Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.06.2018.
15:04
Vestionline A

"Vojvođanska banka" uz srpske olimpijce

"Vojvođanska banka", članica "OTP grupe", dugogodišnji sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, predstavila je novi proizvod - "Visa gold olimpijsku karticu".

Vesti - V. Sekulić
Predsednik IO "Vojvođanske banke" Predrag Mihajlović sa srpskim olimpijcima

Ova kartica omogućuje da se od svake transakcije deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za srpske sportiste, samim tim pomaže njihovoj pripremi za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. 

"Visa" i olimpijski pokret 

Ana Marković, predstavnica "Visa international", naglasila je koliko je duga veza te kompanije i olimpijskog pokreta. 

- "Visa" je više od tri decenije sponzor Olimpijskih igara, najvećeg sportskog događaja na svetu. U okviru ovog sponzorstva imamo jedan specijalan program koji se naziva "Visa tim". Izuzetno mi je zadovoljstvo što je ovde prisutna Milica Mandić u prethodnom ciklusu bila deo tog tima - rekla je Ana Marković.  

- Na prvi pogled izgleda da smo se ovde okupili da promovišemo jednu karticu, ali je to podrška našim sportistima i bitno je da ona bude kontinuirana. Iza penjanja na tron koje vidimo na malim ekranima stoji svakodnevni, višegodišnji mukotrpni trud i zato je bitno stalno im pomagati. Zbog toga smo razvili "Visa gold olimpijsku debitnu karticu", koja omogućuje da se deo novčanih sredstava od svake transakcije donira za njihov razvoj, bez ikakvih dodatnih troškova za korisnika kartice. I to nije prvi proizvod kojim pomažemo naše sportiste - rekao je Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora "Vojvođanske banke". 

On je naveo da postoji niz drugih pogodnosti za korisnike. 

- Kako bi ih motivisali da plaćaju baš ovom karticom, pored navedenog, budući korisnici moći će da uživaju u svim pogodnostima koje "Visa" obezbeđuje putem svog "Visa gold premium paketa". Pozivamo građane da dođu u jednu od naših 105 filijala i da postanu korisnik ove kartice, a našim sportistima želimo puno uspeha. Bodrićemo ih i na predstojećim Mediteranskim igrama u Taragoni i drugim takmičenjima. "Vojvođanska banka" sarađuje sa Olimpijskim komitetom Srbije još od Olimpijskih igara u Atini 2004. i nastavljamo da to činimo i u ovom olimpijskom ciklusu, do Tokija 2020. godine. Uspeli smo u zajedničkom cilju da stvorimo nove generacije pobednika - naglasio je Mihajlović. 

Vesti - V. Sekulić
Predsednik OKS Božidar Maljković

Na promociji u Beogradu su bili i srpski olimpijci - tekvondistkinja Milica Mandić, plivač Velimir Stjepanović, džudistkinja Milica Nikolić, reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i vaterpolista Sava Ranđelović, koji su, iz ruku predstavnika "Vojvođanske banke" Nenada Bungina, dobili prve kartice, sa početnim iznosom od 12.000 dinara. U ime OKS prisutnima se obratio predsednik Božidar Maljković. 

- Saradnja "Vojvođanske banke" i OKS je sigurno najdugovečnije kontinuirano sponzorstvo u srpskom sportu i posebna je iz mnogo razloga. Realizovano je mnogo projekata koje su promovisale vrednosti koje propagira OKS. Naše partnerstvo iznedrilo je i niz nagrada. To je dokaz kvalitetne saradnje i međusobnog poverenja. Siguran sam da će "Visa gold olimpijska kartica" doprineti stabilnom finansiranju programa naših najboljih sportista - istakao je Maljković. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online