Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 09.05.2011.
00:22
Vestionline A

Đoković: Deluje neverovatno; Nadal: Nole je prvi!

Novak Đoković je posle prve pobede na šljaci nad Rafaelom Nadalom rekao da je odigrao najbolji meč na najsporijoj podlozi u karijeri.

Ni set za Nadala - Novak Đoković

"S obzirom na sve okolnosti, mislim da sam odigrao najbolji meč na šljaci u životu protiv tenisera koji je na toj podlozi gotovo nepobediv. Ovaj meč sam odigrao fantastično i definitivno sam zadovoljan učinkom i, pogotovo, onim što sam pokazao na ovom turniru", rekao je Novak posle pobede nad Nadalom 7:5, 6:4.

Komentarišući pobedonosni niz od 32 uzastopne pobede u ovoj sezoni, Đoković kaže da je on i njemu neverovatan.

"Sve to mi deluje neverovatno, ali dokazuje da sam veoma pozitivan. Danas sam izašao na teren sa dubokim uverenjem da mogu da pobedim. Znao sam da ću morati od prvog do poslednjeg poena da budem maksimalno agresivan i uspeo sam. Bio je to veliki meč", rekao je Đoković.

Nadal je posle prvog poraza na šljaci posle 37 uzastopnih pobeda priznao da je danas trijumfovao bolji teniser.

Rafa: Novak je već prvi, da se ne lažemo

"Posle poraza od Novaka u Indijan Velsu i Majamiju, mislio sam da će mi sada biti treća sreća, ali ni danas nisam mogao da mu se suprotstavim. Đoković je od početka godine igrao monstruozno i očigledno je da sam s druge strane mreže imao velikog tenisera. U ovom meču jednostavno je bio bolji i ja to priznajem i prihvatam", rekao je Nadal.

Slično kao na jučerašnjoj konfrenciji za štampu, kada je sve iznenadio rekavši da će Đoković biti favorit u finalu, Nadal je i danas neočekivano rekao da je izgubio trku za prvo mesto na ATP listi.

"Moja prva pozicija više nije ugrožena, ona je izgubljena i samo je pitanje vremena kada će to i formalno biti povrđeno. Nema raloga da se zavaravam, to je realnost", rekao je Nadal i dodao da to ne znači da će se predati.

"Niko ne voli da gubi, pa ni ja. Sada treba da uvidim šta sam radio pogrešno, šta mi nedostaje u duelima protiv Novaka i da na miru, bez ikakvih predrasuda, pokušam da pronađem rešenje i to ispravim, kako bih ga naredni put pobedio", kaže Nadal.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.05.2011. 06:45
Nadal je izuzetan igrac, ali ovoga puta nije imao ni trunku sanse protiv Noleta. Nole je vodio igru od prvog momenta-pa do trijumfalne pobede. Neverovatno kako je Nole odigrao i dobio svih zadnjinh 30. meceva--- ON JE VELIKAN! CESTITAM I KAPA DOLE!!!!!
Ponedeljak 09.05.2011. 11:38
BRAVO NOLEEEE......koliki su oni prijatelji pokazuju nam obojica svojim izjavama....realni u svakom smislu i postuju jedan drugoga a onaj Pederer o njemu je dz pisati bilo sta....hvala
Utorak 10.05.2011. 23:37
bilo mi je zadovoljstvo gledati ovaj vrhunski tenis... sve ostalo sta ce se dogoditi - biti ce mi jos vece zadovoljstvo----- SVE CESTITKE
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online