Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.09.2014.
04:37
Vestionline A

NFL: Poraz šampiona, tragičar Kapernik, Rodžers pokrenuo Pekerse

Drugi vikend NFL-a doneo je poraz šampiona Sijetla u San Dijegu 30:21 i fenomenalni preokret Grin Bej Pekersa, koji su gubili 21:3, ali su na kraju pobedili Njujork Džetse 31:24.

Granitna odbrana Sihoksa, koja im je donela Superboul titulu, pala je na ispitu u San Dijegu. Čardžersi su naneli prvi poraz u šampionatu četi Pita Kerola. Briljirao je sjajni kvoterbek domaće ekipe Filip Rivers, koji je imao 287 bačene jarde i tri tačdaun pasa. S druge strane, dobra igra Pirsa Harvina nije donela rezultat za Sijetl.

Rezultati druge nedelje

Baltimor - Pitsburg       26:6

Bafalo - Majami            29:10

Karolina - Detroit          24:7

Sinsinati - Atlanta         24:10

Klivlend - Nju Orlenas   26:24

Minesota - Nju Ingland  7:30

Njuj. Džajants - Arizona 14:25

Tenesi - Dalas               10:26

Vašington - Džeksonvil  41:10

San Djego - Sijetl          30:21

Tampa Bej - Sent Luis   17:19

Denver - Kanzas           24:17

Grin Bej - Njujork Džets 31:24

Ouklend - Hjuston          14:30

San Francisko - Čikago  20:28

Njujork Džetsi su furiozno krenuli protiv Grin Beja. Vodili su gosti iz "Velike jabuke" 21:3 sredinom druge četvertine, ali onda na scenu stupa kvoterbek Grin Beja Eron Rodžers. Povezao je svoju ekipu, bacio 346 jardi i tri tačdaun pada za prvu pobedu tima iz Viskonsina. Poslednji tačdaun koji je odlučio pobednika je bio spektakularan, a odlično je dugu loptu uhvatio resiver Nelson, koji je imao čak devet uspešnih hvatanja za 209 jardi.

Na otvaranju novog "Livejs" stadiona u San Francisku, domaći Fortinanajnersi poraženi su od Čikaga uz katastrofalnu igru kvoterbeka Kolina Kapernika, koji je imao tri presečene lopte i jedan fambl. Junak sureta je bio mladi ruki kornerbek Kajli Fuler, koji je u drugom poluvremenu presekao dve lopte Kaperniku. Domaćin je vodio čak 17:0, ali je skandalozno izdanje kvoterbeka Fortinajnersa donelo poraz na debiju na novom stadionu. U finišu se razigrao kvoterbek Bersa Džej Katler, koji je sjajno nalazio Brendona Maršala, koji je imao tri tačdauna. Čikago je posle 30 godina slavio u San Francisku.

Bez suspendovanog Adrijana Pitersona, Minesota nije imala šta da traži protiv razigranog Toma Brejdija i Nju Ingland Petriotsa. Pre početka sezone, Nju Orleans je bio jedan od favorita za Superboul, ali Sejntsi imaju već dva poraza. Opet je četa Šona Pejtona poklekla u finišu, kao i na premijeri u "Džordžija domu" u Atlanti. Klivlend je slavio tri sekunde pre kraja fild golom Kandifa.

Denver je protiv divizijskog rivala Kanzasa opet pokazao dva lica - u prvom Pejton Mening i drugovi bili su dominantni, vodili 21:10, ali u nastavku razigrao se Aleks Smit. Imali su Čifsi šansu za produžetak, ali je kvoterbek srpskog porekla u četvrtom pokušaju na četiri jarde od N zone Bronkosa bacio loš pas.

Nastavlja se agonija Ilaja Meninga i Njujork Džajantsa, koji su poraženi od odlične Arizone. Stopostotan učinak ima i Bafalo, koje je ubedljivo pobedio Majami. Za Karolinu je kao startni kvoterbek zaigrao ponovo Kem Njuton, koji je vodio Panterse do trijumfa protiv Detroita.

Vašington je bio najubedljiviji u ovom kolu. Mladi Kirk Kazins sjajno je dirigovao igrom svom tima posle povrede startnog kvoterbeka Grifita III. Populatni Ar-či-tri iskrenuo je zglog na početku susreta i na nosilima je iznet sa stadiona.

Sinsinati je opravdao renome domaćinske ekipe, pobedivši Atalantu, dok je Hjuston razbio Ouklend. Met Šaub nije uspeo da se osveti bivšeg klubu, pa su Rejdersi i drugi put poraženi. Dalas je na startu doživeo katastrofu na svom stadionu od San Franciska, uz očajnu igru Tonija Roma, ali je kvoterbek Kaubojsa bio odličan u trijumfu svog tima na gostovanju Tenesiju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online