novoj ulozi naći Dušan Kecman, od ove sezone tim menažer KK Partizan NIS

Ekipu Partizana tokom leta napustili su Hečer, Pot, Ratkovica, Vrabac, Luković, Birčević, Koprivica i Karahodžić, a još tokom sezone otišli su Amerikanci Robinson i Gordon.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online