Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.10.2010.
21:35 >> 22:36h
Vestionline A

Kolaković: Teško nam je

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor kolaković izjavio je da je njegovim izabranicima teško pao poraz od Kube u polufinalu Svetskog prvenstva u Italiji.

Čestitao Kubi na velikoj pobedi - selektor Igor Kolaković

Kuba je ranije večeras posle velike borbe savladala našu selekciju rezultatom 3:2, po setovima 22:25, 25:17, 31:29, 22:25, 16:14.

"Teško je nešto reći posle ovakvog poraza. Možda u meč nismo uneli dovoljno emocija. Kuba je bila precizna i veoma kvalitetna, pogotovo u drugom setu. Tu su uhvatili ritam, a u trećem setu su zaista bili fantastični. Dobiti set iz bloka nije lako i ja im čestitam na velikoj pobedi", rekao je Kolaković.

On je istakao da srpski odbojkaši moraju što pre da zaborave poraz u polufinalu.

"Predstoji nam težak zadatak jer moramo da shvatimo koliki nas posao čeka, što posle ovakvih poraza nije lako. Život ide dalje, moramo da krenemo 'od nule' i pokušamo da se u još jednom velikom meču izborimo za bolji rezultat", zaključio je Kolaković.

Kapiten Srbije Nikola Grbić izjavio je da naša selekcija propustila veliku šansu da se pobedom nad Kubom plasira u finale Svetskog prvenstva u Italiji.

"Imali smo šanse da treći set završimo u svoju korist, vođstvo, set lopte i čak jednu kontru u taj-brejku, 13:11 i lopte da završimo meč. U tim momentima su i oni rizikovali, krenulo im je. Mi smo u svakoj od tih situacija davali maksimum i zbog toga treba da smo mirni. Kada se izgubi ovako, poen po poen tu ima i sreće i bravure protivnika", rekao je Grbić i dodao:

"Radio sam najbolje što sam mislio da treba, kao i svi ostali igrači. Treba što pre zaboraviti ovu utakmicu, čeka nas borba za medalju. Nadam se da ćemo i sutra u skladu sa našim pristupom, koji smo imali do sada, odigrati veoma važnu utakmicu".

Jedan od najboljih srpskih odbojkaša Ivan Miljković izjavio je da su misli igrača već okrenute na sutrašnji duel za bronzanu medalju.

"Nadam se da ova utakmica neće uticati na nas da odigramo završnicu turnira na visokom nivou. Odigrali smo dobro svaki set, na poen dva razlike, vodili smo u taj-brejku, ali smo napravili par početničkih grešaka, koje su oni uspeli da iskoriste i proekrenu rezultat. Svaki set je do kraja odigran maksimalno, drago mi je što smo dali sve od sebe, a što nije išlo - nije išlo... Ostvarili smo dobar rezultat, ostaje nam da sutrašnju utakmicu odigramo još bolje, jer mislim da to možemo", rekao je Miljković.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online